kid-playing-tablet

Kindertablet Media Markt

In het digitale tijdperk waarin wij leven bestaan er enorm veel manieren om jezelf te vermaken zoals de telefoon, tablet, smart tv, en nog veel meer. Dit geld natuurlijk ook voor kinderen, die er mee opgroeien tegenwoordig en waarschijnlijk er beter mee om kunnen gaan dan hun ouders.

Vooral de tablet is erg populair bij de kinderen, en meestal wordt dan het apparaat van de ouders gebruikt. Tegenwoordig bestaan er ook speciale kindertablets die inspelen op wat de kinderen het meest doen en proberen dit op een educatieve manier over te brengen. In dit artikel gaan we het aanbod bekijken van de Media Markt, de grote multimediahandel en gaan we de verdere voordelen van deze winkel toelichten.

 

Het aanbod van Media Markt

Het aanbod van deze gigant is eigenlijk vrij beperkt als je kijkt naar de andere producten die ze verkopen. Je zult bijvoorbeeld verdwalen in de tv’s, laptops, speakers, en huishoudelijke apparaten die ze aanbieden. Op het gebied van de kindertablets wordt er eigenlijk maar één merk aangeboden, en dat is Kurio. Ze bieden in totaal 3 modellen aan, de Telekids Tab Advance (roze of blauw) en de Kurio Tab 2 in het groen. Dit zijn wel een van de meest kwalitatieve tablets die op de markt verkrijgbaar zijn en dat garandeert de winkel ook.

De modellen passen wel in verschillende prijsklassen; de Tab Advance kost €120 en de Tab 2 €59. Het voornaamste verschil tussen de modellen komt door het aantal opties en specificaties wat er bijgeleverd wordt op de tablet, de Advance heeft bijvoorbeeld dubbel zoveel opslag als de Tab 2 (16GB). Hierdoor heeft je kind meer opties om de tablet optimaal te kunnen gebruiken.

De beide apparaten zijn wel even groot (7 inch) en daardoor is het mogelijk om voor allebei dezelfde accessoires aan te schaffen, want die verkoopt de Media Markt ook. Denk hierbij aan een beschermtas om de tablet te beschermen, een koptelefoon waardoor ze niet de ouders lastigvallen, maar ook een car kit om de tablet aan de hoofdsteun in de auto te bevestigen.

 

Al met al biedt de Media Markt dus een compleet pakket aan in verschillende prijsklassen zodat iedereen ervan kan genieten. Helaas hebben ze dus niet meer meer merken in huis, maar mocht je geïnteresseerd zijn in de beste kindertablets voor 2018 en 2019, kun je dit altijd online verder zoeken.

play-tablet

Verdere voordelen van de Media Markt

Naast het gigantische aanbod van de Media Markt, rangschikkend van multimedia tot witgoed, zijn er nog andere voordelen aan deze winkel. Een van die voordelen is de webshop, want als je daar iets besteld voor 23:59, heb je het de volgende dag al in huis. Daarnaast zijn de winkels enorm, overzichtelijk en beschikken over vriendelijk personeel dat je kan helpen de juiste keuze te maken.

Deze keuze kan je lang over nadenken aangezien de winkel ook ruime openingstijden heeft, want meestal zijn de winkels elke dag tot s ‘avonds laat open tot ongeveer 21:00. Tot slot heeft de Media Markt ook flexibele retour regelingen voor als je het product toch niet de moeite waard vindt, je kan het product namelijk 2 weken later nog retourneren. Deze termijn kan zelfs verlengd worden als je lid wordt van de Media Markt Club, het loyaliteitsprogramma van het bedrijf.

Verdere voordelen van het lidmaatschap zijn gratis bezorging, het winnen van cadeaukaarten, online kassabonnen, en maandprijzen. Dit lidmaatschap is gratis en hoe vaker je bij de Media Markt shop, des te meer kans maak je op de prijzen die ze maandelijks uitdelen!