Kindertablet kopen bij Media Markt | Wat is het aanbod?

door Joost Nusselder | Geupdate op:  januari 2, 2021

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Speeltips, educatieve tips en meer met als eerste email onze gratis mini-gids "gesprekspunten voor veilig internet gebruik"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

In het digitale tijdperk waarin wij leven bestaan er enorm veel manieren om jezelf te vermaken zoals de telefoon, tablet, smart tv, en nog veel meer.

Dit geld natuurlijk ook voor kinderen, die er mee opgroeien tegenwoordig en waarschijnlijk er beter mee om kunnen gaan dan hun ouders.

Vooral de tablet is erg populair bij de kinderen, en meestal wordt dan het apparaat van de ouders gebruikt.

Tegenwoordig bestaan er ook speciale kindertablets die inspelen op wat de kinderen het meest doen en proberen dit op een educatieve manier over te brengen.

In dit artikel gaan we het aanbod bekijken van Media Markt, de grote multimediahandel en gaan we de verdere voordelen van deze winkel toelichten.

Kindertablets bij Media Markt

(bekijk meer aanbod)

Het aanbod van Media Markt

Het aanbod van deze gigant is eigenlijk vrij beperkt als je kijkt naar de andere producten die ze verkopen.

Je zult bijvoorbeeld verdwalen in de tv’s, laptops, speakers, en huishoudelijke apparaten die ze aanbieden.

 

Geef jij nu je eigen tablet of telefoon aan je kind?

Ja, mijn tablet
Ja, mijn iPad
Ja, mijn telefoon
Ja, beide
Een eigen kindertablet
Nee, geef nu nog niks
Created with QuizMaker

Op het gebied van de kindertablets wordt er eigenlijk maar één merk aangeboden, en dat is Kurio.

Ze bieden in totaal 3 modellen aan, de Telekids Tab Advance (roze of blauw) en de Kurio Tab 2 in het groen.

Dit zijn wel een van de meest kwalitatieve tablets die op de markt verkrijgbaar zijn en dat garandeert de winkel ook.

De modellen passen wel in verschillende prijsklassen; de Tab Advance kost €120 en de Tab 2 €59.

Het voornaamste verschil tussen de modellen komt door het aantal opties en specificaties wat er bijgeleverd wordt op de tablet, de Advance heeft bijvoorbeeld dubbel zoveel opslag als de Tab 2 (16GB).

Hierdoor heeft je kind meer opties om de tablet optimaal te kunnen gebruiken.

De beide apparaten zijn wel even groot (7 inch) en daardoor is het mogelijk om voor allebei dezelfde accessoires aan te schaffen, want die verkoopt de Media Markt ook.

Denk hierbij aan een beschermtas om de tablet te beschermen, een koptelefoon waardoor ze niet de ouders lastigvallen, maar ook een car kit om de tablet aan de hoofdsteun in de auto te bevestigen.

 

Al met al biedt de Media Markt dus een compleet pakket aan in verschillende prijsklassen zodat iedereen ervan kan genieten.

Helaas hebben ze dus niet meer meer merken in huis, maar mocht je geïnteresseerd zijn in de 12 beste kindertablets voor voor dit jaar, kun je dit altijd ons eerdere artikel daarover lezen.

play-tablet

Verdere voordelen van de Media Markt

Naast het gigantische aanbod van de Media Markt, rangschikkend van multimedia tot witgoed, zijn er nog andere voordelen aan deze winkel.

Een van die voordelen is de webshop, want als je daar iets besteld voor 23:59, heb je het de volgende dag al in huis.

Daarnaast zijn de winkels enorm, overzichtelijk en beschikken over vriendelijk personeel dat je kan helpen de juiste keuze te maken.

Deze keuze kan je lang over nadenken aangezien de winkel ook ruime openingstijden heeft, want meestal zijn de winkels elke dag tot s ‘avonds laat open tot ongeveer 21:00.

Tot slot heeft de Media Markt ook flexibele retour regelingen voor als je het product toch niet de moeite waard vindt, je kan het product namelijk 2 weken later nog retourneren.

Deze termijn kan zelfs verlengd worden als je lid wordt van de Media Markt Club, het loyaliteitsprogramma van het bedrijf.

Verdere voordelen van het lidmaatschap zijn gratis bezorging, het winnen van cadeaukaarten, online kassabonnen, en maandprijzen.

Dit lidmaatschap is gratis en hoe vaker je bij de Media Markt shop, des te meer kans maak je op de prijzen die ze maandelijks uitdelen!

Ga het gesprek aan en leer ze alles over veilig internet gebruik

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief met elke maand een nieuw thema en ontvang onze gratis tips met "gesprekspunten voor veilig internet gebruik" als eerste email.

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

 
Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.