Joost Nusselder – Speelgoed Tester en eigenaar speelkeuze.nl

Hallo geweldige ouder, grootouder, oom of tante :) Welkom bij de leukste online community over speelgoed en opvoeding waar je ooit deel van hebt uitgemaakt.

Ik wil me graag kort voorstellen zodat je weet wie de content op deze site voor je samenstelt.

Ik ben Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl en een content marketer, vader en ik houd van het uitproberen van nieuw speelgoed.

Joost Nusselder

Ik kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen mijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. 

Wat een MAZZEL! Altijd speelgoed in en rond het huis om uit te proberen. LEES: mee te spelen :)

Nu maak ik sinds 2016 samen met mijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij het kopen van het juiste speelgoed.

Wat zoveel jaar van speelgoed uitproberen en testen je leert? Precies waar je op moet letten om DEGELIJK en VEILIG speelgoed uit te kiezen waar je kind wat van leert.

Wie is Joost Nusselder?

Joost Nusselder is eigenaar van de digitale uitgeverij Decision Tree Online Services. Speelkeuze is een handelsnaam van Decision Tree Online Services. Joost is de speelgoed tester, schrijver en editor van speelkeuze.

Joost kwam in aanraking met speelgoed en spellen tijdens zijn jeugd toen zijn moeder een speelgoedwinkel had in Ede. Hij houdt zich sinds vlak voor de geboorte van zoon Elliot in 2018 al bezig met alles op het gebied van speelgoed en is kort daarna de website speelkeuze.nl en site en Youtube kanaal kidstoys.studio gestart.

Sindsdien heeft hij honderden artikelen over geschikt kinderspeelgoed geschreven en is hij de auteur van het Speelkeuze Zoek En Vind kinderboek en de Speelkeuze Van Peuter Naar Kleuter Doeboek Collectie.

Joost aan het wandelen met kinderwagen

Hoe kun je contact opnemen met Joost Nusselder?

Je kunt hem hier vinden:

Linkedin

Facebook

joostnusselder.nl

Youtube

Zijn persoonlijke email bij Speelkeuze is [email protected]