Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Joost Nusselder

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder is eigenaar van de digitale uitgeverij Decision Tree Online Services. Speelkeuze is een handelsnaam van Decision Tree Online Services. Joost is de speelgoed tester, schrijver en editor van speelkeuze.

Joost kwam in aanraking met speelgoed en spellen tijdens zijn jeugd toen zijn moeder een speelgoedwinkel had in Ede. Hij houdt zich sinds vlak voor de geboorte van zoon Elliot in 2018 al bezig met alles op het gebied van speelgoed en is kort daarna de website speelkeuze.nl en site en Youtube kanaal kidstoys.studio gestart.

Sindsdien heeft hij honderden artikelen over geschikt kinderspeelgoed geschreven en is hij de auteur van het Speelkeuze Zoek En Vind kinderboek en de Ultieme doeboek collectie.

Met meer dan 11 jaar ervaring in commerciële en zakelijke analyses, is hij buitengewoon gepassioneerd en goed geïnformeerd over UX, webinhoud en analyse om lezers het beste van dienst te zijn, hen betrokken te houden op de pagina en video en terug te komen voor meer.

Je kunt hem hier vinden:

Linkedin

Facebook

joostnusselder.nl

Youtube

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.