Wat is speelkeuze.nl?

Speelkeuze, ook wel speelkeuze.nl of Speel Keuze, is een website met speelgoed beoordelingen. Het werd in 2018 opgericht door Joost Nusselder binnen zijn digitale uitgeverij Decision Tree Online Services.

Speelkeuze richt zich op veilig en educatief speelgoed voor kinderen, waarmee ouders met kinderen van alle leeftijden speelgoed kunnen kiezen waar ze dol op zullen zijn en waarvan ze zullen leren.

Aangezien het domein speelkeuze.nl in het Nederlands is en gericht is op de Nederlandse en Belgische markt, wordt het Engelstalige deel van de site gehost op kidstoys.studio.

Hoe verdienen we geld?

We maken onze eigen digitale producten en t-shirts die je in onze winkel kunt vinden.

Verder, wanneer je een aanbeveling leuk vindt die we hebben gemaakt in een van onze blogposts en op een link klikt om er meer over te lezen op de website van de verkoper, en uiteindelijk het item koopt, verdienen we een klein percentage van die aankoop als verwijzingsvergoeding, een commissie.

Dit kost jou natuurlijk geen extra kosten en je betaalt dezelfde prijs als je normaal zou doen in die winkel.

Onze blogberichten zijn ook bedoeld om nuttig en grondig te zijn en om je de artikelen te laten zien die we leuk vinden, en door deze affiliate links te gebruiken, kunnen we een beetje inkomsten verdienen door onze inhoud te schrijven en hopelijk je helpen weloverwogen beslissingen te nemen over je aankopen.

speelkeuze.nl is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om ons een middel te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites en we nemen ook deel aan programma’s van bol.com, viglink, tradetracker en tradedoubler.

Onze kanalen

Als je benieuwd bent hoe je nog meer over ons kunt vinden dan in geschreven woord, bekijk dan ook eens deze kanalen:

Bekijk het Youtube-kanaal

Als je een youtube-junkie zoals ik bent, wil je je abonneren op het Youtube kanaal Speelkeuze, alles over speelgoed en opvoeding.

Je kunt het hier vinden:

youtube.com/channel/UC6mDNBne0Q8Dly3ee_LNqRA

Word vrienden op Pinterest

Als je meer van mijn persoonlijke smaak in speelgoed en ouderschap wilt zien en inspiratie op wilt doen, zorg er dan voor dat je me volgt op Pinterest.

Ik zit niet op elk social media, maar Pinterest is de enige plaats waar ik consistent berichten plaats en waar ik het meeste plezier heb.

nl.pinterest.com/speelkeuze/

Je vindt speelkeuze.nl op de volgende platformen:

Hieronder zijn het embleem en het logo van Speelkeuze:

Speelkeuze embleem
Speelkeuze logo met tekst

Hoe doet Speelkeuze zijn speelgoed beoordelingen?

Joost Nusselder is de beoordelaar bij Speelkeuze en bekijkt het speelgoed grondig voordat het op de site wordt geplaatst. Het beoordelingsproces bestaat uit 4 stappen:

  1. Het maken van een lijst met relevant speelgoed voor de categorie, zoals beste educatieve speelgoed, of het beste speelgoed voor kleuters.
  2. Het inperken van de lijst aan de hand van online reviews van meerdere websites en fora om tot een definitieve lijst van het beste speelgoed te komen voor het artikel.
  3. Het verzamelen van alle relevante informatie over het stuk speelgoed, zoals materialen, leerdoelen, leeftijdsgeschiktheid en meer. Deze informatie wordt opgeslagen in een database en het speelgoed wordt gescoord op deze kwaliteitsaspecten.
  4. Het schrijven van de beoordeling aan de hand van deze informatie, de beoordelingen van anderen en de persoonlijke ervaring met het speelgoed.

Wat kan ik vinden over het speelgoed op Speelkeuze?

Op Speelkeuze vind je een uitgeschreven beoordeling van elk stuk speelgoed op de site. Daarnaast vind je vergelijkingen tussen de verschillende speeltjes op een aantal belangrijke datapunten, zoals de leeftijdsgeschiktheid of de materiaalkeuze en de daarmee samenhangende duurzaamheid van het product.

Naast geschreven tekst kun je deze datapunten terugvinden in tabellen en grafieken die je helpen je keuze voor het juiste speelgoed te maken.

Wat is de missie van Speelkeuze?

Speelkeuze heeft als missie het kiezen van speelgoed te vergemakkelijken voor ouders en grootouders. Dit doet de site door een mening te geven over het speelgoed en deze mening te onderbouwen met verzamelde data over de producten.

Het doel is om meer te bieden dan alleen een website met meningen over de producten, maar te helpen een goed geïnformeerde beslissing te nemen over de aanschaf van speelgoed. Of het nu is om een leeftijdsgeschikt stuk speelgoed te vinden, een merk te zoeken dat duurzaamheid biedt, of om speelgoed te zoeken wat kan ondersteunen bij een belangrijke mijlpaal van het kind.

Een laatste opmerking

Nu heb je alle dingen om te beginnen. Super leuk.

Als er in de tussentijd nog iets is waarmee ik je kan helpen in je gezinsleven of met speelgoed, mail dan naar [email protected] en ik help je meteen verder. Super blij je aan boord te hebben. We praten snel verder,

Joost aan het wandelen met kinderwagen

– Joost

speelkeuze.nl

joostnusselder.nl

linkedin