Over mij

Hallo geweldige ouder, grootouder, oom of tante :) Welkom bij de leukste online community over speelgoed en opvoeding waar je ooit deel van hebt uitgemaakt.

Ik wil me graag kort voorstellen zodat je weet wie de content op deze site voor je samenstelt.

Ik ben Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl en een content marketer, vader en ik houd van het uitproberen van nieuw speelgoed.

Ik kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen mijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. 

Wat een MAZZEL! Altijd speelgoed in en rond het huis om uit te proberen. LEES: mee te spelen :)

Nu maak ik sinds 2016 samen met mijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij het kopen van het juiste speelgoed.

Wat zoveel jaar van speelgoed uitproberen en testen je leert? Precies waar je op moet letten om DEGELIJK en VEILIG speelgoed uit te kiezen waar je kind wat van leert.

Hoe verdienen we geld?

We maken onze eigen digitale producten en t-shirts die je in onze winkel kunt vinden.

Verder, wanneer je een aanbeveling leuk vindt die we hebben gemaakt in een van onze blogposts en op een link klikt om er meer over te lezen op de website van de verkoper, en uiteindelijk het item koopt, verdienen we een klein percentage van die aankoop als verwijzingsvergoeding, een commissie.

Dit kost jou natuurlijk geen extra kosten en je betaalt dezelfde prijs als je normaal zou doen in die winkel.

Onze blogberichten zijn ook bedoeld om nuttig en grondig te zijn en om je de artikelen te laten zien die we leuk vinden, en door deze affiliate links te gebruiken, kunnen we een beetje inkomsten verdienen door onze inhoud te schrijven en hopelijk je helpen weloverwogen beslissingen te nemen over je aankopen.

speelkeuze.nl is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om ons een middel te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites en we nemen ook deel aan programma’s van bol.com, viglink, tradetracker en tradedoubler.

Onze kanalen

Als je benieuwd bent hoe je nog meer over ons kunt vinden dan in geschreven woord, bekijk dan ook eens deze kanalen:

Bekijk het Youtube-kanaal

Als je een youtube-junkie zoals ik bent, wil je je abonneren op het Youtube kanaal Speelkeuze, alles over speelgoed en opvoeding.

Je kunt het hier vinden:

youtube.com/channel/UC6mDNBne0Q8Dly3ee_LNqRA

Word vrienden op Pinterest

Als je meer van mijn persoonlijke smaak in speelgoed en ouderschap wilt zien en inspiratie op wilt doen, zorg er dan voor dat je me volgt op Pinterest.

Ik zit niet op elk social media, maar Pinterest is de enige plaats waar ik consistent berichten plaats en waar ik het meeste plezier heb.

nl.pinterest.com/speelkeuze/

Een laatste opmerking

Nu heb je alle dingen om te beginnen. Super leuk.

Als er in de tussentijd nog iets is waarmee ik je kan helpen in je gezinsleven of met speelgoed, mail dan naar [email protected] en ik help je meteen verder. Super blij je aan boord te hebben. We praten snel verder,

Joost aan het wandelen met kinderwagen

– Joost

speelkeuze.nl

joostnusselder.nl

linkedin English toy blog: kidstoys.studio