4 beste kinder koptelefoons beoordeeld: bekijk de beste uit de test

door Joost Nusselder | Geupdate op:  juli 5, 2022

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Muziekale ontwikkeling is geweldig, maar na de zeshondertste keer “de wielen van de bus” word je toch een tikkeltje… gek!

Heb je een kind dat graag naar muziek luistert? Zo ja, dan wordt het misschien tijd dat ze een eigen koptelefoon krijgen.

Het lijkt aanvankelijk misschien een overbodige aanschaf, maar de voordelen zijn eindeloos! Maar welke moet je kiezen? En zijn koptelefoons altijd veilig? We horen zo veel over gehoorschade…

Een van de belangrijkste functies is dus om voor uit te kijken is het voorkomen van gehoorbeschadiging.

Veilig volume én duurzaamheid zijn erg belangrijk en het kan best een oerwoud zijn om beide te vinden.

Dat is waarom we de kinder koptelefoons hebben getest en uiteindelijk slechts 4 paar aanbevelen in dit artikel voor jongste muziekliefhebbers. We kijken naar de beste koptelefoons voor kinderen, zodat jij de beste keuze kan maken!

Leukste kinder koptelefoons

Er staan 4 geweldige opties in deze lijst, maar als we er slechts ééntje zouden mogen aanbevelen is het deze JBL JR310BT. Hij komt in leuke kleuren en kan heel veel hebben, plus hij is geschikt voor de meeste leeftijden dus goed voor gevoelige oren en hij ook nog mee groeien.

Na wat meer te hebben gelezen over geluidsniveau’s en gehoorbeschadiging zijn we op zoek gegaan naar een kinder koptelefoon die vooral veilig was, waarna we pas hebben gekeken welke ook leuk is en gemakkelijk in gebruik.

De JBL heeft de beste volumebegrenzing zodat je je geen zorgen over hoeft te maken, en kinderen vinden hem ook nog eens leuk!

Mooi design, niet teveel tierelantijnen die stuk kunnen gaan en kan heel wat vallen en blijven haken hebben.

Toy reviews & comparisons
Toy reviews & comparisons

PLUS hij is helemaal niet zo duur. Niet de allergoedkoopste, maar daarom we hebben ook nog wat budget opties beoordeeld.

Kinder hoofdtelefoonAfbeeldingen
Beste peuter koptelefoon voor videos en iPad: Onanoff BuddyphonesOnanoff buddyphones koptelefoon voor kinderen
(bekijk meer afbeeldingen)
Beste goedkope kleuter koptelefoon met geluidsbegrenzer: Trust Sonin KidsTrust Sonin Kids koptelefoon voor kinderen
(bekijk meer afbeeldingen)
Beste draadloze bluetooth koptelefoon voor school kinderen: JBL JR310BTBeste draadloze bluetooth kinder koptelefoon JBL JR310BT
(bekijk meer afbeeldingen)
Beste geluiddempende noise cancelling koptelefoon voor gamen en Chromebook: Pogs The GeckoPogs koptelefoon kind the gecko
(bekijk meer afbeeldingen)

De top 4 keuzes vind je in deze handige visuele keuzehulp zodat je de verschillen gemakkelijk kunt verkennen en voor de leeftijd van jouw kind de perfecte koptelefoon kunt uitkiezen.

Visuele keuzehulp kinder koptelefoons

Kinder koptelefoon koopgids

Niet elk gezin is hetzelfde, maar over het algemeen zijn er een aantal redenen om een kinder koptelefoon te kopen:

 1. Voor lekker thuis (of op vakantie) om zelf niet gestoord te worden, bijvoorbeeld als je ze op de iPad laat
 2. Voor op school voor kinderen met concentratieproblemen
 3. Voor de Chromebook om huiswerk te kunnen maken of thuis video lessen te volgen
 4. Als je kind ouder wordt en graag luistert naar muziek of wil ermee gamen

De meeste van deze verschillen zitten hem ook wel in de leeftijd van je kind, en daarom kijken we ook extra naar voor welke leeftijd deze aanbevelingen geschikt zijn.

Maar voor elk van de keuzes is de doorslaggevende factor geweest dat ze het volume veilig kunnen begrenzen.

En dat komt verbazend weinig voor in koptelefoons gericht op kinderen…

Waarom volumebegrenzing en een veilig volumeniveau?

85 decibel is een “veilig” volume niveau je kind, en is wat de Wereldgezondheidsorganisatie aanbeveelt.

Veel hoofdtelefoons gericht op kinderen zeggen hier onder te blijven, maar uiteindelijk blijkt dat veel van de claims die fabrikanten maken niet te kloppen.

Veilig geluidsniveau voor koptelefoons

Bij het testen kijken ze namelijk vaak naar de 85 decibel aan muziek of de audio van een filmpje, maar onderliggende ruis kan ervoor zorgen dat een kinder hoofdtelefoon soms een veel harder niveau bereikt.

Dit is dus echt een punt van aandacht als je je kinderen VEILIG naar hun favoriete muziek of videotje wilt laten luisteren.

Beste koptelefoons voor kinderen beoordeeld

Dit zijn de 4 die goed door de tests heen kwamen.

Beste peuter koptelefoon voor videos en iPad: Onanoff BuddyPhones

Onanoff buddyphones koptelefoon voor kinderen

(bekijk meer afbeeldingen)

Betaalbaar, geen ingebouwde volumeregeling (wel begrenzing!). Het afneembare draad zorgt wel weer voor extra veiligheid en maakt ze uitermate geschikt ook voor de aller jongste muziekliefhebbers.

Ja, de Buddyphones zijn best wel innovatief!

Ze zijn helemaal gemaakt op de nog wat jongere, onstuimige kinderenen want het draad schiet namelijk los wanneer je er aan trekt (of het ergens achter haakt terwijl ze wegrennen met het ding nog op hun hoofd!).

Het voordeel van draadloos maar met het gemak van een draad; een koptelefoon die niet verstrikt raakt, zonder dat je telkens de batterij hoeft op te laden.

Oh, en waarom heet het BUDDYPHONES?

Dit is echt een uitkomst en geweldig voor gezinnen met broertjes en zusjes…

…je kunt gemakkelijk een device delen met meerdere koptelefoons die in elkaar schakelen door het geweldige kliksysteem van de draad:

buddyphones schakelsysteem voor meerdere koptelefoons

(bekijk meer afbeeldingen)

Echt, echt, echt een geweldige uitvinding om iedereen tevreden te houden.

 • Je kinderen kunnen ieder hun eigen Buddyphones gebruiken op hun eigen apparaat want ze hebben vast andere interesses.
 • Maar als ze dan samen wat willen kijken, dan zit je niet alsnog met het volume van de iPad en bijbehorende kinderdeuntjes opgescheept.

Voor peuters t/m 4 jaar zijn deze Onanoff Buddyphones de leukste set, ook zeker leuk voor kleuters en nog net de jongste schoolgaande kinderen.

Zo kunnen je kids in een paar verschillende leeftijdsgroepen ze delen, of je koopt voor ieder een paar, en geeft ze ieder een eigen kleur die ze met de stickers kunnen personaliseren.

Als je een snoer nodig hebt maar toch je peuter een veiliger paar hoofdtelefoons wilt geven, zijn de Onanoff BuddyPhones een geweldige budgetoptie.

Onanoff buddyphones beoordeling

(bekijk meer afbeeldingen)

Afneembaar snoer

Het snoer is afneembaar, waardoor het risico dat een peuter zich vast zal haken (of om achter iets anders vast te komen zitten) wordt beperkt terwijl ze hun favoriete muziek luisteren.

De kinder hoofdtelefoon kan worden opgevouwen en wordt geleverd met een draagtas, en de meegeleverde leuke decals laten kinderen hun hoofdtelefoon personaliseren, wat ze leuk maakt voor gezinnen met meerdere kinderen.

De platte, afneembare kabel van 80 cm is veilig en minimaliseert het risico op verstikkingsgevaar.

Buiten dat kan jouw kind met de Buddy Cable met maximaal vier vriendjes, gezellig één apparaat delen.

Schaf je de BuddyPhones inflight versie aan, dan krijg je er een mooi reistasje erbij en een inflight adapter, deze versie is wel iets duurder.

Geluidskwaliteit wat minder

De geluidskwaliteit is jammer genoeg lang niet zo goed als die van de top keuze (de JBL) of zelfs van de goedkopere Trust Sonin, en de kleine omvang betekent dat de BuddyPhones perfect geschikt zijn voor peuters, maar minder voor oudere kinderen.

Bovendien is de volumereductie van bedrade hoofdtelefoons (passieve volumebegrenzing) als deze niet zo voorspelbaar: als je een apparaat met een krachtige versterker gebruikt, kunnen ze alsnog te hard gaan en dat is wel iets om op te letten.

Deze zouden we dan ook niet aansluiten op je hi-fi set thuis, niks met een grote versterker, en het houden bij iPads, telefoons, Chromebooks en andere laptops.

Ten tweede is de Onanoff-set veel te klein voor de meeste kinderen ouder dan 6.

De BuddyPhone Explore is geen ontwerp dat met je kind meegroeit helaas.

De BuddyPhones hebben dan wel weer een ingebouwde microfoon. Kids kunnen met de antwoordknop met hun vriendjes praten en gebruik maken van leer-apps.

De ingebouwde microfoon is ideaal om te gebruiken als je je oma en opa belt, of wellicht je klasgenootjes. De microfoon is ook geschikt om te gebruiken tijdens interactieve spelletjes.

Beste keuze voor peuters

Het is wel de top keuze voor kleine kinderen in de leeftijd 2 t/m 4 jaar. Kleinere kinderen zullen dol zijn op de leuke kleuren en lichte, comfortabele pasvorm van het Onanoff-paar.

Onanoff BuddyPhones headphones voor kids

(bekijk meer afbeeldingen)

Bovendien klapt de vouwversie klein genoeg in zodat deze gemakkelijk in een dagtas of een rugzak van een kleuter kan worden ingepakt.

En natuurlijk vallen de Buddy Phones binnen veilige volumelimieten.

Plus de nieuwe editie BuddyPhones is aanzienlijk verbeterd, ten opzichte van zijn eerdere broertje.

Er zit nu gelukkig een volumebeperking op, van maximaal 85 decibel, en dat is wat we eerder misten waardoor ze nu een plekje hebben veroverd in de lijst met kindveilige koptelefoons.

Het allerleukste is misschien nog dat ie zo betaalbaar is. Doe je kleintje – en jezelf – een plezier en geef ‘m cadeau. Je zal er zelfs de jongste muziekfans blij mee maken.

Check prijzen en beschikbaarheid hier

Beste goedkope kleuter koptelefoon met geluidsbegrenzer: Trust Sonin Kids

Trust Sonin Kids koptelefoon voor kinderen

(bekijk meer afbeeldingen)

Betaalbaar, ingebouwde volumeregelaar en volumebeperking ín de draad voor directe controle over veilige luisterniveau’s voor je kinderen.

Dat is de Trust Sonin.

Het is de goedkoopste koptelefoon die toch veilige volumeniveau’s biedt, dus perfect voor ouders met beperkt budget, met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met een jaar of 8.

 • Hij is wat minder draagbaar dan bijvoorbeeld de JBL,
 • plus het design meer gericht op met name iets jongere kinderen,
 • plus hij is ook bedraad (ook een reden voor de enorm betaalbare prijs!).

Dat maakt hem minder geschikt voor schoolkinderen om mee naar school te nemen, maar meer een goede budget optie voor kleuters en voor wat oudere kinderen voor thuisgebruik.

Hier kun je zien hoe ze vallen op de oren van een wat ouder kind (**hé! waarom moet dat zusje in deze stock foto van Trust meekijken zonder koptelefoon?!? WAT ZIELIG!?**):

Trust sonin voor kinderen

(bekijk meer afbeeldingen)

Betaalbare kwaliteit

Het lijkt dat veilige producten voor je kinderen op een hoog prijsniveau zitten en het is zeker een uitdaging om een ​​koptelefoon te vinden die veilig en betaalbaar is voor je kinderen.

Trust, met een ongelooflijke geloofwaardigheid als een merk dat al dertig jaar hoofdtelefoons maakt, begrijpt dit en heeft de Sonin Kids Safe Headphones gemaakt.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Trust Sonin Kids Safe Headphones zijn de volgende voordelen ten opzichte van andere merken:

 • Geïntegreerde volumebegrenzer en in-line volumeregeling (in de draad!)
 • Schattig kleurenschema en design (wat vooral kleuters en jongere schoolkinderen zal aanspreken)
 • In grootte verstelbaar voor veilige en geschikte pasvorm tot ook oudere kinderen
 • Lage prijs
 • Hoge veiligheidsnormen en geloofwaardigheid van het bedrijf
 • De BESTE volumebeperking in deze prijscategorie

Uitgebreide volumebegrenzing

De mogelijkheid om het volume die uit de hoofdtelefoon van je kind komt te beperken, is voor veel mensen de meest prominente en belangrijke functie, want plezier is leuk maar het moet wel veilig gebeuren.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom, omdat audio die te hard wordt afgespeeld tot tijdelijke en langdurige gehoorschade kan leiden.

Een uitstekend aspect van de Sonin Kids Safe Headphones is dat deze functionaliteit is ontworpen om automatisch te werken, waardoor de decibeluitgang beperkt wordt tot een niveau dat wordt gegarandeerd door de Europese veiligheidsnorm EN71 om volledig veilig te zijn voor kinderen.

Dit is wat je wilt voor je kind, omdat verschillende audiobronnen, zoals

 • tablets,
 • iPhones,
 • Chromebooks
 • en andere laptops en computers

elk hun eigen volume-instelling hebben, en dan kan switchen ineens veel te hard zijn voor de veiligheid van je kind.

Je hoeft je hier nooit zorgen over te maken, want de Sonin Kids Safe Headphones zijn compatibel met al deze apparaten en de volumebegrenzer is ingebouwd in de hardware en biedt betrouwbare bescherming.

Het lange snoer is handig, en er zitten in-line volumeknoppen in zodat je het volume heel eenvoudig kunt veranderen, gewoon door de draaiknop aan te passen.

Wat nog belangrijker is, is dat Trust een lange weg heeft afgelegd in het ontwerpen van deze hoofdtelefoons om comfortabel te zitten op de hoofdjes van je kinderen.

Om te beginnen zijn de oorschelpen voorzien van grote oorkussens met een zachte buitenzijde en voldoende vulling om ze stevig op het hoofd van je kind te houden, waardoor het risico op vallen wordt verminderd en het ook aangenamer wordt bij langdurig gebruik.

Dit is een waardevol prestatie-element, aangezien de drivers alleen een bepaalde hoeveelheid geluid kunnen produceren en voldoen aan de veiligheidsnormen, maar zonder een goede pasvorm, kan het geluid te gemakkelijk ontsnappen en is het moeilijk te horen.

Je kunt ook de lengte van de hoofdband aanpassen zodat ze goed op hun hoofd passen, wat belangrijk is omdat ze kunnen worden gedeeld tussen broers en zussen en extra waarde bieden door nog steeds bruikbaar te zijn als je kind groeit.

Qua uiterlijk hebben deze hoofdtelefoons veel te bieden om aantrekkelijk en leuk te gebruiken voor kinderen, waaronder een blad met kleurrijke stickers die je kinderen kunnen afpellen en waarmee ze hun hoofdtelefoon creatief kunnen versieren en personaliseren.

Ze zijn niet gebouwd om waterbestendig te zijn, maar hun structurele integriteit is duidelijk, met een sterke verbindingskabel en een flexibele maar veilige hoofdband voor consistente prestaties tijdens een lange levensduur.

De Trust Sonin is verkrijgbaar in meerdere kleuren en zelfs ook in een zacht roze koptelefoon.

Prijs is een belangrijke overweging voor elke ouder, zelfs op een budget wil je zeker weten dat de producten die je aan je kind geeft veilig zijn.

En zelfs als je een groter budget hebt zijn deze Trust-hoofdtelefoons een serieuze concurrent van de andere, duurdere modellen op de lijst, op basis van de waarde die ze bieden.

Zeker als je vanuit gemak wilt kiezen voor een bedrade koptelefoon, wat sommige ouders dat verkiezen boven Bluetooth, is de Trust Sonin kids de koptelefoon voor jouw kind.

Omdat deze hoofdtelefoons zijn ontworpen als een veilige en betaalbare optie voor kinderen, zijn er geen geavanceerde functies zoals een ingebouwde microfoon, maar je hoeft ze alleen maar aan te sluiten, het volume in te stellen en ze zijn klaar voor gebruik.

Omdat het een bedrade koptelefoon is, heb je weer geen last van batterijen die moeten worden opgeladen en omdat het audio-uitgangsniveau beperkt is, kunnen ze urenlang worden gebruikt tijdens lange autoritten of thuis, zonder onnodig ongemak.

Een van de weinige bedrade koptelefoons met toch de juiste ingebouwde volumebegrenzing!

Bekijk de meest actuele prijzen hier

Beste draadloze bluetooth koptelefoon voor school kinderen: JBL JR310BT

Beste draadloze bluetooth kinder koptelefoon JBL JR310BT

(bekijk meer afbeeldingen)

Opvouwbaar, Bluetooth en de veiligste wat betreft volumebeperking met een enorm goede kwaliteit geluid. Geschikt voor jongere en oudere kinderen en zal het meeste kinderen vanaf een jaar of 6 aanspreken.

Deze JBL kinder koptelefoon staat zeker bovenaan de lijst. We snappen dat als je wat jongere kinderen hebt je misschien voor een van de andere wilt gaan of zelfs eerst de wat goedkopere Trust Sonin wilt kopen.

Voor je peuter of kleuter kunnen de oorschelpen wat groot zijn bijvoorbeeld, hier zie je ze op een al wat ouder kind, wat de voornaamste doelgroep is:

Jongen in auto met de JBL JR310BT kinder hoofdtelefoon op

(bekijk meer afbeeldingen)

Geweldige draadloze bluetooth prestaties dus je zit nooit met snoeren in de weg als het niet uitkomt (plus Bluetooth heeft ook nog eens zijn eigen volumeniveau limiter!) en de geluidskwaliteit is echt heel goed. Alles wat je waarschijnlijk zoekt in een hoofdtelefoon.

De highlights:

 • Hij is SUPER opvouwbaar zodat hij gemakkelijk mee kan in schooltas of kinderkoffer
 • Het is een Bluetooth-hoofdtelefoon met microfoon dus je kunt hem verbinden met elk Bluetooth apparaat en iets oudere kinderen kunnen ook telefoongesprekken voeren of meepraten in een online les
 • Uitermate geschikt voor school want de batterij is de BESTE die we hebben gezien met 30 uur afspeeltijd!
 • De gevoelige oren van kinderen worden beschermd door een volumebeperking van max. 85 dB volgens de norm EN 71-1
 • Perfecte maat en verstelbare banden maakt hem geschikt voor kinderen van 6 tot 14 jaar (hoewel hij tieners misschien niet zo aanspreekt die eerder de stoerdere Pogs willen kiezen
 • Er zitten 4 stickers bij zodat je jongere kinderen hem kunnen personaliseren, wat vooral leuk is als je broertjes en zusjes er ieder eentje geeft.

Het design is gericht op de leeftijd van je schoolgaande kinderen en met de handige opvouwbaarheid is dit DE koptelefoon van dit jaar voor school:

De JBL JR310BT helemaal opgevouwen

(bekijk meer afbeeldingen)

De zachte oorkleppen sluiten goed en zelfs zonder muziek zijn ze goed in geluidsonderdrukking van buiten, erg handig ook dus voor kinderen met concentratieproblemen.

Maar wat deze JBL de topkeuze maakt is de actieve volume begrenzing.

Verderop in dit artikel vertel ik je wat meer over de voordelen van actieve volumebegrenzing ten opzichte van passieve voor het voorkomen van gehoorbeschadiging.

En tuurlijk, je kunt letten op hoe hard je kind de volumes zet. Maar continu opletten is makkelijker gezegd dan gedaan.

Deze JBL is speciaal ontwikkelt met kinderen in het achterhoofd en we raden dan ook aan om een actieve hoofdtelefoon te gebruiken als deze JBL.

De belangrijkste zaken om deze aan te prijzen ten opzichte van de anderen:

 1. De beste ingebouwde volume-begrenzing
 2. Leuk design wat ook nog leuk blijft als ze wat ouder worden
 3. Bluetooth dus zonder draden waarmee ze met zichzelf in de knel kunnen komen of dingen om kunnen stoten (zoals drinken over je mooie tablet, of je dure vaas met bloemen)

Comfort voor elke leeftijd

De JBL JR310BT is een van de weinige modellen die goed mee kunnen groeien met verschillende leeftijdscategorieën.

Een koptelefoon-model voor kinderen moet aan te passen zijn voor verschillende leeftijden en hoofdmaten, en deze kun je zelfs nog op je eigen oren zetten als je even snel wat wilt luisteren.

Het is essentieel als je een hoofdtelefoon wilt hebben die met je kind meegroeit, of als hij wordt gedeeld met broers en zussen en om snel te wisselen tussen ieder hun school laptops.

Dus lekker comfortabele pasvorm, met geweldig geluid, zachte oorstukken en leuke kleuren, maar Bluetooth is nog wel het belangrijkste voor wat oudere kinderen om te hebben.

De meeste kinderen vanaf 8 jaar willen eigenlijk niets anders meer dan Bluetooth-hoofdtelefoons :)

Muziek is lekker gebalanceerd en zelfs met wat omgevingsgeluid kun je alles helder horen, zelfs zonder ze op hun hardste te zetten.

Dat is super handig wanneer je ze bijvoorbeeld aan je kind mee wilt geven voor school, wanneer ze ze willen gebruiken om hun concentratie te verbeteren.

Welke features heeft de JBL JR310BT?

 • JBL Safe Sound, veilig voor de kinderoren, gaat tot 85 dB
 • 10 meter bereik met Bluetooth 5.0
 • maximale batterijduur 30 uur (de voorganger JBL300BT had er slechts 12!), na 10 minuten laden heb je weer genoeg accu voor 1 uur luisteren
 • portable en lichtgewicht, draagt fijn
 • erg goede prijs voor een premium kinder koptelefoon

Het nadeel is dat hij niet waterproof is, dus op een regenachtige dag over straat is het wat uitkijken.

Fijn voor je kind om ongestoord naar zijn YouTube video’s te kijken en te luisteren. Zonder dat z’n ouders elke keer zeuren over het volume.

Of als ie op de pc zit, om te chatten en lachen met klasgenootjes, dan hoef jij niet steeds mee te genieten.

Ook als je kind even naar boven loopt, dan horen zijn vriendjes hem nog steeds prima.

De knopjes zijn makkelijk te bedienen voor kinderen.  Qua maat is de koptelefoon geschikt voor kinderen van 4 jaar tot en met volwassenen. Hij groeit dus mee met je kind, plus zelfs jij kunt hem een keertje lenen mocht het echt nodig zijn :)

Met stip dw topkeuze in de meeste leeftijdscategorieën en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Click hier voor de meest actuele prijs

Beste geluiddempende noise cancelling koptelefoon voor gamen en Chromebook: Pogs The Gecko

Pogs koptelefoon kind the gecko

(bekijk meer afbeeldingen)

De ultieme draadloze kinderhoofdtelefoon, veilig, sterk en boordevol leuke en comfortabele functies. Dit is de hoofdtelefoon die je tweens en tieners het leukste zullen vinden.

Dat is waarom we deze hebben toegevoegd aan de lijst. Veel ouders hebben deze gezien of er van vrienden over gehoord en iedereen is benieuwd of dit ook een goede koop is.

Wat betreft kwaliteit kan er geen eentje op tegen deze Pogs The Gecko. Hoewel onze persoonlijke topkeuze de JBL is omdat hij gewoon iets meer betaalbaar is, lever je iets in aan gebruiksgemak.

Deze Pogs zijn dan misschien nog iets duurder, maar je krijgt er noise cancelling en snelladen van de draadloze headset voor terug.

Pogs heeft deze headset “The Gecko” genoemd omdat de draadloze Bluetooth verbinding je kids vrij laat rondklimmen als een gekko, zelfs met de koptelefoon op.

Plus, zoals een gekko, heeft deze koptelefoon de schilferige textuur van gekkohuid en een zeer lange levensduur. Je luistert 12 uur lang draadloos muziek met slechts 2 uur opladen.

Het mooiste is dat je zelfs met 10 minuten opladen al een uur gebruik kunt maken van de headset, maar dit is volgens het bedrijf zelf, dat hebben we niet getest.

Wel perfect voor kinderen die vergeten zijn op te laden en je met de auto naar opa en oma moet rijden in Drenthe.

Maar, als je echt vergeet op te laden kun je in plaats daarvan altijd de bijgeleverde QuickSafe-kabel gebruiken.

Het geluidsniveau is beperkt tot een veilige 85dB om het gehoor van kinderen te beschermen.

Pogs the Gecko kleuren

(bekijk meer afbeeldingen)

Hij voelt erg duurzaam en is gemaakt met supersterke materialen om het zwaarste gebruik te overleven van niet-giftige materialen en BPA-vrij, BFR-vrij en RoHS-conform.

Nog wel een leuke feature is de speciale kabel die Pog heeft ontworpen om samen van muziek te genieten door meerdere hoofdtelefoons op elkaar aan te sluiten.

Verder hebben ze geluidsisolerende en hypo-allergene oorkussens om het geluid van buiten tot een minimum te beperken met behulp van noise cancelling, zodat je het volume laag kunt houden.

Tot slot zijn de nog opvouwbaar en heel erg lichtgewicht. 

Veel klanten die ze hebben gekocht geven aan dat het lekker rustig is omdat je weinig van de muziek hoort, maar ook dat de kinderen minder last van ouders en eventueel bezoek hebben als ze lekker aan het praten zijn of zelf ook muziek aan hebben.

Soms blijkt het even zoeken hoe het pairen moet (5 seconden indrukken tot een ander lampje gaat knipperen) maar eenmaal ingesteld koppelt hij zichzelf al met je apparaat. 

Check prijzen en beschikbaarheid hier

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.