Ouderlijk toezicht op een android tablet

5 tips: Hoe gebruik je ouderlijk toezicht op een Android tablet?

Je zult het vast een keer in je leven hebben meegemaakt: je kinderen vliegen door de apps van je tablet, smartphone of ipad, veel beter dan je het zelf zou kunnen.

Maar het meest tragische is (voor volwassenen die minder leervermogen hebben dan kinderen) dat ze slechts 3 jaar oud zijn en dat het net is alsof ze al deskundige technici zijn die gemakkelijk je tablet kunnen openen, surfen op internet en videogames kunnen spelen.

Als dit een normale scène in uw huis wordt en u denkt dat uw kind per ongeluk toegang zou hebben tot inhoud voor volwassenen of ongepaste inhoud die hen intellectueel en emotioneel zou kunnen schaden, is het misschien tijd om uzelf de ouderlijk toezicht op uw Android-tablet te leren gebruiken.

Hieronder volgt een stapsgewijze handleiding voor het instellen van de functie ouderlijk toezicht in de meeste Android-tablets.

Lees ook: de 7 beste kindertablets.

Maak alternatieve accounts

De eerste stap in het beveiligingsprotocol voor ouderlijk toezicht is het instellen van een tweede of meerdere gebruikersaccounts (voor het geval u meer dan één kind heeft) op uw tablet.

Maak het primaire account alleen toegankelijk voor u met een wachtwoord beveiligd slot en laat uw kinderen de andere accounts gebruiken. Als veiligheidsmaatregel moet u echter die gebruikersaccounts beperken om de toegang tot apps, games en functies te blokkeren die mogelijk niet geschikt zijn voor uw kinderen.

Maak een apart android account voor je kind

Extra gebruikersaccounts aanmaken

Hier is hoe je dat kunt doen:

Schakel het apparaat in en ga naar Instellingen. Eenmaal naar beneden scrollen totdat je het tabblad Gebruikers vindt en erop tikt. Een andere manier om toegang tot de instellingen te krijgen, is door op het tabblad Algemeen te tikken met een vervolgkeuzemenu bovenaan het scherm.

Tik op de knop Gebruiker toevoegen om nieuwe profielen te maken. Er verschijnt een nieuw bericht waarin u wordt gevraagd om door te gaan met het maken van een nieuwe account of deze te annuleren.

Druk op OK om te bevestigen. Het belangrijkste om te onthouden is dat je elke gebruiker een eigen omgeving laat hebben waarin ze kunnen werken, dus pas deze aan om hun eigen profielinstellingen te hebben (profielfoto, apps en wifi-instellingen).

Nu heeft u de mogelijkheid om van account te veranderen wanneer dat nodig is en uw kinderen te beschermen naar eigen goeddunken.

De Android-tablet zal u automatisch afmelden van het huidige gebruikersaccount dat u gebruikt en zal u een welkomstscherm tonen. Dit betekent dat het nieuwe gebruikersprofiel met succes is gemaakt, in feite is het vergelijkbaar met het moment waarop u voor het eerst uw persoonlijke gebruikersaccount aanmaakte.

U kunt ook de Wi-Fi-instellingen voor nieuwe profielen kiezen en beslissen of ze toegang tot internet moeten hebben of niet.

Het systeem wordt een paar minuten bijgewerkt, waarna u klaar bent om te beginnen! Plaats uw vinger op de bovenkant van het scherm en sleep deze naar beneden om algemene instellingen weer te geven. Tik vervolgens op de knop Gebruikers om tussen gebruikersaccounts te schakelen.

U moet uw primaire account (Eigenaar) en de alternatieve accounts die u heeft toegevoegd, te zien krijgen. Tik op het gebruikersaccount dat u wilt gebruiken en wacht vervolgens een paar seconden zodat de tablet / telefoon u kan aanmelden.

Ouderlijk toezicht functie voor Android-tablets en smartphones

Handmatig instellen van ouderlijk toezicht via het tabblad Instellingen op uw Android-tablet of telefoon is slechts een van de vele manieren om uw apparaat kindveilig te maken.

Sommige fabrikanten van consumentenelektronica, zoals Samsung, HTC, Asus en een paar anderen, nemen proactief kinderbeveiligingssoftware op in hun producten om ouderlijk toezicht naadloos en gemakkelijk te gebruiken te maken.

Toch zijn er mensen die dat niet doen, dus je moet leren hoe je ouderlijk toezicht handmatig kunt instellen. Nu u heeft geleerd hoe u extra accounts kunt maken die met een wachtwoord kunnen worden beveiligd en ervoor kunt zorgen dat uw kinderen geen online toegang tot ongewenste materialen hebben, kunt u meer informatie vinden over wat u kunt doen om het internet voor hen verder te filteren.

Ouderlijk toezicht features op een tablet

Beperk App Store en In-App aankopen

U moet begrijpen dat de Google Play Store zowel gratis als betaalde apps heeft en afhankelijk van het type apps dat uw kinderen hebben gedownload, kunt u zien dat uw creditcard (die is gekoppeld aan uw Google-account) heel veel kosten krijgt voor apps die u nooit heeft gemaakt wist zelfs van.

Dus vanaf het moment dat u uw tablet of smartphone heeft, plaatst u een wachtwoord in de Play Store om te voorkomen dat uw kinderen er toegang toe krijgen zonder uw toestemming. Hier is hoe het te doen:

Ga naar apps en open Play Store

Zodra Play Store is geopend, tikt u op de menuknop die eruit ziet als 3 identieke horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van uw scherm. Het staat naast het zoekvak. U ziet een vervolgkeuzemenu. Blader naar beneden en tik op Instellingen. Tik op de selectie met de tekst: ‘Verificatie voor aankopen vereisen’.

Kies uit deze 2 opties: a) laat Play Store je om je Google-wachtwoord vragen telkens wanneer jij of de kinderen een app downloaden, of b) instellen dat ze elke 30 minuten je wachtwoord vragen.

Schakel Apps van derden uit

Het volstaat niet om alleen een wachtwoord in de Play Store in te voeren, omdat apps van derden ook andere gebruikers toestaan ​​uw wachtwoord te omzeilen en alles te downloaden wat zij aanbieden. Zo is het in het belang van uw kinderen om ze uit te schakelen:

Ga naar apps en open nogmaals het tabblad Instellingen. Blader naar beneden tot je Beveiliging ziet en tik erop.

Normaal gesproken is de optie om de installatie van apps van onbekende bronnen toe te staan ​​standaard uitgeschakeld, maar let er wel op dat het vakje geen vinkjes bevat.

Inhoudsfiltering

U kunt ook de inhoud van Play Store filteren waartoe uw kinderen toegang hebben door de onderstaande stappen te volgen:

Content filteren

Ga naar Play Store en tik nogmaals op het menu. Tik op Instellingen. Blader naar beneden en zoek User Controls Heading en tik op Parental Controls. Voer de pincode in en bevestig deze voor verificatiedoeleinden om te voorkomen dat andere gebruikers ermee knoeien.

Zodra de ouderlijk toezichtfuncties zijn ingeschakeld, stelt u ook de juiste leeftijdsclassificatie voor uw kinderen in op het tabblad Categorie, zodat ze bij het gebruik alle vooraf ingestelde standaardwaarden zullen gebruiken.

Categorieën kunnen tv, films, muziek, nieuws enz. bevatten en u kunt ze instellen op de manier waarop hun inhoud geschikt is voor uw kinderen. Beperk die die ongepast zijn en keur de toegang goed die goed zijn. Vergeet niet om alle apps en tabbladen te sluiten wanneer u klaar bent.

Beste ouderlijk toezicht app voor Android

Er zijn verschillende apps die kunnen helpen met ouderlijk toezicht op de screentime van jouw kind. Het is zeker de moeite waard om je hierin even te verdiepen om zodoende de veiligheid van jouw kind te garanderen online.

Welke ouderlijk toezicht app is nu de juiste voor jouw situatie?

Dit is helemaal niet moeilijk om te achterhalen, maar het vergt alleen wat tijd. Het liefste wil je de beste app voor jouw kind en jouw situatie of wensen. De consumentenbond heeft een paar van de beste ouderlijk apps reeds voor je op een rijtje gezet.

Er worden heel wat apps aangeboden, betaalde maar ook gratis versies. Je zou moeten letten op verschillende aspecten om te bepalen welke app een goed is voor jou en je kind.

Waar wil je controle op hebben bij het tablet gebruik van jouw kind?

Er zijn verschillende aspecten en opties die je kunt gebruiken of aanzetten via de ouderlijk toezicht apps:

 • Het downloaden en gebruiken van apps controleren
 • Aankopen beperken of compleet afzetten (zowel van apps zelf als "in-app" purchases)
 • WiFi toegang aan of uitschakelen
 • De schermtijd van jouw kind inzien
 • Internet gebruik beperken en websites blokkeren
 • De contactenlijst van jouw kind inzien
 • De tijd die het kind op de tablet kan besteden beperken
 • Tijdsperiode instellen waarin jouw kind de tablet mag gebruiken (bijvoorbeeld niet na bedtijd)
 • De foto's en videos op het device van jouw kind bekijken
 • Meekijken via jouw scherm op het scherm van jouw kind
 • Een nachtmodus instellen om de ogen van jouw kind te beschermen
 • De bel en sms historie van jouw kind bekijken
 • De locatie van jouw kind op jouw eigen smartphone zien
 • Een SOS knop instellen

Je ziet, er zijn een hoop zaken die je kunt overwegen in te stellen voor jouw kind. Zodra je een ouderlijk toezicht app kiest, kun je nagaan of de opties die jij wilt hebben inderdaad in de app mogelijk zijn.

Dan kies je ook of je een betaalde app of een gratis app wilt gebruiken. Betaalde apps hebben vaak minder advertenties, meer opties en betere ondersteuning. Wil je echter alleen maar bijvoorbeeld de screentime van je kinderen beperken, dan zijn de mogelijkheden van een van de gratis apps vaak wel voldoende.

Ouderlijk toezicht uitschakelen

De ouderlijk toezicht apps werken vaak met twee devices die aan elkaar gekoppeld worden via de app. Dit is bijvoorbeeld jouw eigen smartphone en de tablet van jouw kind.

Goed beveiligde ouderlijk toezicht app

Het tablet gebruik en de beperkingen hieraan worden gestuurd vanuit het "hoofd" device waar alle opties ingesteld kunnen worden. Dit gebeurd via het instellen van een wachtwoord of pincode.

Het is heel belangrijk dat je deze pincode goed onthoudt!

Alleen met de code kan de ouderlijk toezicht app weer uitgeschakelt worden

Zonder de code zal het onmogelijk zijn de kindermodus weer uit te zetten. Dit is natuurlijk zodat het kind dit niet zelf kan doen. De apps zijn goed beveiligd en zullen niet zomaar toelaten dat je even een nieuw wachtwoord aanvraagt. Hier zullen meerdere stappen voor nodig zijn.

Om uiteindelijk ook de hele smartphone of tablet weer normaal in te stellen, dus zonder kindermodus, dien je ook een paar stappen te ondernemen.

Hoe schakel je het ouderlijk toezicht op Android uit?

Jouw kind blijft natuurlijk niet altijd kind of je wilt wellicht de smartphone of tablet verkopen. Dan is het goed om ook te weten hoe je het ouderlijk toezicht weer uitzet.

Je gaat als volgt te werk:

 • ga naar de Play Store app en klik daar in het menu (de drie streepjes links bovenaan) op "Instellingen"
 • Ga naar "Ouderlijk toezicht" en voer de pincode in
 • Schakel het Ouderlijk toezicht uit

Ouderlijk toezicht YouTube

Behalve apps komen onze kinderen ook steeds meer in contact met diverse social media platformen. Een daarvan is YouTube. De grote bezorgdheid van YouTube is: hoe veilig is het platform in werkelijkheid?

Ongewenste content voor kinderen

Hoewel er restricties voor kinderen ingesteld kunnen worden op het platform is de filter van het bekende kanaal niet waterdicht. Uit verschillende berichten waaronder dit artikel van de Volkskrant is gebleken dat YouTube, zelfs met de filter aan, alles behalve kindvriendelijk is.

Ongeschikte cartoons met volwassen content glippen gewoon door het algoritme heen en komen onder de aandacht van onze kinderen.

Een speciale YouTube kids app

Als antwoord hierop heeft YouTube in verschillende landen YouTube Kids ontwikkeld. Men lanceerde de YouTube Kids app in de Verenigde Staten in 2015 en begin dit jaar in ons land.

De kinderversie van de app richt zich op de leeftijdscategorie 3-12 jaar en ouders kunnen onder meer beperkingen instellen. YouTube Kids is een aparte app voor Android en iOS die alleen kindvriendelijke content vertoont.

Het handige aan de app is dat gebruikers zelf geen video’s mogen plaatsen op het platform. De video’s zijn een aparte selectie uit het regulier aanbod op YouTube.

Niet helemaal waterdicht - blijf dus opletten!

Toch is de uitrol van de zogenaamde kinderversie van YouTube niet helemaal vlekkeloos verlopen. Uit een artikel op Nu.nl gaf een Google woordvoerder aan dat er een extra functie is toegevoegd aan de app die alleen video’s laat zien die goedgekeurd zijn door de ouders.

Ook is er een team in Nederland ingesteld die zal bepalen welke kanalen komen op het platform. Vervolgens hebben ze tevens het algoritme aangescherpt om hierna een extra controle te doen.

Of YouTube Kids ooit 100% kindvriendelijk wordt weten we niet precies. Tot zover zal de algehele veiligheid moeten beginnen met ouderlijk toezicht.

Ouderlijk toezicht app voor smartphone en tablet met Android

Het belang van ouderlijk toezicht

Er zijn heel veel instanties die zich bezig houden om de content die onze kinderen voor ogen krijgen zo veel als mogelijk te beschermen. Een kind mag dan wel een vrije wil hebben, maar is nog veel te jong om zelf te bepalen naar wat het wel en niet mag kijken of doen online.

Met het gebruik van allerlei ingebouwde algoritmes en functies om ouderlijk toezicht te bevorderen wil dit niet zeggen dat we daarmee onze verantwoordelijkheid als ouder zijn nagekomen. Misschien deels, maar ouderlijk toezicht mag niet zonder meer vervangen worden door AI in de vorm van filters en algoritmes, selecties en dergelijke.

Ouderlijk toezicht is van enorm belang en moet zoveel als mogelijk ingeschakeld staan op de tablet, maar ook buiten de tablet om. Wij moeten als ouders bewust ervan zijn dat wij de eindverantwoordelijkheid dragen voor hetgeen onze kinderen voorgeschoteld krijgen aan informatie en educatie.

En we dienen ervoor te waken dat hoe geweldig alle technologie ook is, wij de beste persoon zijn om te bepalen wat wel en niet past voor onze kinderen.

Wat te doen als je kind verslaafd is geraakt aan zijn tablet | 4 tips

"Je kind een smartphone of tablet geven is hetzelfde als een gram cocaïne geven."
- Mandy Saligari, Harley Street Clinic Director en Verslavings Therapeut

Dit is nogal een zeer verontrustend nieuws van iemand die al jaren drugsverslaafden behandelt! Wie wist dat technologie kan leiden tot bepaalde verslaving? Ik bedoel, dit is niet hetzelfde als cafeïne in je koffie dat een klein potentieel heeft om je een koffie-verslaafde te maken of gewoon gewoon verslaafd bent aan videogames. Dit is gelijkgesteld aan "zo verslavend als" 1 gram cocaïne! En jij geeft dat aan je kinderen. Laat dat even inzinken, zodat je de implicaties van deze studie kunt begrijpen.

Tablets kunnen verslavend zijn

Gadgets behandelen als onschadelijk

Dokter Saligari zei dat het probleem met verslaving aan smartphone of tablet is dat ouders vaak over het hoofd zien dat deze dingen zo veel aanspreken op het menselijk brein als chemische drugs dat doen. Dat wil niet zeggen dat ouders de schuld hebben, maar het gebrek aan informatie over de schadelijke effecten van gadgets op mensen is de belangrijkste reden voor dergelijke verwaarlozing. Fabrikanten van deze elektronische apparaten hebben maar één motief en dat is winst. Dus mogen ze hun marketingafdeling niet proactief instrueren om campagnes te maken om mensen bewust te maken van dit soort verslaving, dat, helaas, steeds meer tierend wordt tegenwoordig.

Met alle miljarden dollars die in de zakken van deze elektronische reuzen komen, kunnen ze zelfs overwegen de informatie over gadgetverslaving te onderdrukken in plaats van te helpen het te verspreiden in het voordeel van hun consumenten. Aangezien dat het geval is en het feit dat je dit artikel leest (of je nu een ouder bent of nog niet), heb je de morele plicht om het gebruik van smartphones en tablets door je kinderen te controleren. Veiligheid staat voorop, zoals ik altijd zeg!

De triggers identificeren

Er zijn manieren om erachter te komen of uw kind verslaafd begint te raken aan zijn of haar smartphone of tablet. Zodra u deze triggers hebt geïdentificeerd, kunt u methoden bedenken om de verslavende effecten van de gadgets tegen te gaan. Ik zou kunnen zeggen dat het verschil tussen de opvoeding van de kinderen van mijn generatie haaks staat op de opvoeding van vandaag, en dat maakt het moeilijk om je in te leven in de dingen die nu op een kind afkomen. De ontwikkeling van het merendeel van de kinderen in bijna elke samenleving is tegenwoordig in zekere zin dichter bij degeneratie. Hoewel er enkele kinderen zijn die erg goed zijn geworden in het aanpassen aan de informatietechnologie die tegenwoordig de manier van leven is geworden in elke moderne samenleving.

uren staren naar het scherm

Hier zijn enkele tekenen en symptomen van verslaving aan smartphone / tablet:

Brengt veel tijd op hun smartphone of tablet
Stemt steeds minder in met hun omgeving en geeft de voorkeur aan isolatie
Slaapt te laat vanwege het gebruik van hun smartphone / tablet op het web, rondhangen op sociale mediasites en live streaming video's en muziek
Wordt pas laat wakker en eet geen ontbijt
Verslechterde gezondheidstoestand als gevolg van onjuist dieet
Wordt ofwel zwaarlijvig of ondervoed
Weigeren spelen met hun vrienden of ze spelen alleen met vrienden die ook gadgetverslaafden zijn
Maakt zelden nieuwe vrienden of bezoekt openbare bijeenkomsten om een ​​sociaal leven op te bouwen
Begrijpt niet wat buitenspelen is of vindt het saai
Heeft vrijwel geen lichaamsbeweging om de gezondheid en het welzijn te verbeteren
Is enigszins depressief of heeft al een depressie
Faalt op school of is betrapt door vals spelen door hun leraren met de boosdoener zijnde hun smartphone
Heeft problemen met het doen van hun klusjes, omdat ze liever hun tijd doorbrengen met hun smartphones of hun klusjes niet efficiënt doen vanwege, nogmaals, hun tablets of smartphones
Misschien hebben ze zichzelf minstens een keer in levensgevaar gebracht, omdat ze zo gefocust zijn op hun gadgets in plaats van zorgvuldig het straatverkeer te observeren terwijl ze de straat oversteken, van een open put of een greppel vallen

Als je hebt gemerkt dat je kind zich op een bepaalde manier gedraagt ​​die resulteert in de helft van wat hierboven werd genoemd, zoek dan onmiddellijk professionele hulp! Een verslavingstherapeut in jouw omgeving is de beste persoon om naar toe te gaan en om hulp te vragen.

tekenen dat je kind verslaafd is

Manieren om Smartphone- / Tabletverslaving te voorkomen

Verslaving van smartphones of tablets gaat niet te ver, je kunt het zelfs voorkomen als je je kinderen op het goede pad brengt. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat de liefde van ouders hun kinderen door iets zal heen helpen, zelfs een bepaalde verslaving. Ja, je liefde en band met je familieleden is sterker dan elke verslaving of elk probleem dat je in het leven tegenkomt en je zult het allemaal samen overwinnen. Hier zijn enkele manieren die u kunt afraden

Uw kinderen om de hele tijd niet op hun smartphones / tablets laten

Houd de communicatie open, praat vaak met ze en probeer hun beste vriend te zijn, meer dan alleen een familielid, zodat je op de hoogte blijft van alles wat er in hun leven gebeurt. Op deze manier kunt u rode vlaggen herkennen en deze onmiddellijk verwijderen uit hun dagelijkse routine of hun aandacht er van afleiden naar meer constructieve manieren van leven.

Ga regelmatig op familiepicknicks en laat hen de schoonheid van familiebanden zien via kamperen, wandelen, vissen, kajakken of andere opwindende buitenactiviteiten. Dit helpt om stress te verminderen en moedigt hen aan meer dingen te willen doen dan alleen hun gezicht op de schermen van hun smartphones of tablets te laten plakken. Na verloop van tijd kunnen ze zelfs hun vrienden beïnvloeden om uit te proberen wat je als gezin hebt gedaan en, wie weet, helpen hun vrienden ook hun gadgetverslaving te laten verdwijnen!

Moedig hen aan om deel te nemen aan sportactiviteiten - op school of elders waar de nadruk ligt op sportiviteit en kameraadschap, neem ze mee en laat ze meedoen aan die sport. Dit zal helpen hun zelfvertrouwen op te bouwen, nieuwe vrienden te maken, hun sociale netwerk buiten Facebook of Instagram te bouwen en betere individuen in de gemeenschap te worden.

Doe af en toe tussendoor andere activiteiten

Verleid ze tot gezondheid verborgen in uw heerlijke maaltijden - oke, misschien zijn ze niet zo geïnteresseerd in gezonde voeding of vitaminen, mineralen, essentiële aminozuren, groene thee en ander voedsel dat gunstig is voor hun gezondheid. Maar als je slim genoeg bent, kun je ze gezond eten zonder dat ze het zelfs maar opmerken!

Probeer ook weer eens avondjes bordspellen te organiseren om wel entertainment te brengen, maar in een ander, gezinsvriendelijk format.

Gezonde voeding helpt ook

Kinderen geven vaak de voorkeur aan junkfood en fastfood boven echt gezond voedsel, omdat ze het doelwit zijn van advertenties van tv, radio en zelfs internet waar ze dagelijks toegang toe hebben via hun telefoons. Dus je kunt niet zomaar zeggen dat ze moeten stoppen met het eten van junkfood, anders zou je gebrandmerkt willen worden als Hitler of als een communistische dictator van het huis dat dat wel is. Je moet hen langzaam en op een vriendelijkere manier overtuigen dat wat ze eten niet gezond is en waarom ze echt voedsel moeten eten.

Van een eenvoudige mango-havermoutontbijt-smoothie tot de lekkerste veganistische recepten die je kunt vinden! Het is nog steeds in orde om ze hun smartphones / tablets te laten gebruiken, maar u wilt misschien een aantal zachte beperkingen opleggen aan het gebruik ervan, zodat ze niet verder gaan dan de aanbevolen limiet die hen mogelijk verslaafd zou kunnen maken aan het apparaat.

Stel misschien een limiet van 2 uur per dag in voor het gebruik van hun gadgets en leer ze vervolgens de rest van de dag verantwoordelijke kinderen te zijn, maar vergeet niet om het leuk te maken. Discipline hoeft niet saai te zijn of plaatst je in een stijve situatie waarin je de slechterik wordt.

Conclusie

Het lijkt erop dat we een ongekend stigma hebben van de smartphone-industrie die nog steeds de mainstream media ontwijkt, nietwaar? Informatie is cruciaal om mensen bewust te maken van het gevaar dat gadgetverslaving met zich meebrengt voor mensen, vooral voor onze kinderen. Of het zal zo erg worden dat we op een dag wakker worden met tech-verslaafden die rondlopen als zombies. Of erger nog, wat als we allemaal zombies zijn geworden en nooit meer ontwaakt uit deze nachtmerrie van virtual reality, die de realiteit had vervangen?

Gelukkig kunnen we er nog steeds iets aan doen en dat is om er één persoon tegelijk bewust van te worden. Ik geef toe dat hoewel ik schrijf over het voorkomen van verslaving aan smartphone / tablet, ik toch niet kan ontkomen aan het feit dat sommigen van jullie (of de meesten van jullie) dit blogbericht nog steeds lezen op hun tablets of smartphones. Maar volledig uitbannen is ook niet goed. Een kind moet toch mee kunnen komen in de wereld van de toekomst. Maar hoe je dit doet, daar heb je zeker invloed op.

Conclusie

Nu je weet hoe je de ouderlijk toezicht in te stellen op je Android-tablet of smartphone, kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen zullen worden beschermd tegen schadelijke inhoud op het internet. Wij van Best Tablets for Kids houden u op de hoogte als er wijzigingen optreden in de instellingen voor ouderlijk toezicht en / of de software die fabrikanten introduceren.

Als u echter problemen ondervindt bij het instellen van ouderlijk toezicht op uw tablet, stuur dan hier een opmerking of neem contact met ons op en we zullen ons best doen om u zo snel en grondig mogelijk te helpen.