Hoe snel Hoverboards gemiddeld gaan (9,5 km/u) en de snelste koop

door Joost Nusselder | Geupdate op:  januari 2, 2021

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Je hoverboard versnellen en uitreiken naar de horizon is de passie van elke hoverboard-liefhebber. Of het nu je gloednieuwe Aventador is of je langverwachte swagtron, je wilt altijd snel gaan met de maximaal mogelijke snelheid.

We hebben al een aantal van de beste hoverboards beoordeeld, maar hier wil ik specifiek stilstaan bij snelheid.

Een snel hoverboard is alles wat je nodig hebt. De vraag is echter hier hoe snel een hoverboard gaat? Kan het sneller gaan dan je metalen gebeeldhouwde fiets of je vaders scooter? Of kan het de snelheid van de oude motor van je buren overschrijden?

In dit artikel zullen we nauwkeurig analyseren en hebben we een dieper inzicht in de snelheidsvariaties van verschillende hoverboards, de maximale snelheid en de factoren die hiervan afhankelijk zijn, enzovoort.

Snelste hoverboard op de Nederlandse markt

Dan duik ik er meteen maar in voor ik inga op wat meer algemene kenmerken en de gemiddelde snelheid van de meeste Hoverboards.

Je bent vast op dit artikel beland om te lezen over de allersnelste op de Nederlandse markt.

Snelste Hoverboard: Ninetec Sonic X6

Deze Hoverboard van Ninetec is zeker de snelste en kan maarliefst 20 km/u waar de meeste zo’n 10 gaan en sommige max 15 km/u.

Met de komst van nieuwere merken en klassen van hoverboards, ontstond er behoefte aan een wonderbaarlijk suizend hoverboard. Deze behoefte zorgde voor de geboorte van het zogenaamde Sonic X6 hoverboard.

Wereldwijd bekend om zijn snelheid en futuristische stijlen van wereldklasse, dit board is vervaardigd met high-tech batterijen en motoren die goed is voor zijn hoffelijke maximale snelheid van 20 km/u.

Hoewel dit Hoverboard een geweldige gadget is voor de snelheidsduivels, is het de moeite waard te vermelden dat het ook veilig is. Als je de snelheid hoger dan de gedefinieerde maximumsnelheid verhoogt, gaat de led automatisch branden om aan te geven dat je de maximumsnelheidslijn bent gepasseerd.

De NINETEC Sonic X6 Hoverboard bestuur je doormiddel van de zwaartekracht te gebuiken of met je telefoon via een te installeren app.

De draaicirkel is zeer klein (je kunt om je eigen as draaien) wat betekent dat het kan worden gebruikt in een zeer nauwe ruimte. Je kunt ook stil staan en zelfs een draai van 360 graden op een plek maken.

De twee wielen worden aangedreven door twee elektro motoren, die worden gevoed door een sterke Samsung Lithiumbatterij 4400mAh.

In deze video kun je zien wat je met het board en de app allemaal kan:

 

Doordat het NINETEC Sonic X6 Hoverboard zijn eigen evenwicht zoekt is het zeer eenvoudig te gebruiken. Het gaat vooruit door simpelweg iets voorover te leunen. En achteruit door naar achter te leunen.

Lees ook: hoe werkt het balanceren op een Hoverboard

Het is slim en sexy in de manier waarop het is gestructureerd. Als je praat over snelheid, dan zal het je nooit in de steek laten. Prachtig is de architectuur, geweldig is de snelheid! Wat nog meer?

Je kunt met grote snelheden rijden, zelfs op heuvelachtige en ruige terreinen en ongelijke paden. Het is duurzaam en kan heel veel verdragen, of het nu drastische waterstroming is of de stormachtige wind. De lichtgewicht eigenschap voegt ook een positief punt toe aan de scooter.

Dus als je overdreven blij en gefascineerd bent om de hoogste van alle snelheidslimieten aan te tikken en ook klaar bent om dit te doen, dan is deze voor jou. Vanwege het robuuste materiaal waar hij van is gemaakt is het duurzaam en interessant licht van gewicht.

Check de meest actuele prijzen hier bij bol.com

Is snelheid belangrijk in een Hoverboard?

Nu vraag je je misschien af ​​waarom we toch te maken hebben met de snelheidsfactor. Welnu, er is geen twijfel mogelijk dat het tempo waarin we leven alsmaar sneller gaat.

We willen snel van A naar B kunnen gaan, maar we willen ook wat snelheid en spanning in onze sporten. En met een board die zo snel kan, dan is het zeker sport. Een Hoverboard is ook een extreme sport als je het goed doet, net als bijvoorbeeld een stuntstep dat is.

Hoe snel kan een Hoverboard gemiddeld?

Voor degenen die naar het snelste hoverboard ooit hunkeren, gesp je stevig in, want daar leer je over in dit artikel. De snelheid van het hoverboard varieert normaal van 5 of 8 km/u tot 20 km/u en zelfs meer.

De gemiddelde snelheid wordt echter verondersteld 9,5 kilometer per uur te zijn. De fenomenale snelheden van elektrische scooters hebben hen efficiënter en trendy gemaakt in de markt en ook de techneuten gek gemaakt.

De factoren die de snelheid van een Hoverboard bepalen

Afgezien van de LED’s, luidsprekers, duurzame buitenkanten en rubberen afschermingen, is snelheid een van de meest gewilde kenmerken als het gaat om het selecteren van hoverboards.

Er zijn verschillende factoren die de sterkte van het hoverboard aangeven en hoe snel het kan gaan. Belangrijke parameters zijn de grootte van het wiel, het merk waar het vandaan komt, de kwaliteit van de batterij, de kracht van de elektromotor en het ontwerp.

De gewichtsfactor wordt ook meegenomen in de bepaling van de snelheid. Het gewicht van de rijder heeft een grote invloed op de snelheid van het board, maar daar kan het board zelf niet zoveel aan doen.

Afgezien van de bovengenoemde factoren, zal de snelheid van je hoverboard ook variëren in de modus waarin je het gebruikt.

Bijvoorbeeld, als je het in een beginnersmodus gebruikt, zal het natuurlijk een langzamere snelheid hebben dan de normale modus. Net als in de standaardmodus, is de snelheid gemiddeld.

Lees ook: zo moet je op je Hoverboard rijden

Er is waargenomen dat de snelheidsregelaars ook een vitale rol spelen bij snelheidsbepaling. De manier waarop je jouw gewicht vasthoudt en verschuift, leidt je op passende wijze naar hogere snelheden.

Nogmaals, het oppervlak waarop je hoverboard rijdt, bepaalt de maximale snelheid die het kan krijgen. Als het oppervlak heuvelachtig of ruw terrein is, zal het een lagere maximumsnelheid geven dan in het geval van het gladde oppervlak van een hoverboard binnen berijden.

Waarom die snelheid?

Niet alleen voor het plezier, maar mensen snakken naar snelheid om ook in andere behoeften te voorzien. Je moet bijvoorbeeld dringend naar de apotheek rennen om het medicijn van je grootmoeder te halen of zeggen dat je de handtas moet teruggeven van de dame die het bij je winkel heeft achtergelaten, enz.

Lees ook: is een hoverboard eigenlijk veilig?

[wl_faceted_search]

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.