Beste speelgoed garage

Beste speelgoed parkeergarage | De top 10 van hout tot elektronisch

Speelgoedgarages zijn het perfecte cadeau voor peuters en kleuters: voeg gewoon een auto toe en kijk naar die verbeelding en hoe ze het spel vorm geven.

Houten en traditionele van plastic en moderne speelgoedgarages geven kleine handen genoeg om te drukken, draaien, parkeren en vouwen. Ze moeten toch ergens parkeren wanneer ze niet op de racebaan staan toch? Zo spoort het die kleine hersens aan in het creëren van allerlei denkbeeldige verhalen en games.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen en maten en variëren van de meest eenvoudige en minimale tot de meest extravagante parkeergarages die je ooit hebt gezien.

Welk model je ook voor je kind kiest, het is een geweldige investering, met een ‘wauw’-factor die nog vele maanden voor veel speelplezier zal zorgen.

Hier is onze selectie van de beste speelgoedgarages

New Classic Toys parkeergarage met lift

Leeftijd: 3 jaar +

Wat het is: een middelgrote (42 x 93 x 43 centimeter), massief houten, 3-laagse garage met wegmarkeringen, een katrollift, twee spiraalhellingen, 3 auto’s en een oprit met een hefboom. Vereist montage met schroevendraaier (inclusief instructies).

Waarom we het geweldig vinden: dit is een goede prijs voor een stevige houten garage die vrij eenvoudig te monteren is (de instructies zijn goed en duidelijk). Sommige van onze kind-testers vonden de lift een beetje stijf en de oprit een beetje steil, maar ze vonden het allemaal leuk om mee te spelen.

Beschikbaar bij bol.com

VTech Toet-Toet Auto’s Garage speelset

Leeftijd: 12 maanden +

Wat het is: een garage van 66 cm x 75 cm x 45 cm met 3 verdiepingen in heldere kleuren. Beschikt over een weegschaal, hefbrug, uitgangspoort, carwash en draaiende helikopterplaat die de lift omhoog en omlaag brengt.

Wordt geleverd met een takelwagen die nummers, frases en leuke geluidseffecten triggert wanneer deze een van de 9 SmartPoints van de garage doorkruist. Heeft 2 AA-batterijen nodig (niet meegeleverd) en 2 AAA-batterijen (meegeleverd).

Dit merk duikt heel vaak op in onze top lijsten wat betreft speelgoed en VTech heeft bijvoorbeeld ook hele educatieve tablets.

Waarom we er dol op zijn: een goed geprijsde, eenvoudig te monteren garage die stevig is opgezet bij mensen jonger dan 3 jaar en veel voor het geld biedt. De knoppen om op te drukken zijn mooi en stevig, en de geluidseffecten zijn geweldig – vermakelijk en educatief, maar niet te overweldigend.

Check de meest actuele prijzen hier

Hot Wheels Ultimate Garage

Leeftijd: 3+

Wat het is: een metalen garage van 76,2 x 14,6 x 61 cm (hij is GROOT) – hij kan aan andere Hot Wheels-tracks worden toegevoegd. De garage heeft ruimte voor 36 auto’s en wordt geleverd met 5 auto’s en een helikopter.

Waarom we het leuk vinden: het grootste deel van het plezier met deze garage gaat over hoe groot het is – ja, het is echt enorm. Geweldig voor leuk spelen – ALS je de ruimte hebt.

Hoewel er plaats is voor veel meer auto’s krijg je de set met slechts een paar en kan hij in het begin wat leeg lijken. Veel mensen hebben gezegd dat dit niet echt een probleem is, want als je kind een garage wil, betekent dit waarschijnlijk dat ze al een behoorlijk aantal auto’s hebben!

Check de meest actuele prijzen bij bol.com

Brio Houten Parkeergarage

Leeftijd: 3 jaar +

Wat het is: een houten garage van 37 cm x 27 cm x 27 cm met 3 niveaus, een lift, genummerde parkeerplaatsen en een felrode kunststof hellingbaan. Wordt geleverd met 2 auto’s, 1 aanhanger en 2 hellingen.

Waarom we er dol op zijn: Brio is een vertrouwde naam en deze garage is stevig, goed ontworpen, compact en gemakkelijk in elkaar te zetten. En het sluit aan op stukken uit elke Brio-set, als je op zoek bent naar een beetje volwaardig spel met meerdere elementen kun je de treinen en autobanen erbij gebruiken.

Hier verkrijgbaar bij bol.com

Lees ook over het beste houten speelgoed voor kids

Bosch Autogarage met wasstraat

Leeftijd: 3+

Wat het is: niet strikt een garage, dit is een 41 cm x 31 cm x 13 cm benzinestation, met een hefplatform en een wasstraat met verplaatsbare borstels. Wordt geleverd met een auto (met 4 reservewielen) en een schroevendraaier om het hele ding uitelkaar te halen en weer terug te plaatsen.

Waarom we het geweldig vinden: we geven echt waardering voor het demontage / verbouwingsaspect – en onze testers hadden ook veel plezier bij het verwisselen van de wielen van de auto. Hoewel dat toch wel iets te moeilijk is voor de 3-jarigen is dit een geweldige toevoeging op de collectie van iets oudere kinderen en een leuke aanvulling op één van de andere parkeergarages in onze selectie.

Hier verkrijgbaar bij bol.com

Disney Pixar Cars Piston Cup Racegarage

Leeftijd: 4+

Wat het is: een garage van het formaat 30 cm x 10 cm x 33 cm met een thema van de populaire Disney Cars-films. Beschikt over een brede oprit en een lift. Komt met een Lightning McQueen karakterwagen.

Waarom we het leuk vinden: het is stevig, maar compact – een echt pluspunt, als je weinig ruimte hebt. En natuurlijk een trefzekere winnaar voor elk kind dat gek is op Cars.

Deze racegarage is hier verkrijgbaar

KidKraft Mega Ramp Houten racebaan

Leeftijd: 3+

Wat het is: een houten garage met een gigantische lanceerbaan en een drielaagse spiraalvormige hellingbaan. Wordt geleverd met 5 voertuigen, een helikopter en een helikopterplatform. Meet 62,2 x 37 x 56,8 cm en heeft 3 LR44-batterijen nodig (niet inbegrepen).

Waarom we het geweldig vinden: ten eerste moet je weten dat deze garage een beetje moet worden samengesteld voordat je kind ermee kan spelen – je zult het een paar uur willen geven.

Maar als je daar klaar voor bent – wij denken dat het het waard is. Deze garage is superstevig (als hij goed is gebouwd) en weerstaat absoluut de tand des tijds.

Als je van houten speelgoed houdt, is dit ook een extra bonus.

Hij is hier het meest voordelig bij bol.com

Melissa & Doug Stack en Count Houten parkeergarage

Leeftijd: 3 jaar +

Wat het is: een educatief speelgoed met een garage-thema (6 cm x 14 cm x 30 cm). Wordt geleverd met 10 verschillend gekleurde auto’s.

Waarom we het geweldig vinden: dit is zo mooi gemaakt. Het is niet echt een garage als zodanig, maar als je kleintje van auto’s houdt, en begint ook te genieten van tellen, dan denken we dat ze hier veel plezier mee zullen hebben – en er steeds weer naar terugkeren. Melissa & Doug komt bijvoorbeeld ook voor in ons top constructiespeelgoed.

Hier verkrijgbaar bij bol.com

Kunnen ze niet wachten om écht ergens in te rijden? Bekijk deze speelgoed kinderauto’s die er tegenwoordig zijn

Le Toy Van Dino’s Garage

Leeftijd: 3 jaar +

Wat het is: een felgekleurde houten garage van 3 verdiepingen, 30 cm x 38 cm x 50 cm, met spiraalvormige hellingen, een benzinepomp, een auto en een werkende lift. Wordt geleverd met stickers in verschillende talen zodat je kind kan blijven plakken.

Waarom we het geweldig vinden: prachtig ontworpen. Stevig genoeg om veel (en heftig) mee te spelen, maar maakt ook een mooi uitziende aandenken om door te geven aan kinderen in de familie voor de komende jaren. Gewoon prachtig.

Check de laatste prijzen hier

Big City Garage

Leeftijd: 3 jaar +

Wat het is: het is een garage met 2 verdiepingen (54 cm x 78 cm x 44 cm) met wasstraat, helikopterplatform, opritten om naar beneden te zoomen, een lift omhoog en geluiden. Heeft 2 x AA-batterijen nodig (niet inbegrepen).

Waarom we er dol op zijn: het is echt robuust en stevig, met opritten breed genoeg voor grotere auto’s. Het heeft ook een goede detaillering – we houden vooral van de kleine benzinepompen en de helikoptergeluiden die de helihaven maakt.

Hij is hier verkrijgbaar bij Amazon

Al die auto’s en een parkeergarage kunnen best wat troep opleveren, maar misschien willen ze je ook wel helpen met een van deze best beoordeelde speelgoed stofzuigers