Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Airboard: Wat is het en waar gebruik je het voor?

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Een airboard (hier de beste beoordeeld), ook bekend als luchtkussen of gewoon luchtzak, is een apparaat van PVC of andere kunststofachtige materialen dat met lucht kan worden opgeblazen tot een kussen. Airboards worden gebruikt voor sport, oefening en plezier. Ze zijn er in verschillende maten en diktes, en sommige zijn steviger dan andere.

De AirBoard is een springplank voor thuis die je kunt opblazen met lucht. Geweldig voor onder andere trampoline-achtige sprongen in je huis. Ook voor fitness, zwemtraining en zelfs snowboarden!

In dit artikel bespreek ik de AirBoard, wat het is, hoe je het gebruikt en waarom het zo cool is.

Elke maand een speel thema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Verleng je AirFloor Home met de AirBoard of gebruik hem als springplank!

Een ideale trainingshulp voor thuis!

De AirBoard is een licht gewicht, gemakkelijk op te zetten en herpositioneren trainingshulp. Het klittenband zorgt ervoor dat hij simpel te bevestigen is aan de AirFloor Home of aan een turnvloer. Dus als je een beetje meer ruimte nodig hebt om je trucs te oefenen, of als je gewoon een extra springplank nodig hebt, dan is de AirBoard de perfecte oplossing!

Geen extra gereedschap nodig!

Je hebt geen extra gereedschap nodig om de AirBoard te installeren. Het klittenband zorgt ervoor dat hij gemakkelijk en snel te bevestigen is. Je hoeft alleen maar de AirBoard op de juiste plek te plaatsen en het klittenband aan te trekken. Het is zo simpel als dat!

Gemakkelijk te verplaatsen!

De AirBoard is zo licht dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Hij is zo klein dat je hem makkelijk kunt opbergen als je klaar bent met trainen. Dus als je van plan bent om je AirFloor Home mee te nemen naar een andere locatie, dan is de AirBoard de perfecte manier om je trainingsruimte mee te nemen!

Verschillen

Airboard Vs Airtrack

De AirBoard is de perfecte training hulp voor thuis of in de sportschool. Het is licht, makkelijk op te zetten en te verplaatsen. De extra velcro strips maken het mogelijk om de AirBoard veilig te bevestigen aan de AirFloor Home, maar ook aan een turnvloer. De AirBoard is een flexibele springplank die je overal neer kunt zetten.

De AirTrack Factory home equipment is een stukje luxe voor thuis. Je kunt het gemakkelijk opblazen met de meegeleverde voetpomp of OV4. Grotere producten hebben een elektrische blower nodig, zoals de OV10 of Hikoki blower. De AirTrack Factory producten zijn klein en compact, waardoor je overal kunt trainen. Met de back-to-back velcro systeem kun je de AirBoard bevestigen aan een AirFloor, AirBlock of een turnvloer. Met de juiste zorg en aandacht heb je jarenlang plezier van je AirTrack.

Airboard Vs Airspot

Airboard en Airspot zijn twee producten van Ultimate Instability die gebruikt kunnen worden om je trainingen extra dimensie te geven. Airboard is een onstabiele oppervlakte die je kunt gebruiken voor verschillende oefeningen. Het is 100x60x10 cm en is gemaakt van schuim en PVC. Airspot is een kleiner oppervlakte, gemaakt van schuim en PVC, dat je kunt gebruiken voor verschillende oefeningen. Het is 100x60x20 cm en heeft een extra laag schuim voor extra stabiliteit. Beide producten zijn ideaal om je trainingen een extra dimensie te geven. Airboard is een goede keuze als je op zoek bent naar een onstabiele oppervlakte, terwijl Airspot een goede keuze is als je op zoek bent naar een stabielere oppervlakte.

Conclusie

De AirBoard is een handig en veelzijdig hulpmiddel dat je binnen en buiten de gymzaal kunt gebruiken. Het is licht van gewicht, gemakkelijk op te zetten en te herpositioneren, waardoor het een ideale trainingshulp is voor iedereen. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je conditie te verbeteren, de AirBoard is de perfecte oplossing. Het klittenband maakt het bovendien mogelijk om de AirBoard aan de AirFloor Home of een turnvloer te bevestigen, waardoor je een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden hebt om je trainingen te verbeteren. Denk aan de AirBoard als een SPRINGPLAATJE naar betere prestaties!

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.