Verenigd Koninkrijk: Beste Speelgoedmerken Bekeken

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Speelgoed uit UK

Het Verenigd Koninkrijk is een eilandstaat naast Europa, grotendeels afgeschermd gebleven heeft het haar eigen stijl in speelgoed ontwikkeld.

Dit zijn de leukste speelgoedmerken uit het VK.

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Beste speelgoedmerken uit het Verenigd Koninkrijk

Le Toy Van

Le Toy Van is opgericht door Georges Le Van, die later werd vergezeld door zijn zoon en vrouw, Steven & Marie Le Van, die nu samen het bedrijf runnen.

Schattigste houten speelgoed

Le Toy Van

Le Toy Van is een familiebedrijf dat fantasierijk houten speelgoed ontwerpt in het Verenigd Koninkrijk met een vleugje Frans, sinds 1995.

Product image

Het team van Le Toy Van heeft zich verder doorontwikkeld en heeft nu gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring in de speelgoedindustrie.

Het speelgoed is ethisch gemaakt van duurzame tastbare materialen. De producten stimuleren creatief en langdurig spelen. Het uniek ontworpen, meermaals bekroonde en met de hand afgewerkte speelgoed is een echte investering in spelen!

Bigjigs

Bigjigs is een speelgoed merk van Ierse bodem in het Verenigd Koninkrijk en een echt familiebedrijf bij uitstek.

Het echtpaar Liz en Peter waren beide docenten voordat ze begonnen met speelgoed maken.

Grappigste houten speelgoed

Bigjigs

Met hun ethische waarden en een focus op educatie en ontwikkeling van het kind centraal, maakt Bigjigs ontzettend leuk en verantwoord speelgoed.

Product image

Deze achtergrond heeft ze veel geholpen in het kunnen ontwikkelen van speelgoed dat meewerkt aan de ontwikkeling van kinderen.

Dat het bedrijf hard is gegroeid wil niet zeggen dat Bigjigs het familie aspect uit het oog heeft verloren. De twee zoons van Liz en Peter, Sam en Tom, zijn nu directeurs van het merk.

De hele familie is dan ook nog actief bezig bij het ontwerp- en productieproces van het speelgoed.

Het mooiste (houten) speelgoed vind je misschien wel bij Bigjigs. Van educatieve puzzels tot schattige poppenhuizen, dit merk is werkelijk van alle markten thuis.

Bij Bigjigs staan creativiteit en duurzaamheid centraal en dat is zeker terug te zien in de collecties die dit merk aanbiedt.

Mooie uitnodigende kleuren, interessante ontwerpen en hout van zeer hoge kwaliteit zorgen voor uren speelplezier!

Hoe verhoudt speelgoed uit het Verenigd Koninkrijk zich tot merken uit de rest van de wereld?

Speelgoed uit het Verenigd Koninkrijk kan zich onderscheiden door zijn rijke traditie in het creëren van klassieke en educatieve speelgoedproducten. Britse speelgoedmerken zoals Hornby hebben wereldwijde erkenning verworven vanwege hun kwaliteit en innovatie. Ze zijn vaak bekend om hun historische en educatieve focus, en soms bevatten ze elementen van Brits erfgoed.

Deze merken kunnen echter worden geconfronteerd met wereldwijde concurrentie vanwege de diversiteit aan speelgoedmerken uit andere landen, vooral uit Azië, die vaak concurrerend zijn in termen van prijs en productiecapaciteit. Over het algemeen is Brits speelgoed in staat om zijn unieke karakter en kwaliteit te behouden in een wereldmarkt vol keuzemogelijkheden.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.