Le Toy Van: Brits Speelgoedmerk Met Franse Invloeden

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Le Toy Van is opgericht door Georges Le Van, die later werd vergezeld door zijn zoon en vrouw, Steven & Marie Le Van, die nu samen het bedrijf runnen.

Schattigste houten speelgoed

Le Toy Van

Le Toy Van is een familiebedrijf dat fantasierijk houten speelgoed ontwerpt in het Verenigd Koninkrijk met een vleugje Frans, sinds 1995.

Product image

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Komt Le Toy Van uit Engeland of Frankrijk?

Le Toy Van is een speelgoedmerk uit het Verenigd Koninkrijk, maar haalt veel invloeden uit de Franse stijl.

Het team van Le Toy Van heeft zich verder doorontwikkeld en heeft nu gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring in de speelgoedindustrie.

Het speelgoed is ethisch gemaakt van duurzame tastbare materialen. De producten stimuleren creatief en langdurig spelen. Het uniek ontworpen, meermaals bekroonde en met de hand afgewerkte speelgoed is een echte investering in spelen!

Het merk gebruikt en herplant een bijproduct van de rubberindustrie, Rubberwood, dat ze, naast andere houtsoorten, recyclen tot prachtig, milieuvriendelijk houten speelgoed van hoge kwaliteit. Herplanten, hergebruiken en recyclen dus.

Al het speelgoed is ontworpen om te voldoen aan de strenge EN-71 en ASTM-veiligheidsnormen. Le Toy Van-speelgoed is ethisch gemaakt door vertrouwde partners en gevalideerd door het ICTI & ISO 9001 keurmerk.

Er is sprake van rigoureuze uitgebreide kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsprogramma’s en certificeringen.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, waaronder aanvulbaar glad rubberhout van kwaliteit en een scala aan technieken, van handzeefdruk tot watervlekken, is dit gedetailleerde, met de hand afgewerkte speelgoed uniek en geliefd bij kleine handjes.

Het interne en on-site kwaliteitsteam zorgt voor de levering van een consistent hoogstaand product waar Le Toy Van om geprezen wordt.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.