10 beste knikkerbanen beoordeeld van peuter tot tiener

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten speelgoed op de markt beschikbaar dat het lastig kan zijn om er een te kiezen voor je kind.

Als er echter een is die als een klassieker kan worden beschouwd, is dat wel een knikkerbaan.

Het is het soort speelgoed waar kinderen nooit moe worden om ermee te spelen, ongeacht hoe oud ze zijn, maar voor elke leeftijd zijn er andere interessant.

In dit artikel bespreek ik 10 verschillende soorten knikkerbanen, in elke leeftijdcategorie.

Leukste knikkerbanen

Een knikkerbaan is niet alleen leuk voor kinderen, maar het is ook een geweldig speeltje voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

De beste zijn dan ook waar je kind de stukken zelf moet samenvoegen voordat ze ermee kunnen spelen.

De beste bouwmogelijkheden die ik heb gezien is met deze Ravensburger Gravitrax knikkerbaan omdat hij wat meer biedt dan je gewone baan. Hij is namelijk uitbreidbaar met meerdere stukken zodat je kunt blijven spelen, het beste vanaf 8 jaar maar zeker ook leuk als je helpt vanaf 6.

Hij is wel geschikt voor wat oudere kinderen vanwege het bouw element en de kleinere stukken. Maar ik heb nog veel meer op deze lijst met leuke knikkerbanen.

Hieronder zijn 10 van de beste die je overweging waard zijn, in verschillende situaties en voor verschillende behoeftes, en leeftijden:

Beste uitbreidbare knikkerbaan

RavensburgerGravitrax Starter Set

Superveel onderdelen in de startersset en ook nog eens uit te breiden zo ver je wilt. Leuk om echt een stap dieper te gaan in knikkerbanen en fysica voor kinderen vanaf 8 jaar.

9.3
Toy score
Product image

Beste goedkope plastic knikkerbaan

EdushapeMarbulous Marble Run

Afgezien van de betaalbaarheid, geeft de Marble Run van Edushape je veel waar voor je geld, omdat het ontelbare montagemogelijkheden biedt.

7.8
Toy score
Product image

Beste knikkerbaan voor peuters

Top BrightRacebaan

Deze set is gemaakt voor de allerkleintjes die gaan beginnen met een knikkerbaan en met de vrolijke kleuren en het race thema kun je niet missen.

6.0
Toy score
Product image

Beste knikkerbaan met tricks

BoomtrixShowdown Set

De Boomtrix is een startset bestaande uit knikkers, trampolines en ronde staande ringen waar ze doorheen moeten bewegen. Een waar circus voor knikkers dus.

7.3
Toy score
Product image

Beste knikkerbaan voor oudere kinderen

SpacerailLevel 5

Als zowel jij als je kind houden van een uitdaging om dingen op te bouwen, bijvoorbeeld ook al modellen in elkaar zetten of dit samen als eerste project willen gaan doen is dit een perfecte baan voor jullie.

7.9
Toy score
Product image

Beste grote knikkers

SmartMaxClick & Roll

De SmartMax Mega Ball Run is een andere geweldige set omdat het creatief spel mogelijk maakt en basale leervaardigheden combineert met coördinatie- en organisatorische vaardigheden.

7.7
Toy score
Product image

Beste educatieve knikkerbaan

Learning ResourcesTumble Trax

14 magnetische trackstukken, een doel, vier knikkers en 10 uitdagende activiteitskaarten om verschillende opdrachten te volbrengen en te leren terwijl je bouwt.

7.6
Toy score
Product image

Beste Budget Houten Knikkerbaan

HapeQuadrilla Race To The Finish

De stukken hebben een niet-giftige afwerking en de hardhouten blokken, die erg goed zijn voor hun motorische ontwikkeling, hebben een kleurcode om de verschillende functies van elk te onderscheiden.

7.9
Toy score
Product image

Meest duurzame knikkerbaan

Bamboo PlanetToren

Aanbevolen voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Als je van duurzaamheid houdt, dan is een knikkerbaan van bamboe beter dan eentje van hout, of plastic.

7.9
Toy score
Product image

Beste Houten Knikkerbaan

HapeQuadrilla The Cyclone

Terwijl de meeste sets knikkerbanen van plastic zijn, is deze van Hape gemaakt van natuurlijk hout en dat maakt het op zichzelf uniek.

8.9
Toy score
Product image

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Beste 10 knikkerbanen beoordeeld

Hieronder behandelen we elk van deze top-keuzes in meer detail:

Beste uitbreidbare knikkerbaan

Ravensburger Gravitrax Starter Set

Product image
9.3
Toy score
Speelwaarde
4.7
Prijs/ kwaliteit
4.8
Herspeelbaar
4.6
Beste voor
 • Veel onderdelen in de startersset
 • Heel veel uitbreidingen beschikbaar
 • Goede constructie
Minder goed
 • Beetje te “space” look voor sommigen
 • Ingewikkeld in elkaar te zetten
 • Vanaf: 7 jaar
 • Beste: 8 – 10 jaar
 • Tot: 11 jaar
 • Materiaal: Plastic
 • Thema: Bouw en constructie, Knikkerbaan
 • Speelmodus: Coöperatief
 • Prijs op moment van schrijven: € 36,79 – $ 59,90
 • Duurzaamheid: Geen
 • Leerdoel: Cognitieve ontwikkeling, Logisch redeneren
 • Opslag: Normaal
 • Veiligheidsonderdelen: Geen
 • Speeltijd: Verlengd (30+ min)
 • Gender inclusiviteit: Genderneutraal

Leuk om echt een stap dieper te gaan in knikkerbanen en fysica voor kinderen vanaf 7 à 8 jaar en erg educatief in deze leeftijdscategorie. Het zorgt ervoor dat je kind geleidelijk wetenschappelijke concepten begrijpt en probleemoplossende vaardigheden aanscherpt voor meer gecompliceerde en grotere sets.

De speelwaarde is ook enorm. Het is gemakkelijk in het gebruik, maar complex in uitvoering waardoor het leuk is om dit uit te zoeken. Echt bouwen in open einde vorm en de hoeveelheid stukjes zet ook aan tot sociale interactie.

Superveel onderdelen in de startersset en ook nog eens uit te breiden zo ver je wilt. Dit geeft het ook een enorme herspeelbaarheid, zelfs met alleen de basisset. Het is veelzijdig en kinderen combineren het ook met ander speelgoed om bijvoorbeeld tunnels te maken of de knikkers door een stadje te laten rollen.

Genomineerd speelgoed van het jaar, dus niet alleen een van de leukste knikkerbanen, maar ook nog gewoonweg superleuk speelgoed.

Beste goedkope plastic knikkerbaan

Edushape Marbulous Marble Run

Product image
7.8
Toy score
Bouwen
4.2
Rollen
3.9
Duurzaamheid
3.6
Beste voor
 • Veel stukken voor een lage prijs
 • Leuk om in elkaar te zetten
Minder goed
 • Beetje goedkoop plastic
 • Rollen gaat soms uit de bocht omdat het te snel gaat

Voor kinderen vanaf 4 jaar oud met heel veel plastic stukken om eindeloos te combineren. Aanbevolen voor kinderen van minstens 4 jaar oud

Deze knikkerbaan is een van de beste op de markt vanwege zijn geweldige functies.

Afgezien van de betaalbaarheid, geeft de Marble Run van Edushape je veel waar voor je geld, omdat het ontelbare montagemogelijkheden biedt.

Het is ook een van de beste constructie speelsets vanaf 4 jaar oud in onze beoordeling.

Zowel kinderen als volwassenen zullen een fantastische tijd hebben om stukken samen te stellen voor een eenvoudige structuur, of een complexere.

De set bevat 85 doorschijnende stukken en 15 glazen knikkers.

De in elkaar grijpende stukken omvatten kolommen, dia’s, bruggen, draaiende tandwielen en bases die gemakkelijk in elkaar passen.

Met deze set kunnen jij en je kind uren plezier en intellectuele uitdagingen genieten.

Wat er leuk aan is: De stukken zijn solide en stevig, en de basissen zijn stabiel en breed. Je kunt hellingen, torens en andere structuren bouwen die je in gedachten hebt, tot een lengte van 2 meter.

Omdat de stukjes doorschijnend zijn, kunnen jij en je kind toekijken terwijl de knikkers naar beneden komen naar de bodem van je creatie.

Beste knikkerbaan voor peuters

Top Bright Racebaan

Product image
6.0
Toy score
Bouwen
1
Rollen
3.2
Duurzaamheid
4.8
Beste voor
 • Heel erg stevig
 • Leuke eerste kennismaking met knikkerbanen en zelf rollende auto’s
Minder goed
 • Je kunt niks in elkaar zetten, maar het is ook voor peuters
 • Autootjes komen wel vaak vast te zitten

Leuk voor de allerkleinste kinderen met vissenthema voor een leuke bewegende afwisseling van ander speelgoed. Aanbevolen voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud, volgens de fabrikant.

Hij is bij ons echt heel lang meegegaan. Van dreumes tot zelfs 4 jaar oud, maar daarna is het toch echt niet leuk meer.

Wel is hij een paar keer door de kamer gevlogen en gevallen van een kast, maar hij is nog helemaal intact. Echt een degelijke bouwkwaliteit.

Top Bright zet zichzelf in de markt als een bedrijf dat schattig en duurzaam speelgoed voor kinderen maakt, en de knikkerbaan, of eigenlijk race baan parkeergarage, is geen uitzondering.

Deze set is gemaakt voor de allerkleintjes die gaan beginnen met een knikkerbaan en met de vrolijke kleuren en het race thema kun je niet missen.

De stukken zijn veelkleurig, dus kinderen, zelfs de jongere, zullen zeker een leuke tijd hebben met het naar beneden laten glijden van de stukken over de baan.

Wat er leuk aan is: Het is echt gemaakt voor de kleintjes als kennismaking met knikkerbanen en is door het houten speelgoed erg goed gemaakt en duurzaam.

Beste knikkerbaan met tricks

Boomtrix Showdown Set

Product image
7.3
Toy score
Bouwen
3.2
Rollen
4.1
Duurzaamheid
3.6
Beste voor
 • Heel nieuwe manier van knikkerbanen
 • Tricks houden met name jongens best lang bezig
Minder goed
 • Het systeem is ingewikkeld en de bal schiet er gemakkelijk uit

Aanbevolen voor kinderen van minstens 8 jaar oud. Leuke manier om bouwen, fysica en gewoonweg zwaartekracht te leren aan kinderen vanaf 8 jaar oud die knikkerbanen fascinerend vinden.

Dit kan een goede keuze zijn voor ouders die wat meer het gevoel van zwaartekracht en hoe knikkers zich bewegen door de lucht willen bijbrengen aan hun kinderen, want dit is een knikkerbaan vol tricks in de lucht!

De Boomtrix is een startset bestaande uit knikkers, trampolines en ronde staande ringen waar ze doorheen moeten bewegen. Een waar circus voor knikkers dus.

De stukken zijn gemakkelijk te monteren en ze houden het ook behoorlijk goed uit.

Zelfs met kleinere stukjes kan het de creativiteit van je kind nog steeds stimuleren door haar toe te staan ​​indrukwekkende structuren te bouwen en de knikkers gemakkelijk te laten stuiteren met behulp van de juiste hellingshoeken.

Wat er leuk aan is: De stevige stukken laten je kind toe te kijken met verbazing als de knikkers de banen die ze zelf gebouwd hebben, afleggen. Zodra je kind deze startset is gaan waarderen, kun je de set eenvoudig uitbreiden om haar creativiteit te vergroten.

Beste knikkerbaan voor oudere kinderen

Spacerail Level 5

Product image
7.9
Toy score
Speelwaarde
4.1
Prijs/ kwaliteit
3.8
Herspeelbaar
4.1
Beste voor
 • Geweldige set om je bouwkwaliteiten te beproeven
 • Oneindig rollen effect
Minder goed
 • Het lijkt meer te gaan om het bouwen en kijken dan om het rollen
 • Vanaf: 12 jaar
 • Beste: 15 – 16 jaar
 • Tot: 16 jaar
 • Materiaal: Plastic
 • Thema: Bouw en constructie, Knikkerbaan
 • Speelmodus: Coöperatief
 • Prijs op moment van schrijven: € 60,58 – $ 64,99
 • Duurzaamheid: Geen
 • Leerdoel: STEM/ STEAM, Bouwkunde
 • Opslag: Lastig
 • Veiligheidsonderdelen: Niet-giftig materiaal
 • Speeltijd: Verlengd (30+ min)
 • Gender inclusiviteit: Genderneutraal

Als je de top van de knikkerbanen wilt voor oudere kinderen, dan is de Spacerail het bouwpakket wat je wilt kopen. Het wordt aangeraden vanaf 15 jaar, maar het kan een geweldig bouwproject zijn voor jullie samen en leert bouwkundige concepten en zwaartekracht voor een hoge educatieve waarde.

Het zal enkele uren kosten om hem op te bouwen, je wil er namelijk voor zorgen dat alles perfect aansluit om de stalen kogels binnen de baan te houden. Dit is waar de speelwaarde in zit. Het gebruiksgemak is niet erg hoog, en dit is ook waar sommige mensen over klagen. Het is gewoon echt een moeilijk bouwproject: modelbouw, niet speelgoed.

De herspeelbaarheid is wat groter dan ander modelbouw materiaal omdat je aan het einde een coole knikkerbaan hebt. De motor en snelle ballen geven het ook een soort van rustgevend effect en het staat leuk in de kinderkamer.

Beste grote knikkers

SmartMax Click & Roll

Product image
7.7
Toy score
Bouwen
3.9
Rollen
3.1
Duurzaamheid
4.5
Beste voor
 • Kinderen kunnen vanaf eind 3 a 4 jaar al zelf een baan maken
 • Oneindig veel bouwmogelijkheden
Minder goed
 • Het wordt eigenlijk pas leuk wanneer je het met meer Smartmax magneten combineert

Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Een geweldige set voor kleinere kinderen omdat verstikkingsgevaar wordt geminimaliseerd.

Het zijn gewoon supergrote knikkers die ze gebruiken en geschikt vanaf 3 jaar oud.

De SmartMax Mega Ball Run is een andere geweldige set omdat het creatief spel mogelijk maakt en basale leervaardigheden combineert met coördinatie- en organisatorische vaardigheden.

Dat gegoten in een jasje met grote ballen en grote onderdelen om het ook voor de jongere kinderen geschikt te maken.

Zelfs kinderen vanaf 3 jaar kunnen urenlang plezier beleven aan het bouwen van verschillende structuren.

Houd er echter rekening mee dat toezicht van een volwassene vereist is als je kind van 3 jaar ermee speelt, omdat knikkers nog steeds een verstikkingsgevaar vormen.

Het bestaat uit 74 verschillende onderdelen. In tegenstelling tot andere sets met glazen knikkers, heeft SmartMax ervoor gekozen om die van plastic te maken omdat ze geloven dat plastic veiliger is, omdat glazen knikkers de neiging hebben te breken.

Wanneer ze breken, bestaat het risico dat glasfragmenten kinderen verwonden. Plastic knikkers lopen ook langzamer, zodat kinderen ze beter kunnen volgen.

Wat er leuk aan is: De kleurrijke rondingen, hellingen en trechters, plus de knikkers, stimuleren creativiteit en redeneren. Kinderen kunnen hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen, zelfs op jonge leeftijd.

Volwassenen kunnen ook wat quality time en leuke tijd met hun kinderen hebben bij het opzetten van een spannende knikker-achtbaanrace en het systeem is uitbreidbaar met meerdere SmartMax pakketten.

Beste educatieve knikkerbaan

Learning Resources Tumble Trax

Product image
7.6
Toy score
Bouwen
3.9
Rollen
3.4
Duurzaamheid
4.1
Beste voor
 • Leuke uitdaging om goed te bouwen
 • Educatieve les over zwaartekracht
 • Activiteit kaarten houden het uitdagend
Minder goed
 • Herspeelbaarheid is iets minder

Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. Magnetische stukken die je op de muur kunt gebruiken en leuke opdrachtkaarten.

Het beste om te leren en geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Dit is een set voor een knikkerbaan die uniek is en heel anders dan de vorige sets omdat de stukken magnetisch zijn.

In plaats van de gebruikelijke hoogbouw, kunnen jij en je kind een knikkerbaan maken met behulp van de stukken magnetisch schuim in verschillende lengten en maten.

Het wordt geleverd met 14 magnetische trackstukken, een doel, vier knikkers en 10 uitdagende activiteitskaarten.

Met die activiteitskaarten wordt het leuk om verschillende opdrachten te volbrengen en te leren terwijl je bouwt.

Door de verscheidenheid aan lange, korte, kronkelende, rechte en gebogen stukken kunnen kinderen onbeperkte combinaties van ontwerpen maken op magnetische oppervlakken, zoals een koelkast of een whiteboard.

Je zult versteld staan ​​hoe de kinderen de tracks bouwen met hun kritische denkvaardigheden.

Ze kunnen ook de activiteitenkaarten gebruiken die in het pakket zijn opgenomen voor het geval ze inspiratie nodig hebben om het balletje te laten rollen.

Lees ook: het beste educatieve speelgoed voor je kind

Zodra de baan is gebouwd, zal er meer plezier zijn wanneer de knikker op het hoogste punt wordt neergelaten en jij en je kind kijken hoe het rolt, valt en versnelt totdat het op het doel landt.

Wat er leuk aan is: dit is een uitzonderlijke reeks knikkerbanen die de ontwikkeling van je kind van fijne motoriek, kritisch denken en een vroeg begrip en waardering van de natuurkunde kan stimuleren.

De stukken hebben ook een kwalitatief ontwerp en materialen die jaren meegaan. Het heeft ook een transparante baanrand zodat je kind de knikkers op koers kan houden.

Beste Budget Houten Knikkerbaan

Hape Quadrilla Race To The Finish

Product image
7.9
Toy score
Bouwen
3.6
Rollen
4.1
Duurzaamheid
4.1
Beste voor
 • Goede prijs voor een houten knikkerbaan
 • Erg leuk design, gemakkelijk te bouwen
Minder goed
 • Een kleine set wat zonder toevoegingen snel gaat vervelen

Aanbevolen voor kinderen van 4 tot 100 jaar oud

Het wordt aanbevolen voor zowel kinderen als volwassenen, omdat er eindeloze mogelijkheden zijn met deze set met alle uitbreidingen die ervoor verkrijgbaar zijn.

De set bevat rechte rails, een spiraalvormige trechter en een finish.

De stukken hebben een niet-giftige afwerking en de hardhouten blokken, die erg goed zijn voor hun motorische ontwikkeling, hebben een kleurcode om de verschillende functies van elk te onderscheiden.

Het kan helpen de logica en ruimtelijke redeneervaardigheden van je kind te ontwikkelen, dus speelgoed van dit type moet zeker worden aangemoedigd.

Het bevat een handleiding die als referentie kan worden gebruikt, maar je kind kan ook banen bouwen door alleen zijn creativiteit en technische vaardigheden te gebruiken.

Wat er leuk aan is: Het algemene ontwerp van dit speelgoed is geïnspireerd door de Da Vinci-kringen en stimuleert de creativiteit van de gebruikers.

Het ontving ook de “Spiel Gut” (Good Toy) Award en is een Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award Winnaar.

Meest duurzame knikkerbaan

Bamboo Planet Toren

Product image
7.9
Toy score
Bouwen
3.6
Rollen
4.1
Duurzaamheid
4.1
Beste voor
 • Gemaakt van duurzaam bamboe
 • Grote set met veel mogelijkheden
Minder goed
 • Geen mogelijkheden om uit te breiden

Aanbevolen voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Als je van duurzaamheid houdt, dan is een knikkerbaan van bamboe beter dan eentje van hout, of plastic.

Deze Bamboo planet biedt duurzaamheid is een heel leuk stuk speelgoed vanaf 4 jaar.

Deze knikkerbaan-set biedt urenlang plezier, niet alleen voor kinderen, maar ook voor het hele gezin.

Het bestaat uit 138 onderdelen die kunnen worden gebruikt om doolhoven van verschillende ontwerpen te bouwen, waarbij de knikkers kunnen draaien door trechters voordat het naar de onderkant van de structuur valt.

De 138-delige set bevat onder andere 30 knikkers en vele buizen en rechte en gebogen bamboe rails waar ze langs kunnen rollen.

Wat is er geweldig aan: het goede aan de Bamoo Planet knikkerbaan is dat de fabrikant ervoor zorgt dat al zijn speelgoed aan kwaliteitscontrole voldoet en tevens voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

Als je toch nog een beetje twijfelde over een houten speelset en plastic ook maar niks vindt, dan is deze bamboe knikkerbaan een milieu-vriendelijke oplossing voor je.

Beste Houten Knikkerbaan

Hape Quadrilla The Cyclone

Product image
8.9
Toy score
Bouwen
4.6
Rollen
4.6
Duurzaamheid
4.1
Beste voor
 • Grote set geeft een hoop bouw mogelijkheden
 • Knikkers rollen soepel naar beneden
Minder goed
 • Erg prijzig

Geschikt vanaf 4 jaar kan deze houten knikkerbaan eindeloos leuk blijven met de vele uitbreidingen, terwijl deze kleine budget set al veel te bieden heeft.

Wat aan de duurdere kant maar absoluut de beste houten knikkerbaan die je kunt krijgen, ook uit te breiden met andere onderdelen (waaronder ook de Race to the Finish).

Deze knikkerbaan-set is een verbeterde versie van de Hape Quadrilla Race To The Finish, want het is ook gemaakt van natuurlijke houten stukken, maar bevat meer, want het komt met 176 stukjes.

Eigenlijk is de Race To The Finish set te zien als een uitbreiding van deze basisset, net als dat er meerdere uitbreidingen verkrijgbaar zijn.

Dat maakt het gelijk ook leuk om eindeloos mee te kunnen spelen.

Terwijl de meeste sets knikkerbanen van plastic zijn, is deze van Hape gemaakt van natuurlijk hout en dat maakt het op zichzelf uniek.

Hoewel het in principe werkt als andere kogelbanen, is het geweldig dat de houten stukken schuine gaten en kanalen hebben waar de knikkers gemakkelijk doorheen kunnen bewegen.

De set bestaat uit 176 onderdelen waarvan 84 houten stukken en 50 knikkers voor urenlang bouwen en ontdekken.

Het bevat ook een handleiding voor basisbouwers voor het geval je kind wat hulp nodig heeft bij het opbouwen van zijn eerste structuur.

Lees ook: beoordeling van het beste houten speelgoed

Eén ding is zeker: zodra je kind eenmaal is begonnen, zul je versteld staan ​​hoe hij de basisprincipes van kunst, techniek en architectuur al op 5-jarige leeftijd kan ontdekken.

Wat is er geweldig aan: Speelgoed gemaakt van hout is veiliger en duurzamer, dus je kunt er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt.

Conclusie

Er zijn veel geweldige sets knikkerbanen die je kunt kopen voor je kind, en zelfs je hele gezin, om van te genieten.

Je keuze kan afhankelijk zijn van het gebruikte materiaal en het aantal stukken in de set, of je nu een inleidende set wilt die uit 60 stukjes of minder bestaat, of een geavanceerdere set met meer dan 100 stukjes.

Ongeacht wat je kiest, het zal zeker een leuke en leerzame activiteit zijn waar je kind met jou en andere leden van de familie van kan genieten.

Lees meer: het leukste elektronische speelgoed voor je kids

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.