Verschil Bruder CAT Delta 02137 & Caterpillar Skid Steer Loader 02482

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Er is zo veel speelgoed van Bruder dat het soms lijkt alsof ze twee dubbele hebben gemaakt, elk met een eigen serienummer.

Twee van zulke auto’s zijn de Bruder CAT Delta 02137 en de Caterpillar Skid Steer Loader 02482, of zo lijkt het als je niet goed kijkt.

In dit artikel bekijk ik de belangrijkste verschillen tussen deze twee, en wanneer je de ene wilt verkiezen boven de andere.

Cat delta loader vs skid steer loader

Wanneer je ze zo naast elkaar ziet zie je toch wel enkele verschillen.

Laten we de verschillen kort bekijken:

Item 02482 Steer Loader 02137 Delta Loader
Formaat 9 x 4 x5 inch of 23 x 10,5 x 13,7 cm 10 x 4.5 x 5.2 inches of 25,5 x 14 x 13 cm
Wieltype 4 Wielen Rupsbanden
Schaal 1:16 1:16
Arm Pneumatische arm Hefboomarm


* Subscribe op Youtube om meer leuke speelgoed videos te zien:
Subscribe

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Caterpillar Skid Steer Loader 02482

Hier hebben we de Caterpillar Skid Steer Loader 02482:

Bruder Caterpillar Skid Steer Loader 02482

(bekijk meer afbeeldingen)

Een heel leuk autootje en iets kleiner dan de Delta Loader. Aan de afmetingen zie je het niet zo snel af, maar die paar centimeters in de hoogte en breedte maken het een heel ander soort auto om mee te spelen.

Hij heeft een pneumatische arm waar de Delta een hefboom gebruikt, maar als je er mee speelt merk je hier verder geen verschil aan.

Het grootste verschil zit hem in het type wielen waardoor hij heel anders speelt. Deze Skid Steer Loader heeft namelijk 4 wielen, en dat maakt hem gemakkelijk om mee te spelen in de speelkamer of thuis in de woonkamer.

Ben je van plan om hem met name binnen te gebruiken? Dan rijden de wielen een stuk lekkerder dan rupsbanden.

Check prijzen en beschikbaarheid hier

Bruder CAT Delta Loader 02137

Bruder CAT Delta Loader 02137

(bekijk meer afbeeldingen)

De Delta Loader is dan weer perfect om in het zand of in het gras of de aarde te gebruiken, met name wanneer je lekker naar buiten gaat dus.

Door de rupsbanden kan hij gemakkelijk over al deze terreinen rijden.

Plus hij is ietsje groter waardoor je hem misschien eerder zult kopen voor iets oudere kinderen, en hij vindt wat beter aansluiting bij veel van de grote vrachtwagens en tractoren van Bruder, die ook vaak aan de grotere kant zijn.

Bekijk de laatste prijzen hier

Conclusie

Zo is er voor elke situatie een Bruder auto te vinden. Hoop dat dit artikel je heeft geholpen bij het kiezen van jullie volgende stuk speelgoed!

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.