6 beste treintafels van klein tot groot

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Treintafels

Treintafels zijn speciaal ontworpen speeltafels voor speelgoedtreinen. Ze hebben vaak een glad oppervlak voor het comfortabel spelen met treinen en andere speelgoedstukken. De hoogte is meestal aangepast aan kinderen voor gemakkelijke toegang. Traditioneel zijn ze gemaakt van stevig materiaal zoals grenen, wat ze duurzaam maakt voor langdurig gebruik.

Een goede treintafel moet ruimte bieden voor verschillende soorten baanstukken en landschappen en extra functies, zoals opbergruimte onder de tafel voor speelgoed en accessoires, zijn een bonus.

Niet elke treintafel is hetzelfde, dus in dit artikel help ik je kiezen met uitgebreide vergelijkingen. Kies hieronder naar welke informatie je met name op zoek bent.

Hoe wil je dit artikel doorlopen?

De Melissa & Doug Take-Along Railroad is het goedkoopste product met een prijs van €40,50 ($39,99). Het heeft, net als de Decopatent Kiddie Play Kindertafel (€73,95 / $37,89) een prijs-kwaliteitsscore van 7,5, maar is goedkoper omdat het kleiner is, echt bedoeld om mee te nemen of voor op de koffietafel.

De Costzon Trein Tafel met Grote Rollende Opslag La kost €94,59 ($99,98) heeft 100 onderdelen en een prijs-kwaliteitsscore van 8,4. Meer dan de 7,9 van de Bigjigs Rail Wooden City (€171,18 / $264,99). De Bigjigs heeft 59 onderdelen maar is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Bigjigs heeft ook talrijke productawards gewonnen.

Het Hape Vouwbaar Treinmeubel kost €200,88 ($123,34) en heeft een prijs-kwaliteitsscore van 8,1. Het heeft slechts 29 onderdelen maar heeft wel veel interactieve knoppen bij het bankje waar je op kunt zitten. De Kidkraft Adventure Town Treintafel daarentegen, is €212,99 ($182,52) met juist veel onderdelen (120).
De Melissa & Doug Take-Along Railroad is ideaal voor de jongste kinderen vanaf 2 jaar. Het is gemaakt van niet-giftig materiaal, wat het veilig maakt voor de kleintjes. De beste leeftijd voor dit product is tussen 2 en 4 jaar, hoewel het tot 5 jaar kan worden gebruikt.

Vergelijkbaar met de Melissa & Doug Take-Along Railroad, is de Costzon Trein Tafel met Grote Rollende Opslag ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het verschil zit hem in de afgeronde hoeken die extra veiligheid bieden. De beste leeftijd voor dit product is tussen 3 en 5 jaar, met een maximale leeftijd van 6 jaar.

Net als de Costzon Trein Tafel, is de Bigjigs Rail Wooden City ook ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is gemaakt van niet-giftig materiaal, net als de Melissa & Doug Take-Along Railroad. De beste leeftijd voor dit product is tussen 3 en 5 jaar, en het kan tot 6 jaar worden gebruikt.

De Decopatent Kiddie Play Kindertafel is een andere optie voor kinderen vanaf 2 jaar. Het heeft dezelfde kenmerken als de Bigjigs Rail Wooden City, met niet-giftig materiaal en een beste leeftijd tussen 3 en 5 jaar. Het kan ook tot 6 jaar worden gebruikt.

De Hape Vouwbaar Treinmeubel is vergelijkbaar met de Costzon Trein Tafel, met een leeftijd vanaf 2 jaar en afgeronde hoeken voor veiligheid. De beste leeftijd voor dit product is tussen 3 en 5 jaar, maar het kan tot 5 jaar worden gebruikt.

Voor iets oudere kinderen vanaf 3 jaar, is de Kidkraft Adventure Town Treintafel een goede optie. Het heeft afgeronde hoeken voor veiligheid, net als de Costzon Trein Tafel en de Hape Vouwbaar Treinmeubel. De beste leeftijd voor dit product is tussen 3 en 5 jaar, en het kan tot 6 jaar worden gebruikt.
De Kidkraft Adventure Town Treintafel en Hape Vouwbaar Treinmeubel bieden de langste speeltijd, meer dan 30 minuten. De Kidkraft Adventure Town Treintafel, met zijn 120 onderdelen en hoge scores voor sociale interactie en veelzijdigheid, biedt een breed scala aan speelmogelijkheden. Dit stimuleert de verbeelding en bevordert coöperatief spel. Het Hape Vouwbaar Treinmeubel, hoewel het minder onderdelen heeft, scoort hoog op verbeelding en interactiviteit door de interactieve knoppen bij het zitje.

De Costzon Trein Tafel met Grote Rollende Opslag La, Bigjigs Rail Wooden City en Decopatent Kiddie Play Kindertafel bieden een speeltijd van 10 tot 30 minuten. De Costzon Trein Tafel, met 100 onderdelen en hoge scores voor open einde en sociale interactie, bevordert creatief en coöperatief spel. De Bigjigs Rail Wooden City, met zijn 59 onderdelen, scoort het hoogst op verbeelding en open einde door de poppetjes en prachtige achtergrond, wat bijdraagt aan de speeltijd. De Decopatent Kiddie Play Kindertafel, hoewel het slechts 4 onderdelen heeft, scoort hoog op gebruiksgemak en veelzijdigheid doordat het ook voor LEGO blokjes is te gebruiken.

De Melissa & Doug Take-Along Railroad biedt de kortste speeltijd, minder dan 10 minuten. Ondanks zijn hoge scores voor gebruiksgemak en verbeelding, heeft het minder onderdelen en lagere scores voor sociale interactie en veelzijdigheid, wat de speeltijd beperkt. Het is echter nog steeds een aantrekkelijke keuze voor solo spel.
De Bigjigs Rail Wooden City en Hape Vouwbaar Treinmeubel zijn de duurzaamste opties met een score van 8.5. Beide zijn gemaakt van MDF hout en hebben duurzame productieprocessen. Bigjigs gebruikt rubberhout, een bijproduct van latexproductie, en vermindert plastic onderdelen. Hape, een van ’s werelds grootste producenten van duurzaam speelgoed, gebruikt hernieuwbare materialen en heeft volledige controle over het productieproces.

De Melissa & Doug Take-Along Railroad volgt met een score van 8.2. Het merk streeft naar 100% koolstofneutrale operaties en plant 10 miljoen bomen tegen 2030. Het merk streeft ook naar FSC®-certificering voor al zijn papierproducten en meer dan de helft van zijn houtproducten tegen 2025.

De Kidkraft Adventure Town Treintafel en Costzon Trein Tafel met Grote Rollende Opslag La hebben beide een duurzaamheidsscore van 7.5. Kidkraft minimaliseert het gebruik van plastic en maximaliseert het plezier met stevige houten constructies. Costzon heeft geen specifieke duurzaamheidsinitiatieven, maar is gemaakt van MDF hout, wat het duurzamer maakt dan plastic alternatieven.

De Decopatent Kiddie Play Kindertafel heeft ook een score van 7.5, maar is gemaakt van plastic, wat minder duurzaam is dan hout. Het merk heeft geen specifieke duurzaamheidsinitiatieven.
De Costzon Trein Tafel met Grote Rollende Opslag La scoort het hoogst op gender inclusiviteit met een 8.5, echt stereotype doorbrekend. Echter, het product is niet inclusief op cultureel vlak aangezien er geen mensen van kleur tussen de poppetjes zitten.

Zowel de Melissa & Doug Take-Along Railroad, de Decopatent Kiddie Play Kindertafel als de Hape Vouwbaar Treinmeubel scoren een 7.0 op zowel gender inclusiviteit als culturele representatie. Dit duidt op een genderneutraal en cultureel neutraal product, waardoor ze hoger scoren op inclusiviteit dan de Costzon Trein Tafel.

De Kidkraft Adventure Town Treintafel en de Bigjigs Rail Wooden City scoren het laagst op inclusiviteit. Beide producten hebben poppetjes die alleen in hun traditionele gender rollen worden afgebeeld en hebben geen mensen van kleur.

Hieronder volgen de uitgebreide beoordelingen van de 6 beste treintafels waarbij we rangschikken op onze “Toy score”. Deze is gebaseerd op de speelwaarde, prijs/ kwaliteit, herspeelbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en de gebruikte materialen. De speelwaarde is samen met de prijs-kwaliteitverhouding het allerbelangrijkste. De treinbaan moet immers leuk zijn om mee te spelen en wanneer het té duur is kan niemand het betalen.

Bij het bedenken van treintafelbaanontwerpen, begin eerst met een basisplan. Bepaal welk type baan je wilt bouwen en teken het ontwerp op papier. Houd rekening met de lengte van de baan en de bochten. Voeg landschap en andere elementen toe om het spel nog leuker te maken.

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

1. Kidkraft Adventure Town Treintafel

Overall beste grote houten treinset tafel
Kidkraft Adventure Town Treintafel
Product image
8.7
Toy score
Speelwaarde
4.7
Prijs/ kwaliteit
4.1
Herspeelbaar
4.4
Beste voor
 • Heel grote set met leuk decor
 • De tafel is een handige toevoeging
Minder goed
 • Moeilijk uit te breiden of te combineren vanwege de ruimte of de tafel
 • Vanaf: 3 jaar
 • Beste: 3 – 5 jaar
 • Tot: 6 jaar
 • Materiaal: Hout, MDF
 • Aantal onderdelen: 120
 • Afmetingen: 110,49 cm x 78,74 cm x 53,59 cm (43.5 x 31 x 21.1 inches)
 • Prijs op moment van schrijven: € 212,99 – $ 182.52
 • Duurzaamheid: Geen
 • Culturele representatie: Niet inclusief
 • Opslag: Opbergvakken
 • Veiligheidsonderdelen: Afgeronde hoeken
 • Speeltijd: Verlengd (30+ min)
 • Gender inclusiviteit: Gender stereotyperend

De Tafel Met Waterval En Bergtrein is een geweldige speeltafel met een enorm landschap waar een treinbaan doorheen loopt.

Onderweg komt de trein een de waterval tegen, maar ook bergen, bossen, een brug, een politiebureau en nog veel meer… Deze solide 120-delige treinset laat jouw kind grootse avonturen beleven!

Een grote gele kraan tilt de lading van de trein, een helikopter vliegt over, wat is er veel te doen! In het meer ligt een rode speedboot te wachten om te gaan varen.

Hier kun je zien hoe je hem in elkaar zet en wat er allemaal bij zit:

Is het al etenstijd? Dan moet er opgeruimd worden door je kind, en het liefst snel ook.

De hele set past in de praktische, uitschuifbare opbergbakken onder de tafel. Binnen een handomdraai is de tafel leeg.

De accessoires hebben mooie, felle kleuren en de speeltafel is solide en groot genoeg om samen met alle vriendjes aan te spelen.

Deze set is perfect voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar, maar ze hebben wel hulp nodig bij het opzetten van de tafel.

Let op ouders: volg de gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies voor de speeltafel goed op.

Het opzetten van het spoor en ook het opruimen kan wel goed door het kind zelf gedaan worden, vanwege de grote bakken onder de tafel.

2. Costzon Trein Tafel met Grote Rollende Opslag La

Treintafel met beste opbergvak
Costzon Trein Tafel met Grote Rollende Opslag La
Product image
8.5
Toy score
Speelwaarde
4.5
Prijs/ kwaliteit
4.2
Herspeelbaar
4.2
Beste voor
 • Grote opberglade die gemakkelijk uitschuift
 • Veel onderdelen voor speelplezier
Minder goed
 • De baan kan eigenlijk maar op één manier worden opgezet
 • Vanaf: 2 jaar
 • Beste: 3 – 5 jaar
 • Tot: 6 jaar
 • Materiaal: Hout, MDF
 • Aantal onderdelen: 100
 • Afmetingen: 78,74 x 63,5 x 33,02 cm (31 x 25 x 13 inches)
 • Prijs op moment van schrijven: € 94,59 – $ 99.98
 • Duurzaamheid: Geen
 • Culturele representatie: Niet inclusief
 • Opslag: Opbergvakken
 • Veiligheidsonderdelen: Afgeronde hoeken
 • Speeltijd: Langer (10 – 30 min)
 • Gender inclusiviteit: Stereotype doorbrekend

De Costzon treintafel is een stevige houten constructie met grote opberglade. Deze lade is met wieltjes gemakkelijk onder de tafel vandaan te schuiven zodat de speelstukken erin opgeborgen kunnen worden. Met in totaal 100 onderdelen is het een grote speelset.

De veelzijdigheid is wat minder dan van andere sets. Je kunt eigenlijk maar één baan maken die op de pilaren steunt. Wel zitten er wat speelfiguren en ook auto’s bij voor een iets meer open einde spel. Ook is het door de veilige randen en grote opbergruimte erg gemakkelijk in gebruik. Hierdoor is de speelwaarde aardig goed.

De herspeelbaarheid is iets minder doordat het niet gemakkelijk mee te nemen is en ook wat minder goed is te combineren. Toch is de prijs-kwaliteitsverhouding prima. De gebruikte materialen zijn goed, maar niet erg duurzaam en de constructie is stevig.

3. Bigjigs Rail Wooden City

Beste moderne treintafel
Bigjigs Rail Wooden City
Product image
8.5
Toy score
Speelwaarde
4.5
Prijs/ kwaliteit
4.0
Herspeelbaar
4.4
Beste voor
 • Duurzame en stevige houten constructie
 • Veel verschillende speelelementen
Minder goed
 • Geen opberg vakken
 • Vanaf: 2 jaar
 • Beste: 3 – 5 jaar
 • Tot: 6 jaar
 • Materiaal: Hout, MDF
 • Aantal onderdelen: 59
 • Afmetingen: 73 x 102,5 x 32 cm (28.74 x 40.35 x 12.6 inches)
 • Prijs op moment van schrijven: € 171,18 – $ 264.99
 • Duurzaamheid: Duurzame productie
 • Culturele representatie: Niet inclusief
 • Opslag: Lastig
 • Veiligheidsonderdelen: Niet-giftig materiaal
 • Speeltijd: Langer (10 – 30 min)
 • Gender inclusiviteit: Gender stereotyperend

De Bigjigs Rail Wooden City is een moderne stad met elementen als een helikopter, moderne bruggen en wolkenkrabbers. Met 59 onderdelen is er genoeg te spelen.

Het zijn wat minder onderdelen dan bij sommige andere sets, maar ze zijn wel goed gekozen voor veelzijdig spel. Daarom is de speelwaarde toch erg hoog. Het spreekt zo erg tot de verbeelding en met de verschillende figuurtjes en wagens is sociale interactie ook goed mogelijk.

De houten constructie is stevig en gemaakt van duurzame houtproductie. Dat is wat het Bigjigs merk sterk maakt.

4. Decopatent Kiddie Play Kindertafel

Beste omkeerbare Lego activiteiten trein tafel
Decopatent Kiddie Play Kindertafel
Product image
8.1
Toy score
Speelwaarde
4.3
Prijs/ kwaliteit
3.8
Herspeelbaar
4.3
Beste voor
 • Grote opslagcapaciteit onder het blad
 • Geschikt voor bouwstenen én een vlakke kant
Minder goed
 • Plastic is niet van de beste kwaliteit
 • Vanaf: 2 jaar
 • Beste: 3 – 5 jaar
 • Tot: 6 jaar
 • Materiaal: Plastic
 • Aantal onderdelen: 4
 • Afmetingen: 41,91 x 31,75 x 43,18 cm (16.5 x 12.5 x 17 inches)
 • Prijs op moment van schrijven: € 73,95 – $ 37.89
 • Duurzaamheid: Geen
 • Culturele representatie: Neutraal
 • Opslag: Opbergvakken
 • Veiligheidsonderdelen: Niet-giftig materiaal
 • Speeltijd: Langer (10 – 30 min)
 • Gender inclusiviteit: Genderneutraal

De Decopatent Kiddie Play is een activiteiten tafel met omkeerbaar blad. Zo kun je er zowel met bouwstenen op spelen (verschillende noppen voor zowel Duplo als LEGO) en het gebruiken als vlakke tafel voor bijvoorbeeld tekenen of het bouwen van treinbanen.

Deze veelzijdigheid en het gemak om het op meerdere manieren te combineren zorgt voor een erg hoge herspeelbaarheid. Het gebruiksgemak is ook erg hoog zodat het, ondanks dat er geen speelgoed bij zit, een hoge speelwaarde heeft.

Het materiaal is niet super. Het plastic is stevig en zal lang meegaan, maar het is niet erg milieuvriendelijk. Wel is het gemakkelijk schoon te maken.

5. Hape Vouwbaar Treinmeubel

Beste vouwbare treintafel
Hape Vouwbaar Treinmeubel
Product image
8.4
Toy score
Speelwaarde
4.4
Prijs/ kwaliteit
4.1
Herspeelbaar
4.3
Beste voor
 • Gemakkelijk in te vouwen om ruimte te besparen
 • Zowel een treinset als een heuse werkende locomotief
Minder goed
 • Speeloppervlak is vrij klein
 • Vanaf: 2 jaar
 • Beste: 3 – 5 jaar
 • Tot: 5 jaar
 • Materiaal: Plastic
 • Aantal onderdelen: 29
 • Afmetingen: 121,92 x 60,96 x 58,42 cm (48 x 24 x 23 inches)
 • Prijs op moment van schrijven: € 200,88 – $ 123.34
 • Duurzaamheid: Geen
 • Culturele representatie: Neutraal
 • Opslag: Inklapbaar
 • Veiligheidsonderdelen: Afgeronde hoeken
 • Speeltijd: Verlengd (30+ min)
 • Gender inclusiviteit: Genderneutraal

Het Hape Vouwbaar Treinmeubel is een locomotief met knoppen die licht en geluid geven, plus een speeltafel met treinset. Het is dus een enorm veelzijdige set voor treinfans.

De speelwaarde is hoog doordat het erg tot de verbeelding spreekt, ondanks dat het gebruiksgemak wat hoger had gekund. Het is enorm groot en niet te verplaatsen en er is geen ruimte voor de benen van je kind onder de speeltafel, waardoor ze er op hun knietjes naast moeten spelen.

De herspeelbaarheid is hoog want door de stevige materialen is dit een set die lang mooi zal blijven. Daarnaast kun je de treinbaan ook gebruiken om aan te sluiten op die van andere merken. De speeltafel is wel vrij klein dus het bouwen van een uitgebreide treinset zal niet gaan.

De kracht van de set is dat hij gemakkelijk is in te klappen. Zo heb je meer ruimte over in de kinderkamer wanneer je hem niet gebruikt.

6. Melissa & Doug Take-Along Railroad

Beste mini draagbare treinset voor op de koffietafel
Melissa & Doug Take-Along Railroad
Product image
8.1
Toy score
Speelwaarde
4.8
Prijs/ kwaliteit
3.8
Herspeelbaarheid
4.0
Beste voor
 • Gemakkelijk mee te nemen
 • Klein maar toch veel pretend play
Minder goed
 • Niet echt iets te bouwen
 • Geen traditionele treinset met spoor
 • Vanaf: 2 jaar
 • Beste: 2 – 4 jaar
 • Tot: 5 jaar
 • Materiaal: Hout, MDF
 • Aantal onderdelen: 17
 • Afmetingen: 6,99 cm x 39,09 cm x 27,31 cm (2.75 x 15.38 x 10.75 inches)
 • Prijs op moment van schrijven: € 40,50 – $ 39.99
 • Duurzaamheid: Duurzame productie
 • Culturele representatie: Geen
 • Opslag: Inklapbaar
 • Veiligheidsonderdelen: Niet-giftig materiaal
 • Speeltijd: Kort (<10 min)
 • Gender inclusiviteit: Genderneutraal

Een hele leuke, deze Melissa & Doug houten treinbaan.

Een simpel en solide houten plateau met een voorgevormde rails waar jouw kleine – vanaf 3 tot 6 jaar – heerlijk zelfstandig mee kan spelen.

Klap de set eenvoudig in – het wordt een draagbaar koffertje – en neem ‘m mee naar je vriendje of vriendinnetje.

Dat maakt het natuurlijk ook een heel leuk spel om mee te nemen uit logeren!

Beleef allerlei mooie avonturen met de treinen, huizen en diertjes.

Uiteraard past deze baan niet op de andere sets want het is een gesloten systeem in een meeneem doos.

Hoe kies je de beste houten treinsets?

Houten treinbanen weerstaan ​​veel ruw en intensief spelen, vaak van een hele reeks broers en zussen om jaren en jaren mee te gaan.

Bij het rangschikken van het speelgoed op deze lijst gebruiken we onze “Toy score”. Deze is gebaseerd op de volgende onderdelen, met elk hun eigen gewicht.

 1. Speelwaarde (30%)
 2. Prijs/ kwaliteit (30%)
 3. Herspeelbaarheid (20%)
 4. Veiligheid (10%)
 5. Duurzaamheid (5%)
 6. Materialen (5%)

De speelwaarde is samen met de prijs-kwaliteitverhouding het allerbelangrijkste. De treinbaan moet immers leuk zijn om mee te spelen en wanneer het té duur is kan niemand het betalen.

De speelwaarde beoordeelt het product op de kenmerken die het leuk maken om er mee te spelen. Dit zijn gebruiksgemak, mate van open einde, verbeelding, sociale interactie, interactiviteit, veelzijdigheid en esthetiek. Wanneer een stuk speelgoed gemakkelijk te gebruiken en begrijpen is, aantrekkelijk is voor het kind en er veel mogelijkheden zijn om er je eigen spel mee te verzinnen met open einde en verbeelding wordt er langer mee gespeeld met een hogere kwaliteit van spel.

De prijs-kwaliteitverhouding is een score gebaseerd op de ratio van de kwaliteit van het speelgoed ten opzichte van de prijs van het artikel. Deze ratio bepaalt hoeveel waar je voor je geld krijgt, in speelwaarde en in intrinsieke kwaliteit van het artikel zoals de gebruikte materialen.

De herspeelbaarheid beoordeelt het product op kenmerken die ervoor zorgen dat het keer op keer wordt gebruikt. Dit zijn mogelijkheid om te combineren, draagbaarheid, levensduur, duurzaamheid en veelzijdigheid. De beste houten treinsets kunnen ook samen met ander speelgoed mee doen en gaan lang mee.

Hoe verzin je treintafel baanontwerpen?

Om treintafel baanontwerpen te bedenken, moet je eerst een plan maken. Overweeg de beschikbare ruimte en meet deze zorgvuldig op. Bepaal de grootte en vorm van de tafel die je wilt bouwen. Je kunt kiezen voor een kant-en-klare tafel of een op maat gemaakte tafel.

Bij het ontwerpen van de baan, moet je rekening houden met het type trein en de lengte van de baan. Er zijn verschillende soorten baanstukken beschikbaar, zoals rechte stukken, bochten, wissels en kruisingen. Selecteer de stukken op basis van je ontwerp.

Wat is een goed onder het bed treintafel idee?

Een goed idee voor een treintafel onder het bed is een speciaal ontworpen meubelstuk dat gemakkelijk onder het bed past. Deze tafels besparen ruimte en bieden een speciale plek voor speelgoedtreinen.

Maak eentje met harde lades om speelgoed georganiseerd te houden. Verplaats de tafel makkelijker door wieltjes onder te monteren. Kies voor een bovenkant met krijtbordverf, zodat kinderen erop kunnen tekenen. Plak een poster met treinrails en huisjes op de achtergrond voor een bestaande speelwereld. Zo wordt spelen met speelgoedtreinen nog geweldiger.

Krijtbord speeltafel

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.