Spin Master: Ontdek Welk Speelgoed Zij Maken

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Spin Master is een van de meest populaire speelgoedmerken ter wereld. Hoe is het bedrijf zo groot geworden? En wat zijn hun meest populaire producten?

Spin Master is een Canadese speelgoedproducent, opgericht in 1994. Het bedrijf begon klein maar is uitgegroeid tot een toonaangevend entertainmentbedrijf met een gevarieerd portfolio van innovatieve speelgoedmerken. Zo is er Hatchimals, hun meest populaire speelgoedmerk.

In dit artikel vertel ik je meer over de geschiedenis van Spin Master en hun producten.

Spin master logo

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Komt Spin Master uit Canada?

Spin Master is een Canadees speelgoedmerk dat in 1994 werd opgericht in Toronto. Het bedrijf begon als een klein bedrijf dat zich richtte op de ontwikkeling van kleine artikelen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd en toonaangevend entertainmentbedrijf met een gevarieerd portfolio van innovatieve speelgoedmerken.

Geschiedenis van Spin Master

Spin Master begon met de ontwikkeling van speelgoed in verschillende categorieën, waaronder speelfiguren, speelsets en spelen met avonturen en helden. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de meest populaire speelgoedmerken ter wereld, met een breed scala aan producten voor kinderen van alle leeftijden.

Subcategorieën van Spin Master

Spin Master is onderverdeeld in verschillende subcategorieën, waaronder:

 • Hatchimals: superschattige wezentjes die uit een ei moeten komen en kinderen helpen bij het uitkomen. Daarna biedt het speelgoedmerk een breed scala aan accessoires waarmee kinderen de mooiste kunstwerken kunnen maken.
 • Kinetic Sand: een soort zand dat plakt aan handen en niet aan andere oppervlakken, waardoor het minder troep geeft tijdens het spelen.
 • Bakugan: een poppetje dat kan transformeren in een monster en kinderen helpt bij het spelen van avonturen.
 • Paw Patrol: bekende hondenhelden die kinderen helpen bij het spelen van avonturen.
 • Air Hogs: drones en vliegtuigen waarmee kinderen de wereld kunnen verkennen.

Spin Master’s hoofdkantoor en wereldwijde markt

Spin Master heeft zijn hoofdkantoor in Toronto, Canada, maar het bedrijf heeft een wereldwijde markt. Het speelgoedmerk spreekt kinderen aan van alle leeftijden en biedt speelgoed in verschillende categorieën en subcategorieën. Spin Master is ongekend populair en gerenommeerd in de speelgoedmarkt en blijft zich ontwikkelen met nieuwe en innovatieve producten.

Welk speelgoed maakt Spin Master?

Het bedrijf biedt een breed scala aan speelgoed voor ieder kind, van jongens tot meisjes en van verschillende leeftijden. Hieronder vind je een overzicht van de populairste subcategorieën van Spin Master.

Hatchimals

Hatchimals zijn de bekendste en populairste producten van Spin Master. Het zijn superschattige wezentjes die kinderen moeten helpen uitkomen uit hun ei. Daarna kunnen kinderen met hun Hatchimals spelen en avonturen beleven. Er zijn verschillende soorten Hatchimals beschikbaar, waaronder:

 • Hatchimals Panty: deze Hatchimals hebben een panty aan en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Hatchimals Paw Patrol: deze Hatchimals zijn gebaseerd op de populaire tv-serie Paw Patrol.
 • Hatchimals Buddy: deze Hatchimals zijn de beste vrienden van kinderen en hebben een zachte vacht.

Kinetic Sand

Kinetic Sand is een ander populair product van Spin Master. Het is een soort speelzand dat niet plakt aan handen en kleding, waardoor het minder troep geeft tijdens het spelen. Met Kinetic Sand kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken en hun creativiteit uiten. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verpakkingen.

Speelfiguren en speelsets

Naast Hatchimals en Kinetic Sand biedt Spin Master ook een breed scala aan speelfiguren en speelsets aan. Kinderen kunnen hun favoriete helden en avonturen naspelen met deze producten. Enkele populaire speelfiguren en speelsets zijn:

 • Dragons: gebaseerd op de populaire tv-serie Dragons.
 • Air Hogs: producten waarmee kinderen vliegtuigen kunnen maken en laten vliegen.
 • Bakugan: speelgoed gebaseerd op de gelijknamige tv-serie.

Andere producten

Naast de hierboven genoemde producten biedt Spin Master ook nog andere producten aan, zoals:

 • Graszaadjes: Spin Master heeft een specifieker product in hun assortiment, namelijk graszaadjes. Kinderen kunnen hiermee hun eigen grasveldje laten groeien.
 • Revell: Spin Master heeft ook enkele bouwdozen van het bekende merk Revell in hun assortiment.
 • Duplo: hoewel Spin Master vooral bekend staat om zijn eigen producten, hebben ze ook enkele Duplo-producten in hun webshop.

Of je nu op zoek bent naar een Hatchimal, Kinetic Sand of een ander leuk speelgoedproduct, Spin Master heeft het allemaal. Neem gerust een kijkje in hun webshop en verras jouw kind met een geweldig speelgoedproduct van Spin Master!

Conclusie

Spin Master is een gerenommeerd speelgoedmerk dat zich heeft ontwikkeld van kleine artikelen tot een van de meest populaire speelgoedmerken ter wereld. De Hatchimals speelfiguren zijn hun meest populaire product en zijn ontwikkeld om kinderen te helpen hun creativiteit te ontwikkelen en hun motorische vaardigheden te verbeteren.

Als je kind graag speelt met Hatchimals, kan je ze helpen hun ei uit te komen en ze te helpen hun avonturen te beleven. Daarna kun je met de Hatchimals accessoires mooie kunstwerken maken. Zoals met alle speelgoed van Spin Master, is het belangrijk om het met elkaar te laten spelen en hun creativiteit te stimuleren.

Ik hoop dat je veel hebt geleerd over dit gerenommeerde speelgoedmerk en hun populairste producten.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.