Beste Canadese speelgoed merken

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Canadese speelgoed merken

Typisch Canadees speelgoed omvat vaak ambachtelijke houten speeltjes, waarbij lokale ambachtslieden in Canada unieke houten speeltjes, geschenken en educatieve producten met de hand vervaardigen.

Historisch gezien waren penny dolls een populair handgemaakt speelgoed in Canada in de vroege 19e eeuw. Ze werden grof uit hout gesneden door mensen in armoede en werden verkocht voor slechts een cent per stuk.

Tegenwoordig zijn er al heel veel meer Canadese speelgoed merken die de wereldmarkt veroveren, zoals degenen in onderstaande lijst.

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Beste Canadese speelgoed merken

Spin Master

Spin Master is een Canadees speelgoedmerk dat in 1994 werd opgericht in Toronto. Het begon als een klein bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend entertainmentbedrijf met een gevarieerd portfolio van innovatieve speelgoedmerken.

Enkele populaire subcategorieën van Spin Master omvatten Hatchimals, Kinetic Sand, speelfiguren en speelsets, zoals Dragons en Air Hogs, evenals producten gebaseerd op franchises zoals Paw Patrol en Bakugan. Spin Master heeft wereldwijd erkenning en biedt speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden en interesses.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.