Goki: De achtergrond van een natuurlijk houten speelgoed merk

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Wordt Goki gemaakt in Duitsland?

Goki is een Duits speelgoedmerk dat hoogwaardig houten speelgoed produceert met een sterke focus op duurzaamheid.

De producten worden in Europa geproduceerd en alle locaties waar ze worden gemaakt, hebben een klimaatneutraal energiebalans.

Ook strijdt Goki tegen kinderarbeid door het ondersteunen van verschillende instellingen. Daarnaast worden er donaties gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks!!).

Goki

Verder staat het merk voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het is functioneel speelgoed met moderne kleuren.

Het houten speelgoed van Goki voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Het heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards voor mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van zware metalen en vrij van schadelijke chemische stoffen.

Beste natuurlijk hout

GokiNature Construction

Mooie gladde afwerking en voelbaar natuurlijk hout voor in kinderhandjes. Dit maakt de bouw wagens onmisbaar voor de kinderkamer.

Product image

Goki Nature is een specifieke serie en een uniek onderdeel van het merk Goki. Het onbehandelde hout van de Goki Nature serie wordt gekleurd door middel van een ecologische warmtebehandeling.

De serie bestaat daarom slechts uit naturel en bruin gekleurd hout en de behandeling geeft het hout een karakteristieke geur en kleur.

Het speelgoed van Goki Nature is gemaakt van 100% natuurlijk hout, dat van de hoogste kwaliteit is en ecologisch verantwoord. Het speelgoed bevat verder geen chemische toevoegingen.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.