Falk: Degelijk landbouwspeelgoed uit Frankrijk

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

(meer van Falk)

Het merk Falk vindt zijn oorsprong in Frankrijk en is opgericht in het jaar 1947. Het merk wordt beschouwd als een van de leukste speelgoedmerken voor kinderen.

Falk is eigenlijk de grote concurrent van de Duitse Rolly Toys, het merk van onze favoriete traptractor. 

Falk staat bekend om de wagentjes die ze ontwerpen, allen op een zo veilig mogelijke manier.

Beste voorlader op een traptractor voor kleuters

Over de jaren zijn de producten van Falk steeds populairder geworden en domineert het merk de speelgoedmarkt van tegenwoordig.

Falk maakt van kleine jongetjes een autocoureur en van lieflijke meisjes echte prinsessen door ze in een koets te laten rondrijden.

Falk zorgt ervoor dat een kind heerlijk aan het spelen is en tegelijkertijd onbewust ontzettend veel leert.

De ontwikkeling van de motoriek en het denkvermogen zijn belangrijk voor ieder kind en met zijn speelgoed probeert Falk dit soort vaardigheden te ontwikkelen en te stimuleren.

Falk is er dus op gericht om kinderen op een spelende manier op te voeden, waar mama en papa niet constant bij hoeven zijn.

Kinderen zullen zich nooit meer vervelen met het leuke speelgoed van Falk.

De kleinste traptractor van dit merk is bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar en een wat groter model is beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7.

Losse aanhangers zijn overigens ook te koop om de tractors extra leuk te maken of uit te breiden.

Al het speelgoed van Falk is van eersteklas kwaliteit waar jaren lang speelplezier aan beleefd kan worden.

De producten komen standaard met één jaar fabrieksgarantie. Falk is een merk waar je van op aan komt als het gaat om educatief en leuk speelgoed voor je kind!

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.