Dit zijn de 5 beste online kinderkleding outlets

door Joost Nusselder | Geupdate op:  januari 1, 2021
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Outlet winkels, je kunt er al bijna niet meer omheen en je kunt tegenwoordig kleding scoren van heel veel merken.

Waar je vroeger om buiten-seizoen-rest-artikelen en een shirt zonder knopen ging kun je tegenwoordig bijna alles in een outlet winkel vinden.

Zo zijn er ook een aantal prachtige online outlets voor kinderkleding waar je ook eens leuke merkkleding voor je kind kunt kopen, maar dan tegen betaalbare prijzen.

In deze post heb ik de 5 beste online kinderkleding outlets voor je.

De 5 beste online kinderkleding outlets

Top 5 online kinderkleding outlets

Kixx Online

Kixx online kinderkleding outlet

Leuke winkel met heel veel keuze voor kinderen. Ze hebben ook altijd een sale afdeling op de site met een hele hoop outlet deals.

Met merken als Name It, Nono, LeBig en zelfs sneakers van VEJA kun je er altijd terecht voor een uitstekende deal.

x
Toy reviews & comparisons video

Ze hebben 4 outlet afdelingen:

  1. babykleding
  2. babyschoenen
  3. kinderkleding
  4. kinderschoenen

Hier heeft Frederieke wat leuke dingen gekocht bij Kixx:

 

To be Dressed

De To be dressed kids afdeling

Een winkel met altijd de beste kortingen op kinderkleding. To be Dressed heeft meestal wel 40% korting op alle kinderkleding.

Zo kun je altijd slagen, ook binnen jouw budget!

Het assortiment outlet verkopen voor kinderen vind je hier.

Noppies

Noppies outlet afdeling

Ook Noppies heeft een geweldige outlet afdeling. Hier vind je een hele hoop koopjes van dit leuke en eigenzinnige merk.

De kortingen die ze aanbieden zijn bijna altijd wel 50% dus dat is een flinke besparing op een leuke baby of kinderkleding oufit!

Kijk hier op de site voor het aanbod

Kleertjes.com

kleertjes.com online outlet

Sowieso al een winkel met goedkope artikelen, maar ze hebben ook nog eens een outlet gedeelte waar je naar hartelust (online) kunt shoppen.

Op de meeste artikelen zot een korting van 70%, maar minimaal 50%. Dit zijn echt de superdeals waar je even een kijkje moet nemen.

Ze hebben hun aanbod online op deze pagina

Shop je kinderkleding bij online outlet stores

De commerciële markt is geëvolueerd tot het punt waar winkel verkopen niet langer een monopolie hebben op de consumentenwereld.

Waar consumenten ooit bijna uitsluitend vertrouwden op verkooppunten voor hun benodigde goederen, kun je vandaag alles kopen bij

De voordelen van een fysieke winkel, zoals een vriendelijke en behulpzame staf wat helpt bij het opbouwen van klantenloyaliteit waardoor klanten steeds weer terugkeren, heb je bij een outlet nauwelijks.

Het is vaak grote massa aan afgeprijsde artikelen, en die kun je online ook prima vinden.

De voors en tegens van Outlet Stores: ben je echt geld aan het besparen?

Modern outlet shoppen is niet meer wat het was.

Je bent allang niet meer beperkt tot de kleding met fabrieksgebreken die je vroeger alleen in de outlets vond.

High-end merken zoals Kate Spade, Coach en Jimmy Choo betreden het toneel en trekken klanten aan die ook geweldige aanbiedingen voor luxe artikelen willen.

De outlet wereld breidt zich uit.

En het is big business voor retailers.

Maar betekent het woord “outlet” dan ook dat je altijd de beste deal krijgt? We vroegen ons hetzelfde af.

Hier zijn de voors en tegens van het moderne winkelen in outlet stores.

Je kunt zeker flink besparen op je kinderkleding ten opzichte van traditionele winkels. Je moet echter wel opletten op wat je koopt en of je je budget in de gaten houdt.

Veel besparen op dure merkkleding en de “hebberigheid” die een grote korting kan veroorzaken kan je ook buiten je budget doen treden.

Bespaar je echt zoveel bij outlet winkels?

Is de kwaliteit in de outlet hetzelfde?

Is het de extra rit waard?

De trends van het outlet winkelen voor kinderkleding

De detailhandel van outlets heeft een lange weg afgelegd wat betreft omvang, geografische reikwijdte en populariteit sinds Anderson-Little in 1936 de eerste niet-fabrieksgebonden outlet-winkels opende.

En tot de jaren ’70 waren dergelijke winkels nog ver van de primaire winkelcentra, voornamelijk bediend om overtollige of beschadigde goederen nog te kunnen verkopen.

Maar sindsdien zijn ze uitgegroeid tot meerdere winkels met merknamen en zonder merknaam op dezelfde locatie en een breed scala aan aanbiedingen van designerlabels.

Belangrijk voor de winkeliers is dat de verkoop per vierkante meter winkeloppervlak vaak beter is dan die van conventionele winkelcentra.

Shoppers besteden tot 79 procent meer per bezoek aan outletwinkels dan regionale winkelcentra en hoewel ze zich doorgaans nog steeds buiten de winkelcentra van de stad bevinden, komen ze steeds dichter bij centrale commerciële districten.

Ook online zie je het aantal outlets fors toenemen en winkeliers hebben de combinatie van kortingen en het gemak van online nu volledig ontdekt.

Outlets zijn, in plaats van een stortplaats voor onverkochte goederen te vertegenwoordigen, een goed distributiekanaal voor mode en andere koopwaar.

En aangezien kinderkleding een goed verkopend item is voor veel merken hebben ook de outlets deze artikelen meegenomen in hun concept.

Sommige biologische winkels beginnen er nu zelfs ook aan.

De service bij online outlet-stores

Er is nog een andere dimensie waarop primaire detailhandelaren en outlet stores kunnen worden vergeleken, en dat is service.

Zowel on- als offline merk je dit bij outlet winkels. Hoewel de verkoopmedewerkers in outlet stores ook prettig zijn, is het serviceniveau zeker lager in dan in de gewone winkels.

Het is over het algemeen aan de klant om kledingstukken aan te passen, en de winkelomgeving is veel minder luxueus dan in een luxe afdeling of speciaalzaak.

Hoewel de winkels van vandaag meer voorzieningen hebben (bijvoorbeeld kleedkamers) dan die van het verleden, is het nog ver van de luxueuze behandeling die je bijvoorbeeld bij een Bijenkorf krijgt.

Ook in de online wereld is dit het geval. Zo zijn verzendtijden vaak langer, of tot minder laat bestellen is morgen in huis.

Daarnaast zijn vaak minder onderdelen gratis. Waar de online retailers nu klanten voor zich proberen te winnen door zowel gratis verzenden als retourneren aan te bieden op alle orders, zie je dit bij outlet-winkels minder vaak terug.

Zeker met kinderkleding wil je dit vaak ook wel passen, dus let goed op het retourbeleid van de desbetreffende winkel.

Ook ze je dat minder andere services gratis zijn, zoals verschillende betaalmethoden als achteraf betalen. En soms bieden ze ook gewoon een stuk minder betaalmethoden aan om de kosten te drukken, zoals dure creditcard betalingen en paypal.

[wl_faceted_search]

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.