Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Dit zijn de 5 beste online kinderkleding outlets

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Outlet winkels, je kunt er al bijna niet meer omheen en je kunt tegenwoordig kleding scoren van heel veel merken.

Waar je vroeger om buiten-seizoen-rest-artikelen en een shirt zonder knopen ging kun je tegenwoordig bijna alles in een outlet winkel vinden.

Zo zijn er ook een aantal prachtige online outlets voor kinderkleding waar je ook eens leuke merkkleding voor je kind kunt kopen, maar dan tegen betaalbare prijzen.

In deze post heb ik de 5 beste online kinderkleding outlets voor je.

De 5 beste online kinderkleding outlets

Elke maand een speel thema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Top 5 online kinderkleding outlets

Kixx Online

Kixx online kinderkleding outlet

Leuke winkel met heel veel keuze voor kinderen. Ze hebben ook altijd een sale afdeling op de site met een hele hoop outlet deals.

Met merken als Name It, Nono, LeBig en zelfs sneakers van VEJA kun je er altijd terecht voor een uitstekende deal.

Ze hebben 4 outlet afdelingen:

 1. babykleding
 2. babyschoenen
 3. kinderkleding
 4. kinderschoenen

Hier heeft Frederieke wat leuke dingen gekocht bij Kixx:

To be Dressed

De To be dressed kids afdeling

Een winkel met altijd de beste kortingen op kinderkleding. To be Dressed heeft meestal wel 40% korting op alle kinderkleding.

Zo kun je altijd slagen, ook binnen jouw budget!

Het assortiment outlet verkopen voor kinderen vind je hier.

Noppies

Noppies outlet afdeling

Ook Noppies heeft een geweldige outlet afdeling. Hier vind je een hele hoop koopjes van dit leuke en eigenzinnige merk.

De kortingen die ze aanbieden zijn bijna altijd wel 50% dus dat is een flinke besparing op een leuke baby of kinderkleding oufit!

Kijk hier op de site voor het aanbod

Kleertjes.com

kleertjes.com online outlet

Sowieso al een winkel met goedkope artikelen, maar ze hebben ook nog eens een outlet gedeelte waar je naar hartelust (online) kunt shoppen.

Op de meeste artikelen zot een korting van 70%, maar minimaal 50%. Dit zijn echt de superdeals waar je even een kijkje moet nemen.

Ze hebben hun aanbod online op deze pagina

Shop je kinderkleding bij online outlet stores

De commerciële markt is geëvolueerd tot het punt waar winkel verkopen niet langer een monopolie hebben op de consumentenwereld.

Waar consumenten ooit bijna uitsluitend vertrouwden op verkooppunten voor hun benodigde goederen, kun je vandaag alles kopen bij

 • online winkels,
 • veilingsites,
 • groothandels,
 • liquidatiecentra
 • en in sommige gevallen kun je zelfs rechtstreeks naar de fabrikant gaan.

De voordelen van een fysieke winkel, zoals een vriendelijke en behulpzame staf wat helpt bij het opbouwen van klantenloyaliteit waardoor klanten steeds weer terugkeren, heb je bij een outlet nauwelijks.

Het is vaak grote massa aan afgeprijsde artikelen, en die kun je online ook prima vinden.

De voors en tegens van Outlet Stores: ben je echt geld aan het besparen?

Modern outlet shoppen is niet meer wat het was.

Je bent allang niet meer beperkt tot de kleding met fabrieksgebreken die je vroeger alleen in de outlets vond.

High-end merken zoals Kate Spade, Coach en Jimmy Choo betreden het toneel en trekken klanten aan die ook geweldige aanbiedingen voor luxe artikelen willen.

De outlet wereld breidt zich uit.

En het is big business voor retailers.

Maar betekent het woord “outlet” dan ook dat je altijd de beste deal krijgt? We vroegen ons hetzelfde af.

Hier zijn de voors en tegens van het moderne winkelen in outlet stores.

Je kunt zeker flink besparen op je kinderkleding ten opzichte van traditionele winkels. Je moet echter wel opletten op wat je koopt en of je je budget in de gaten houdt.

Veel besparen op dure merkkleding en de “hebberigheid” die een grote korting kan veroorzaken kan je ook buiten je budget doen treden.

Bespaar je echt zoveel bij outlet winkels?

 • Voordeel: Meestal kun je wel een aardige korting scoren bij een outlet. Gemiddeld wordt er een korting van 38% gegeven op outlet artikelen. Dat is niet zo hoog als je je misschien zou voorstellen, maar het is ook zeker niet slecht.
 • Nadeel: Jammer genoeg waren sommige items eigenlijk duurder of exact dezelfde prijs in de outlet dan in andere winkels. Daarnaast koop je vaak duurdere artikelen dan je anders zou doen dus geef je wellicht alsnog meer uit. Je hebt dan ook wel merkkleding en/ of kleding van betere kwaliteit.

Is de kwaliteit in de outlet hetzelfde?

 • Voordeel: Voorbij zijn de dagen dat beschadigde goederen verantwoordelijk waren voor de meerderheid van de outlet voorraad. Nu is ongeveer 86% van de voorraad specifiek gemaakt voor de outlet, volgens onderzoeksbureau Buxton. Dat betekent dat je minder vaak weggegooide goederen ziet en waarschijnlijk items zult vinden die lijken op hun high-end neven.
 • Nadeel: Omdat grote merken productlijnen produceren die specifiek zijn voor hun goedkopere locaties, vinden ze ook minder dure manieren om ze te produceren. Dat kan betekenen dat je een paar details beknibbelt. Consumer Reports kocht bijvoorbeeld twee paar ballerina’s van J.Crew-one uit een outlet en één uit een vaste locatie. Hoewel het schoeisel er bijna identiek uitzag, werden de outletschoenen gemaakt in China met een synthetisch materiaal en werden de schoenen in Italië gemaakt met echt leer.

Is het de extra rit waard?

 • Voordeel: Wanneer je bij een van de online outlets koopt uit deze post maat het natuurlijk niet uit, hoewel je soms moet opletten of je bij beide winkels wel gratis verzenden kunt krijgen. Anders ben je alsnog duurder uit. Zo is het ook met een extra rit naar waarschijnlijk een verder liggende kinderkleding outlet. Maar tijden veranderen ook. Meer en meer outlet-winkels zijn dichter bij de grote stedelijke gebieden en voorzien in de wensen van hun stedelijke klantenkring. Dat betekent dat je het niet per se hoeft te reizen naar de middle of nowhere (of Lelystad) om te voorzien in je shop-behoefte.
 • Nadeel: hoewel de verkooppunten dichterbij komen liggen ze nog steeds verder dan de winkels in het winkelcentrum. Dat is veelbetekenend, want na een langere rit zul je misschien in de stemming zijn om meer uit te geven. Je hebt immers al die afstand afgelegd en dan wil je ook wel wat kopen natuurlijk. Winkelen op afstand kan ook een probleem worden als u een ongewenst of defect product moet retourneren, omdat veel winkeliers geen items accepteren die zijn gekocht bij hun andere verkooppunten. Ook hier biedt online winkelen bij outlets een oplossing.

De trends van het outlet winkelen voor kinderkleding

De detailhandel van outlets heeft een lange weg afgelegd wat betreft omvang, geografische reikwijdte en populariteit sinds Anderson-Little in 1936 de eerste niet-fabrieksgebonden outlet-winkels opende.

En tot de jaren ’70 waren dergelijke winkels nog ver van de primaire winkelcentra, voornamelijk bediend om overtollige of beschadigde goederen nog te kunnen verkopen.

Maar sindsdien zijn ze uitgegroeid tot meerdere winkels met merknamen en zonder merknaam op dezelfde locatie en een breed scala aan aanbiedingen van designerlabels.

Belangrijk voor de winkeliers is dat de verkoop per vierkante meter winkeloppervlak vaak beter is dan die van conventionele winkelcentra.

Shoppers besteden tot 79 procent meer per bezoek aan outletwinkels dan regionale winkelcentra en hoewel ze zich doorgaans nog steeds buiten de winkelcentra van de stad bevinden, komen ze steeds dichter bij centrale commerciële districten.

Ook online zie je het aantal outlets fors toenemen en winkeliers hebben de combinatie van kortingen en het gemak van online nu volledig ontdekt.

Outlets zijn, in plaats van een stortplaats voor onverkochte goederen te vertegenwoordigen, een goed distributiekanaal voor mode en andere koopwaar.

En aangezien kinderkleding een goed verkopend item is voor veel merken hebben ook de outlets deze artikelen meegenomen in hun concept.

Sommige biologische winkels beginnen er nu zelfs ook aan.

De service bij online outlet-stores

Er is nog een andere dimensie waarop primaire detailhandelaren en outlet stores kunnen worden vergeleken, en dat is service.

Zowel on- als offline merk je dit bij outlet winkels. Hoewel de verkoopmedewerkers in outlet stores ook prettig zijn, is het serviceniveau zeker lager in dan in de gewone winkels.

Het is over het algemeen aan de klant om kledingstukken aan te passen, en de winkelomgeving is veel minder luxueus dan in een luxe afdeling of speciaalzaak.

Hoewel de winkels van vandaag meer voorzieningen hebben (bijvoorbeeld kleedkamers) dan die van het verleden, is het nog ver van de luxueuze behandeling die je bijvoorbeeld bij een Bijenkorf krijgt.

Ook in de online wereld is dit het geval. Zo zijn verzendtijden vaak langer, of tot minder laat bestellen is morgen in huis.

Daarnaast zijn vaak minder onderdelen gratis. Waar de online retailers nu klanten voor zich proberen te winnen door zowel gratis verzenden als retourneren aan te bieden op alle orders, zie je dit bij outlet-winkels minder vaak terug.

Zeker met kinderkleding wil je dit vaak ook wel passen, dus let goed op het retourbeleid van de desbetreffende winkel.

Ook ze je dat minder andere services gratis zijn, zoals verschillende betaalmethoden als achteraf betalen. En soms bieden ze ook gewoon een stuk minder betaalmethoden aan om de kosten te drukken, zoals dure creditcard betalingen en paypal.

Waar kan ik tweedehands kinderkleding kopen? 6 Tips!

Tweedehands kinderkleding is te koop door heel Nederland.

Er zijn verschillende markten, kringloopwinkels en online winkels waar je goede en goedkope kinderkleding op de kop kunt tikken.

Er zijn zelfs tweedehands kinderkleding markten die zich speciaal richten op de verkoop van alleen tweedehands merk kinderkleding.

Lees in dit artikel waar precies je tweedehands kinderkleding kunt kopen, tips om tweedehands kleding op de markt te kopen, hoe je kinderkleding via marktplaats koopt en of je tweedehands kinderkleding ook kunt ruilen.

6 tips om de beste tweedehands kinderkleding te vinden

Door het kopen van tweedehands kinderkleding bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Op deze manier wordt kleding namelijk niet zomaar weggegooid wanneer het nog in goede staat is.

Door spullen te hergebruiken dragen we ons steentje bij aan het klimaat, de maatschappij en onze eigen portemonnee.

Want het leukste is misschien nog wel om op zoek te gaan naar de beste koopjes!

Dit zijn in het kort de tips voor het kopen van tweedehands kinderkleding:

 1. Kinderkleding beurzen
 2. Albert cuyp
 3. Kinderkleding op de markt
 4. Kinderkleding kopen op marktplaats
 5. Kleding van de gezinsbond
 6. Het ruilen van tweedehands kinderkleding

Soms kan het helpen om je kinderkleding achteraf te betalen, dan reken je af wanneer je je salaris weer hebt.

Vaak is het echter ook een structureel probleem en zul je moeten kijken of je het ook goedkoper kunt doen. Ik zal de onderwerpen hier verder toelichten:

Waar zijn er tweedehands kinderkleding beurzen?

Tweedehands kinderkleding beurzen zijn er door heel Nederland en Vlaanderen.

Ook op vlooienmarkten die niet specifiek gericht zijn op kinderkleding kun je leuke kinderkleding scoren.

Een aantal bekende, grote tweedehands kinderkleding beurzen welke goede kwaliteit kleding aanbieden zijn:

Kinderkleding & Speelgoed beurs XXL in Hilversum, Den Bosch en Amsterdam.

Zij adverteren zichzelf als de grootste en gezelligste kinderkleding en speelgoedbeurs van heel Nederland.

Hier worden zowel nieuwe als tweedehands spullen verkocht voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar en de entree is 3,50 (2,50 online).

Bengelbeurs in Delft. Hier wordt tweedehands (merk) kinderkleding verkocht van maat 80 tot en met 164 en je kunt er met pin betalen.

Jippiebeurs in Zeist. Adverteert dat je hier moet zijn voor de betere tweedehands merkkleding.

Hier wordt kinderkleding verkocht vanaf maat 80 tot en met maat 170 op 100 kramen en de entree is gratis. Ook hier is pinnen mogelijk.

Daarnaast hebben we twee andere vlooienmarkten op een rijtje gezet waar veel verschillende dingen worden verkocht, waaronder veel vintage kinderkleding:

IJ-Hallen in Amsterdam. Met maarliefst 750 kramen is dit een van de grotere tweedehands beurzen in het land. De IJ-hallen vinden een maal per maand plaats.

Utrechtse Bazaar in Papendorp-Utrecht. Hier worden zowel nieuwe als tweedehands spullen verkocht.

Elke zaterdag en zondag is deze bazaar geopend en de entree is 3,50 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis).

Voor een overzicht van alle tweedehands markten in Nederland kun je een kijkje nemen op meukisleuk.nl.

Je vindt hier een overzicht van alle beurzen, gesorteerd per categorie en op datum.

Wil je zeker weten dat er ook kinderkleding wordt verkocht, dan kun je altijd even contact opnemen met de organisatie om te controleren wat voor kramen zich hebben aangemeld.

Een Goed Verhaal gaat hier shoppen naar tweedehands babykleding:

 

Is er ook kinderkleding beschikbaar op de Albert Cuyp?

kleding op de albert cuyp

Op de grootste markt van Europa, de Albert Cuypmarkt, zijn geen kramen gericht op alleen kinderkleding.

Op de website zie je alle categorieën en kramen die op de markt aanwezig zijn en kinderkleding staat hier niet tussen.

In de winkels eromheen zijn echter wel zaken gericht op alleen kinderkleding.

Je kunt op de website ook zien welke winkels er op de Albert Cuyp in Amsterdam zitten, rondom markt. Hier worden twee kinderkleding winkels vernoemd:

Kwinkel kinderis een kinderkleding winkel in de buurt van de Albert Cuypmarkt. Ook Spetters Kindermode zit hier in de buurt.

Hoe koop ik tweedehands kinderkleding op de markt?

Wanneer je kinderkleding op de markt koopt, is het belangrijk dat je goed kijkt naar de prijs en de kwaliteit.

Kinderkleding op de markt kopen gaat er anders aan toe dan in de winkel. En dat is logisch.

Het gaat hier tenslotte om het kopen van tweedehands kinderkleding en daarbij komt kijken dat je het vaak niet kan ruilen of terugbrengen.

Hierdoor is het van belang dat je op de markt beter let op de staat waarin de kleding is. Ook ben je op de markt vrij om te onderhandelen over de prijs.

Voor het succesvol aankopen van tweedehands kinderkleding op de markt volg je onderstaande stappen:

 1. Kijk naar de verkoper en hoe de kraam is opgemaakt
 2. Vraag de prijs van het kledingstuk dat je leuk vindt
 3. Bekijk vervolgens goed de kwaliteit en bedenk of je het de prijs waard vindt
 4. Onderhandel over de prijs.
tweedehands kinderkleding op de markt

Als alles goed is verlopen ben jij nu de gelukkige eigenaar van een nieuw tweedehands kledingstuk voor jouw kind.

Kijk naar de verkoper en naar hoe de kraam is opgemaakt

Door te kijken wat voor persoon er achter de kraam staat kun je al een inschatting maken van wat er op de kraam ligt. Je kunt bijvoorbeeld letten op de kledingstijl.

Indien dit hetzelfde is als de jouwe, of in ieder geval leuk is, kun je ook leuke kinderkleding voor jou verwachten.

Maar ziet de persoon achter de kraam eruit als een slons en heeft hij of zij versleten kleding aan, dan weet je dat je erg goed moet zoeken of misschien de kraam zelfs over kunt slaan.

Let goed op de kwaliteit van de tweedehands kinderkleding op de markt

Wanneer je alle kleding bij elkaar ziet hangen oogt het vaak hartstikke leuk en fleurig, maar wanneer je dichterbij komt zie je pas echt de staat van de kleding.

Let goed op pillen, slijtplekken en vlekken voordat je iets koopt. Geloof ook niet alles wat de verkoper zegt.

Als die vlek eruit kan met een keer wassen, waarom heeft de verkoper dat dan niet gedaan voordat hij of zij het op de kraam legde?

Test ook ritsjes en knoopjes om er zeker van te zijn dat je kleding koopt die nog langer dan één keer mee gaat.

Onderhandelen over de prijs is standaard op tweedehands kinderkleding markten en beurzen

Ook in kringloopwinkels kun je vaak onderhandelen over de prijs. En al helemaal wanneer je meerdere stuks koopt kun je om een gezamenlijke prijs vragen met korting.

In Nederland zijn we het misschien niet meer zo gewend om af te dingen, maar op markten is het nog steeds heel gewoon!

Om goed te onderhandelen is het verstandig om eerst de prijs te vragen, even de tijd te nemen om na te denken en dan een tegenbod te doen.

Onderhandelen is normaal op tweedehands markten en hier heeft de verkoper zeer waarschijnlijk al rekening mee gehouden in de prijs die jij net kreeg.

Hoe kan ik tweedehands kinderkleding op marktplaats kopen?

Via Marktplaats kun je gemakkelijk en goedkoop tweedehands kinderkleding kopen.

Je kunt biedingen doen op de kleding die jij leuk vindt en het vervolgens thuis laten bezorgen of afhalen op een afgesproken locatie.

Marktplaats is een online platform waar nieuwe en tweedehands spullen worden aangeboden en verkocht. Het aanbod aan kinderkleding is erg groot.

De website werkt net als een normale webshop, je kunt namelijk filteren op maat, soort kledingstuk en jongens- of meisjeskleding.

Daarbij komt als voordeel dat je kan filteren op afstand, leveringsmethode en de staat waarin iets is.

Om tweedehands kinderkleding op marktplaats te kopen kun je de volgende stappen volgen. Zoals de meeste dingen is het erg makkelijk, als je maar weet hoe het werkt.

Op marktplaats.nl kun je kleding bekijken zonder een account aan te maken.

Je kunt allerlei filters toepassen totdat je hebt gevonden waar je naar zoekt. Lees verderop meer over de filters en rubrieken.

Wanneer je een kledingstuk of paar schoenen hebt gezien naar keuze moet je inloggen om te reageren. Je kunt gratis een account aanmaken indien je dit nog niet hebt.

 

Vervolgens reageer je op het gewenste kledingstuk. Dit kan op verschillende manieren:

 1. Je moet een bod doen in de rechter kolom naast de fotos
 2. Je moet een bericht sturen naar de verkoper, ook rechts naast de fotos
 3. Hierna wacht je op een antwoord en kom je tot overeenstemming. Je verhoogt je bod indien iemand je overbiedt of je onderhandelt over de prijs via het gestuurde berichtje. Berichten worden trouwens altijd via marktplaats gestuurd dus niemand komt achter jouw e-mail adres tenzij je die zelf vrijgeeft
 4. Spreek af of je het wilt ophalen of laten verzenden en spreek de betaalmethode af
 5. Kies je voor ophalen dan gaat het afrekenen simpel: contant wanneer je de kleding met eigen ogen hebt gezien. Je kunt het geld ook overmaken via de app als je op locatie bent en het afschrift direct tonen
 6. Kies je voor verzenden, dan kun je het best afspreken om een deel voor en een deel na de verzending te betalen. En vraag altijd het verzendbewijs!

Zo simpel als dat, je bent nu de eigenaar van een nieuw tweedehands kledingstuk voor jouw kind!

Nu weet je hoe het kopen van tweedehands kinderkleding via marktplaats gaat. We geven ook graag een paar tips met betrekking tot het doorzoeken van marktplaats.

Er staan duizenden verschillende kledingstukken online, dus het is handig om te weten uit welke rubrieken je kunt kiezen en welke filters je kan toepassen.

Op die manier kun jij ervoor zorgen dat je alleen de relevante zoekresultaten te zien krijgt. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk.

Je kunt uit 2 rubrieken kiezen: babykleding en kinderkleding. Deze zijn vervolgens opgedeeld in de verschillende maten (50 t/m 176) of de volgende categorieën:

 • carnavalskleding en verkleedspullen voor kinderen,
 • mutsen, sjaals en handschoenen voor kinderen,
 • petten en hoeden voor kinderen,
 • kinderschoenen en sokken
 • en overige.

De condities waar je uit kunt kiezen zijn: nieuw, zo goed als nieuw en gebruikt.

Vervolgens kun je kiezen of het bestemd is voor: een jongen, een meisje, een jongen of meisje.

Je kunt filteren op het type kledingstuk: broek, jas, shirt of longsleeve, trui of vest, jurk of rok, nacht- of onderkleding, overhemd of blouse, sport- of zwemkleding, en overige typen.

Het aanbod per type kledingstuk gaat vanaf minstens 500 in de categorie nacht- of onderkleding tot meer dan 5.000 in de categorie broeken.

Leveringsmethoden waar je op kunt filteren zijn: ophalen, verzenden en verzenden of ophalen.

De aangeboden sinds filter laat kleding zien die sinds vandaag, gisteren, een week of altijd op marktplaats staat.

Dit is prettig wanneer je bijvoorbeeld eens per week de kleding checkt. Op die manier hoef je niet steeds door dezelfde kleding te bladeren die er al 3 weken op staat.

Naast deze handige bovenstaande filters kun je als je tweedehands kinderkleding op marktplaats koopt, filteren op afstand en natuurlijk op prijs.

En een laatste leuke extraatje: op marktplaats worden ook complete setjes of kledingpakketten aangeboden voor kinderen.

Dat scheelt jou weer tijd om boven en onderstukken bij elkaar te zoeken!

Marktplaats biedt jou dus duizenden soorten kledingstukken aan allemaal op één plaats.

Online winkelen heeft veel voordelen en Marktplaats weet deze allemaal te bundelen op hun tweedehands verkoopplatform.

Hoe kom ik aan kleding van de gezinsbond?

De gezinsbond heeft heel overzichtelijk op de website staan waar er tweedehands beurzen zijn die al dan niet in samenwerking met hen zijn georganiseerd.

De gezinsbond is een Belgische bond die zich inzet voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel.

De organisatie verdedigt de belangen van alle gezinnen en werkzaam op de volgende gebieden: gezinspolitiek acties, sociaal-cultureel werk, verenigingsleven en dienstverlening.

Op de website van de gezinsbond kun je gemakkelijk locaties opvragen van tweedehands beurzen in Vlaanderen en Brussel.

Op de pagina over tweedehandsbeurzen vindt je onderaan een groen omlijnde rechthoek waarin staat Geef een locatie op om te zoeken..

Hierin vul je een stad in en een straal waarbinnen je wilt zoeken. Vul je bijvoorbeeld Antwerpen in, binnen een straal van 20 km, dan krijg je al meer dan 10 beurzen te zien!

Kan ik tweedehands kinderkleding ook ruilen?

tweedehands kinderkleding ruilen

Tweedehands kinderkleding kan meestal niet worden geruild. Wil je toch ruilen, omdat je er niet zeker van bent of het de goede maat is, dan moet je goede afspraken maken.

De standaard gang van zaken op de markt, marktplaats of in een kringloopwinkel is dat je spullen niet meer kunt ruilen of terugbrengen voor geld.

Het kan voorkomen dat je niet zeker weet of iets de goede maat is, omdat je bijvoorbeeld zonder je kind aan het winkelen bent.

In dat geval is het aan te raden om na te vragen of je iets terug mag brengen of ruilen.

Als je een vaste klant bent zal het minder snel een probleem zijn en je ziet tegenwoordig op steeds meer markten mogelijkheden om te ruilen.

Het antwoord op de vraag waar kan ik tweedehands kinderkleding kopen is makkelijk: waar je maar wilt.

Door heel Nederland en Vlaanderen worden kinderkleding beurzen georganiseerd waar je zowel nieuwe als tweedehands kinderkleding kan aanschaffen.

Indien er geen tweedehands kinderkleding beurs in jouw buurt is kun je kijken naar een van de grotere vlooienmarkten.

En als dit geen optie is dan kun je terecht op het enorme online platform marktplaats, waar duizenden kledingstukken worden aangeboden en je kan filteren of je het wilt ophalen of laten bezorgen.

Voor iedereen is er dus wel aan goede tweedehands (merk) kinderkleding te komen. Let op dat je bij aanschaf goed let op de kwaliteit en onderhandeld over de prijs.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.