De nieuwe Thunderbirds series | Totstandkoming en wat te verwachten

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Onlangs opnieuw op de buis verschenen zijn de nieuwe Thunderbirds series.

Thunderbirds are Go! is een remake van de originele televisieserie van Thunderbirds. Het begon met uitzenden in 2015 en viel samen met het 50-jarig jubileum van de serie.

De eerste aflevering, Ring of Fire Part 1, werd op zaterdag 4 april 2015 uitgezonden door ITV 1 in het Verenigd Koninkrijk. De première van seizoen 2, Earthbreaker, werd uitgezonden op 22 oktober 2016 om 15.30 uur op ITV.

Seizoen 3 begon op 31 maart 2018 om 8:00 uur op ITV met Chaos Deel 1. Op 17 mei 2019 bevestigde David Graham (stem van Parker) dat de serie was ingepakt en dat er geen afleveringen meer zouden worden gemaakt.

De wereld van 2060 is een gevaarlijke plaats. Technologie is misschien in sprongen vooruit gegaan, maar er kunnen rampen ontstaan ​​en levens in gevaar worden gebracht.

Gelukkig is er hoop.

De vijf heroïsche Tracy Brothers opereren vanuit hun verborgen basis op een afgelegen eiland ergens in de Stille Zuidzee en hun opmerkelijke, geavanceerde vaartuigen staan ​​klaar en bereid om mensen in nood te helpen; van de diepten van de oceanen tot de verste uithoeken van de ruimte.

Lees ook: het leukste Thunderbirds speelgoed

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Grappige weetjes

  • De eerste aflevering werd uitgezonden op 4 april 2015, precies 24 jaar voordat Scott Tracy werd geboren.
  • Originele serie portretten: De credit reel voor elke aflevering bevat concept art voor het eerste seizoen. Voorbeelden hiervan zijn:
  • Een afbeelding van Thunderbird 2 die zijn hangar verlaat, maar het vliegtuig heeft aanzienlijk kleinere luchtinlaten, volgens de klassieke serie.
  • Thunderbird 3 heeft gigantische witte “3” zijwaarts, volgens de klassieke serie.
  • De Tracy-lounge wordt getoond, maar de portretten van de Tracy-broers zijn, ten eerste, in de volgorde van John, Scott, Virgil, Alan, Gordon, en ten tweede zijn foto’s van de poppenspelkarakters, en niet van de nieuwe CGI-personages, volgens de klassieke serie.
  • Publiciteit Stunt: Om de lancering van de serie te promoten, werd een Thunderbird 4-replica gelanceerd op de rivier de Theems.

Thunderbirds Are Go verschijnt in het Verenigd Koninkrijk op zaterdag om 08:00 op CITV en ITV.

Thunderbirds Are Go komt ook aan TV2 in Nieuw-Zeeland en Nine / GO in Australië dit voorjaar – wachten op nieuws van verdere lanceringen!

Als een ramp en er is niemand anders om te helpen, International Rescue beantwoordt de oproep!

Vanuit hun geheime eiland basis, kan deze familie van hoog opgeleide responders alle uithoeken van de wereld te bereiken – en daarbuiten – in minuten.

Met hun opmerkelijke cutting edge Thunderbird Voertuigen, broers Scott, Virgil, John, Gordon en Alan Tracy, samen met het hoofd van de beveiliging Kayo en lead engineer Brains af te trekken verbazingwekkende staaltjes van heldendom.

Geen redding is te groot en niet te ver weg om een leven te redden. Als de plicht roept, Thunderbirds zijn GO.

Jeff Tracy zal eindelijk verschijnen in de ITV-serie Thunderbirds Are Go! – en hij zal worden gespeeld door Six Million Dollar Man-acteur Lee Majors.

Een prominente figuur in de originele Thunderbirds, Jeff – patriarch van de heldhaftige Tracy-familie en oprichter van International Rescue – is een ongezien karakter gebleven op TAG, vermist op een missie.

Vermoedelijk dood sinds de serie begon, zal Jeff zijn eerste verschijning maken in de komende afleveringen.

In 2015, gaf Thunderbirds Are Go! hoofdschrijver Rob Hoegee een verklaring waarom Jeff afwezig zou zijn bij deze opknapbeurt. “Jeff Tracy is geen personage dat op enigerlei wijze kan worden uitgesloten of geminimaliseerd,” legt hij uit. “

Ons gevoel was, wat zou een manier zijn om Jeff Tracy iets voor de show te laten betekenen en net zo belangrijk te laten zijn, maar toch op een plek te zijn waar de rest van de jongens een stap vooruit kan zetten en kan schitteren?

Zo konden de andere karakters ook volwassener worden in deze remake, of soms meer sequal.

“Dus onze beslissing om hem uit de serie te halen, was daar echt door gemotiveerd, en het werd verhaalsgewijs minder over “wat papa zegt dat we moeten doen”, naar meer “wat zou papa gedaan hebben?”

In deze nieuwe afleveringen bereikt een mysterieus noodsignaal International Rescue en moet het hele team samenkomen om te ontdekken wie erachter zit.

Met The Hood en zijn Chaos Crew blijven vernietiging achter in hun kielzog, zelfs in staat om een Thunderbird te besturen, hebben de Tracy-broers echt hun handen vol.

Niet aflatend in hun overtuiging dat iedereen de moeite waard is om te redden, nemen de missies van International Rescue hen over de hele wereld en daarbuiten, van de diepten van het Supreme Barrier Reef tot de verre streken via de straten van Londen, de grotten van een futuristisch holospel, een met sneeuw bedekte bergketen en een spookachtige nucleaire faciliteit.

Is Thunderbirds op Netflix?

Nee, jammer genoeg zijn de Thunderbirds, zowel de originele serie en films als de nieuwe lichting, niet beschikbaar op Netflix in Nederland.

Lees meer: dit is de Tracy Island speelset om met het Thunderbirds eiland te spelen

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.