LEGO Duplo Avonturen op de Boerderij 10869 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Zoals ik eerder vertelde heb ik zelf gekozen voor alleen de boerderijset van Lego Duplo. Mijn voornaamste keuze was gebaseerd op de prijs van het product.

Kinderen die van de boerderij houden. Als je wat meer te besteden hebt. Als uitbreiding op boerderij attributen die je al hebt.

Aangezien het product best duur is, vind ik het om twee redenen erg geschikt.

Beste speelgoedboerderij om te bouwen

LEGO Duplo Avonturen op de Boerderij 10869

Product image
9.5
Toy score
Accessoires
4.6
Herspeelbaarheid
4.8
Duurzaamheid
4.8
Beste voor
  • Leuk om te bouwen en te spelen
  • Gemakkelijk te combineren met andere Duplo
Minder goed
  • Prijzig

Allereerst kon ik op deze manier kijken of mijn kinderen het daadwerkelijk een leuk product vonden.

Mocht de Lego Duplo set erg goed bevallen, dan heb ik altijd nog de mogelijkheid om meer Lego Duplo producten aan te schaffen.

Daarnaast was het gewoon een erg mooi product voor mijn zoon.

Hij houdt zelf heel erg van tractoren en de boerderij en daarom vond ik het de Lego Duplo boerderij met tractor ook zo geschikt voor hem.

Daarbij komt dat het product leuke extra’s bevat. Mocht je willen weten wat deze extra’s zijn, lees dan snel verder!

Waarom ik zo tevreden ben met de keus!

Zoals ik al aangaf houdt mijn zoon erg van tractoren en de boerderij.

Hij was dan ook erg blij met de tractor die hij kreeg, maar waar hij nog het meest enthousiast van werd, waren alle accessoires die gebruikt konden worden in combinatie met de koe.

Doordat het product ook accessoires als een oliekan, hooivork en voedertrog bevat, kan mijn zoon helemaal opgaan in zijn eigen fantasie.

Daarnaast vind ik het goed dat, hoewel de Lego Duplo Tractor uit 59 onderdelen bestaat, er geen onderdelen bijzitten die mijn zoontje kan inslikken.

Hier heb ik ook bewust naar gekeken.

Doordat de producten allemaal vrij groot zijn, heeft hij vaak niet eens de mogelijkheid om deze onderdelen in zijn mond te stoppen.

Ik hoef me dan ook geen zorgen te maken als hij met de set aan het spelen is.

Doordat de set nog vrij compact is, kan ik deze ook overal mee naartoe nemen.

Wanneer we een dagje naar mijn ouders gaan, hoef ik geen hele tassen mee te nemen om al zijn speelgoed in te doen. Alles past gemakkelijk in een kleine tas.

Aangezien het zo’n grote en maar weinig onderdelen zijn, hoef ik niet onder alle stoelen of banken te kijken waar alle gebleven zijn. Dit vind ik persoonlijk erg fijn.

Tot slot vind ik het zelf erg fijn dat mijn kinderen niet direct een tablet in de hand krijgen.

Op deze manier krijgt mijn zoontje ook wat ruimtelijk inzicht en kan hij ook samen met zijn broertje met deze set spelen.

Zo zitten ze niet allebei individueel achter een gameconsole of tablet.

Waarom je dit product moet hebben

De Lego Duplo Boerderijset was voor mij een ideale aankoop. De prijs was erg laag, waardoor het een mooi product was om te gebruiken als soort instapmodel.

Daarnaast houdt mijn zoontje erg van de boerderij en tot slot zijn de producten leuk om mee te spelen en heeft hij niet de mogelijkheid om de stukjes in zijn mond te stoppen.

Ik zou dit product daarom ook zeker aanraden aan ouders van jonge kinderen die een mooi Lego Duplo product zoeken om mee te beginnen en niet te veel geld willen uitgeven.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.