Beste Vtech Zoef Zoef dieren sets: 9 beoordeeld voor je peuter

door Joost Nusselder | Geupdate op:  december 1, 2020

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De Vtech Zoef Zoef dieren zijn de tegenhangers van de Toet Toet auto’s, en zijn ook slimme muzikale dieren die kunnen praten en zingen terwijl ze over de “magische” plekken heenrijden die op de verschillende speelsets zitten.

Wat het zo leuk maakt is de interactiviteit van iets wat eigenlijk bestempeld kan worden als een treinbaan, of autobaan.

Over het algemeen zou ik deze sets treinbanen voor kleine peuters noemen, voor als ze nog niet toe zijn aan het echte werk.

Zoef Zoef dieren speelsets van Vtech

Met grote wegstukken, grote Zoef Zoef dieren die lekker in de hand liggen en grote speelsets maakt dit heel erg leuk voor kinderen vanaf een jaar of anderhalf om mee te spelen.

 

In dit artikel wil ik de leukste sets aan Zoef Zoef dieren met je doornemen, of lees ook ons artikel over de leukste Toet Toet auto’s speelsets hier.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.