Toys to Enjoy Straatveger frictie met licht en geluid beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De Toys to Enjoy Straatveger is een geweldige speelgoedkeuze voor kinderen die dol zijn op straatvegers en graag met bewegende onderdelen spelen.

Hoewel dit speelgoed eenvoudig lijkt, is het toch heel leuk om ermee te spelen.

Straatveger frictie met licht en geluid beoordeling

Vandaag bekijk ik deze schattige kleine straatveger.

Beste straatveger speelgoed
Toys to Enjoy Straatveger met Frictie
Product image
8.3
Toy score
Rijden
3.9
Herspeelbaar
4.7
Duurzaamheid
3.8
Beste voor
  • Gemaakt van hoogwaardig plastic en gaat lang mee zonder te breken
  • Verschillende geluiden en knoppen waarmee kinderen kunnen interacteren
Minder goed
  • Geen automatische veegfunctie

De straatveger heeft drie verschillende instellingen voor drie verschillende geluiden: een startgeluid, de claxon en de achteruitrijgeluid.

Ik denk dat dit essentieel is bij speelgoed als dit, waarbij je kind er optimaal mee kan interacteren.

Het leukste onderdeel is het kleine vuilnisbakje dat erbij zit, omdat kinderen nu eenmaal dol zijn op vuilnisbakken en graag dingen erin stoppen, zoals kleine stukjes afval of zelfs kleine spinnen. Dat is altijd leuk om te doen.

Straatveger speelgoed met vuilnisbak

Het leukste wat mijn kind met deze straatveger heeft gedaan, is het gebruiken met Kinetic Sand. Hiermee kunnen ze blokken maken, omdat het Kinetic Sand goed bij elkaar blijft.

Ik zou echter niet aanraden om deze straatveger direct met Kinetic Sand te gebruiken, omdat het in de kleine onderdelen kan komen.

Dus ik denk dat dit geen speelgoedauto is voor buiten, maar binnen doet het zijn werk prima.

De veegborstels vegen niet automatisch wanneer je de straatveger beweegt. Je kunt ze gewoon zelf vegen, en er past een klein vuilnisbakje aan de achterkant dat netjes hierin past.

De auto kan ook zelf vooruit rollen, niet met een opwindmechanisme, maar met wrijving van de auto. Dat is leuk om rond te rijden.

Straatveger speelgoed met frictie gedreven wielen

Al met al is het een goedkoop plastic speeltje, maar het is wel erg leuk. We hebben er meer dan twee jaar mee gespeeld en het blijft nog steeds goed werken, zelfs de batterij doet het nog steeds.

Dus het verbruikt niet veel batterij en je kunt er lang mee blijven spelen.

De Toys to Enjoy Straatveger is gemaakt van hoogwaardig plastic met een slijtvaste, glanzende afwerking aan de bovenkant.

Het speelgoed is gemaakt van niet-giftige materialen en heeft geen scherpe randen, dus het is veilig voor je kleintje.

De details van de straatveger zijn realistisch. Er zijn drie knoppen bovenop die licht- en geluidseffecten activeren, zodat je kind de sensatie kan ervaren om als een stadsarbeider te werken.

De straatveger wordt aangedreven door wrijving. Duw de straatveger lichtjes naar voren en hij beweegt vanzelf dankzij de wrijving van de wielen.

De wielen van de straatveger lopen soepel over alle vlakke oppervlakken. Een klein duwtje gaat een lange weg.

Beste straatveger speelgoed

Toys to EnjoyStraatveger met Frictie

De straatveger heeft drie verschillende instellingen voor drie verschillende geluiden: een startgeluid, de claxon en de achteruitrijgeluid.

8.3
Toy score
Product image

Als je kind geobsedeerd is door straatvegers is dit er zeker eentje om te kopen. Dit is een superrealistische truck, de geluiden zijn veel minder irritant dan de meeste, en de kwaliteit is veel beter dan ik had verwacht.

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Conclusie

Al met al is de Toys to Enjoy Straatveger een betaalbaar plastic speeltje dat veel plezier biedt. Het is duurzaam en geschikt voor binnen gebruik. Met realistische details en bewegende onderdelen is het een geweldige keuze om de verbeelding van je kind te stimuleren en hen actief en betrokken te houden.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.