Playmobil Country Groentekraam (6121) beoordeeld

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Als ouder vind ik het belangrijk om mijn zoon educatief speelgoed te geven dat ook leuk is om mee te spelen. De Playmobil Farmers Market vegetable stand is precies zo’n speelgoed.

Playmobil vegetable stand

Het heeft veel te bieden, met veel groenten en kratjes die erbij horen, en er zijn zelfs kleine besjes inbegrepen.

Eindelijk speelgoed met groentes
Playmobil Country Groentekraam (6121)
Product image
8.6
Toy score
Educatief
4.2
Duurzaamheid
4.1
Herspeelbaar
4.6
Beste voor
  • Educatief over groenten en kraampjes
  • Veel accessoires zoals groenten en kratjes
Minder goed
  • Geen echt geld om te betalen

De Playmobil personages die erbij zitten hebben genoeg keus en kunnen de groenten in hun mandjes doen.

Er is zelfs een klein meisje die aan het winkelen is en een vrouw die achter de toonbank staat, die je natuurlijk ook kunt omwisselen.

Er zijn veel kleine details, zoals een kassa die opent, maar er zit geen echt geld in, het is alleen getekend, maar het is nog steeds een leuke toevoeging.

Er hangt ook een knoflook aan de zijkant en er zijn eieren, wortels en er is zelfs een weegschaal om de items die je gaat kopen te wegen.

Playmobil groentekraam weegschaal

Er is veel educatieve inhoud hier. Ik denk dat het altijd beter is om met speelgoed te spelen met gezond voedsel zoals groenten dan met een ijscokraam.

Ik vind het belangrijk om kinderen te laten zien dat groenten normaal zijn om te eten en een belangrijk onderdeel van ons leven zijn.

Er zit ook een klein mandje bij dat je kunt openen. Al met al is het een geweldige set om mee te spelen.

Mijn zoon en ik vinden het erg leuk om samen met deze groentekraam te spelen. Het is een geweldige manier om te leren over verschillende soorten groenten en hoe je ze kunt wegen.

Eindelijk speelgoed met groentes

PlaymobilCountry Groentekraam (6121)

Er zijn veel kleine details, zoals een kassa die opent, maar er zit geen echt geld in, het is alleen getekend, maar het is nog steeds een leuke toevoeging.

Product image

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Nadelen van de Playmobil groentekraam

Het enige nadeel is dat er veel kleine stukjes zijn, dus we hebben er al een paar verloren. Maar dat is normaal bij Playmobil speelgoed dat zulke kleine stukjes bevat.

Conclusie

Over het algemeen raad ik de Playmobil Country Groentekraam (6121) ten zeerste aan aan ouders die op zoek zijn naar educatief speelgoed dat leuk is om mee te spelen.

Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met groenten en het is een leuke aanvulling op elke speelgoedcollectie.

Lees ook: hier is het beste Playmobil Country boerderijspeelgoed beoordeeld

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.