Playmobil Brandweer terreinwagen met waterkanon 9466 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De Playmobil brandweerwagen (9466) is een leuke speelgoedauto voor kinderen, zo blijkt uit de speeltest met mijn zoon (ok, we waren gewoon lekker aan het spelen samen).

Playmobil Fire truck

In deze beoordeling bekijk ik de plus- en minpunten van deze truck en waarom hij wellicht ook leuk is voor jouw speelgoed collectie.

Lekker voor binnen en buiten
Plamobil Brandweer terreinwagen met waterkanon 9466
Product image
8.5
Toy score
Rijden
4.5
Herspeelbaar
4.2
Duurzaamheid
4.1
Beste voor
  • Lekker grote wielen en rijdt gemakkelijk
  • Licht en geluid (en niet te hard)
Minder goed
  • Veel kleine onderdelen die kwijt kunnen raken
  • Niet erg realistisch

Mijn zoon vooral houdt van de grote wielen, waardoor hij er zelfs buiten mee kan spelen.

De brandweerwagen (hier hebben we de beste beoordeeld) heeft een aantal coole functies, zoals lichten en sirenes die aan- en uitgezet kunnen worden, en het dak kan eraf gehaald worden om het Playmobil-figuurtje eruit te halen.

Het Playmobil-figuurtje zelf heeft een baard en een hoed en ziet eruit als een traditionele brandweerman, wat een beetje vreemd is omdat de truck er heel modern uitziet.

Hoewel het misschien niet de meest realistische brandweerwagen is, is het toch een mooie auto met grote wielen die geschikt is om buiten mee te spelen.

De brandweerwagen wordt geleverd met een paar kleine extra’s, zoals een kleine bijl en een walkie-talkie voor het Playmobil-figuurtje.

Mijn zoon doet graag alsof hij branden blust en mensen redt, en hij is vooral fan van de lier aan de voorkant van de brandweerwagen.

Lier aan de voorkant van de Playmobil brandweer terreinwagen

De lier heeft een lange kabel waarmee je van alles kunt doen, zoals het om een boom wikkelen en dan terugtrekken alsof je een boom omhakt.

Je kunt er ook auto’s mee uit de modder trekken. Het kost wel wat tijd om de kabel af te wikkelen, maar het is een leuke extra functie.

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Nadelen van de Playmobil brandweer terreinwagen

Een nadeel van de Playmobil brandweerwagen is dat er veel kleine onderdelen bij zitten, waardoor er gemakkelijk iets kwijt kan raken. Zo is mijn zoon al een klein lichtje verloren. Toch vindt hij het een leuke speelgoedauto om mee te spelen.

Lekker voor binnen en buiten

PlamobilBrandweer terreinwagen met waterkanon 9466

De brandweerwagen wordt geleverd met een paar kleine extra’s, zoals een kleine bijl en een walkie-talkie voor het Playmobil-figuurtje met een lier aan de voorkant van de brandweerwagen.

Product image

Conclusie

Al met al lijkt de Playmobil brandweerwagen (9466) een goede keuze voor kinderen die graag met auto’s spelen en van brandweermannen houden.

De auto heeft coole functies en is geschikt om buiten mee te spelen. Het enige nadeel is dat er veel kleine onderdelen bij zitten die makkelijk kwijt kunnen raken.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.