PlanToys: Houten speelgoed gemaakt van rubberbomen

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

In 1981 kwamen zeven universitair afgestudeerden samen met een gedeelde missie om de wereld meer positiviteit te geven.

Vitool Viraponsavan, een van de sterkste stemmen van de groep, richtte PlanToys op en inspireert sindsdien kinderen en gezinnen over de hele wereld.

Plantoys

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Het Aziatische speelgoed merk PlanToys

Plantoys is een Aziatisch speelgoedmerk gevestigd in Trand Thailand en maakt speelgoed gemaakt van rubberhout.

Bij PlanToys zijn duurzaamheid en de ontwikkeling van kinderen de top prioriteiten. Met een sterke missie om een duurzame wereld te creëren, houdt PlanToys bewust rekening met elke afzonderlijke productiestap om de impact op het milieu te minimaliseren.

Deze missie wordt geïmplementeerd via de drie pijlers van PlanToys, ook wel bekend als de “Duurzame Weg”. Dit omvat duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzame geest.

De producten van PlanToys zijn gemaakt van rubberhout van rubberbomen die geen latex meer produceren. De overgebleven materialen worden ingezet voor de gerecyclede serie die de naam PlanWood draagt.

Wist je dat PlanToys in 1990 het eerste geprefabriceerde poppenhuis ter wereld produceerde?

PlanToys was hiermee de eerste speelgoedfabrikant die een gebruiksvriendelijk poppenhuis ontwierp dat gemakkelijk in elkaar te zetten was.

PlanToys heeft meer dan 70 onderscheidingen ontvangen uit 11 landen over de hele wereld.

Door de jaren heen heeft PlanToys wereldwijd erkenning gekregen door hun filosofieën en prachtig vervaardigd houten speelgoed.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.