BS Toys: speelgoedmerk van Nederlandse bodem

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Spelen is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van ieder kind. Zeker in deze tijd waarin kinderen vaak veel tijd voor een beeldscherm doorbrengen; of het nu een tv is, een tablet, of een computer.

Bij BS Toys ontwerpen ze het meest unieke speelgoed met het doel om kinderen lekker actief bezig te laten zijn én ze tegelijkertijd iets te leren.

BS Toys: origineel speelgoed van Nederlandse bodem

Kwaliteit staat bij BS Toys hoog in het vaandel. Daarnaast doen ze er werkelijk alles aan om een glimlach te toveren op ieder kindergezichtje!

In dit artikel besteden we aandacht aan het merk BS Toys. Waar staat het merk om bekend, wat voor speelgoed ontwikkelen ze bij BS Toys, en wat zijn voorbeelden van leuke producten?

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Komt BS Toys uit Nederlands?

Het kantoor van BS Toys bevindt zich in Haarlem en is een Nederlandse speelgoedfabrikant; hier ontwikkelen en testen ze al hun speelgoed. Het speelgoed is behalve op nationaal terrein, ook bekend op de internationale markt.

BS Toys kun je dus overal ter wereld terug vinden!

BS Toys staat bekend om zijn originele speelgoed. Ieder product heeft namelijk zijn eigen specialiteit: bijvoorbeeld creatief, educatief, of actief. Dat is de visie van oprichter Marcel Schagen.

Bij BS Toys vinden ze dat spelen voor iedereen is en dat spelen geen maximum leeftijd kent. Of je nu jong bent of een jaartje ouder: spelen blijft een leuke bezigheid!

BS Toys maakt het makkelijk voor zijn klanten door het speelgoed in te delen op kleur. Iedere kleur past namelijk bij een specifieke leeftijdsgroep.

Besef wel dat deze kleur slechts een indicatie is; de meeste speelgoed items zijn geschikt voor iedereen!

Niet alleen wordt het speelgoed van BS Toys ingedeeld op leeftijd; ook kun je door middel van de icoontjes te weten komen van welk materiaal het speelgoed is gemaakt en om wat voor soort spel het gaat.

Wat voor speelgoed heeft BS Toys?

Hier zijn enkele van de producten die we hebben beoordeeld:

BS Toys tuinslang octopus waterpret

(bekijk meer afbeeldingen)

Op de officiële website van het merk kun je zelf bepalen hoe je het speelgoed filtert, zodat je de keuze wat makkelijker kan maken voor jezelf. Je kunt filteren op leeftijd, categorie, materiaal, of activiteit.

Leukste hobbeldier: BS Toys Skippykoe

(bekijk meer afbeeldingen)

Onder categorie valt onder andere ‘actief’,’coördinatie’, en ‘creatief’. Onder activiteit valt bijvoorbeeld: ‘spelen met water’, ‘hersentraining’, ‘buitenspelen’, en ‘samenwerken’.

BS Toys heeft werkelijk ieder type speelgoed. Zo is het ene speelgoed vooral gericht op actief bezig zijn, en de ander gericht het ontwikkelen van de coördinatie. Sommig speelgoed valt zelfs in meerdere categorieën!

Een mooi voorbeeld van speelgoed voor buiten is dit Blikgooien Werpspel. Dit spel is ideaal voor een familiedag, of een kinderfeestje! Jong en oud zullen genieten van het spel.

Voor het trainen van de coördinatie kun je bijvoorbeeld gaan voor de BS Toys Kendama. Bij dit spel is het de bedoeling dat je de bal zwiept of vangt op diverse manieren op het houten handvat.

Een oud behendigheidsspel in een nieuw jasje! In de categorie hersentraining valt bijvoorbeeld het spel Crocs’ Socks. Bij dit spel is het de bedoeling dat je de juiste sok vindt die de krokodil op de speelkaart mist.

Je traint met dit spel je geheugen

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.