LEGO Super Mario Makersset: Creatieve gereedschapskist 71418 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Vandaag ga ik de LEGO Super Mario Creativity Toolbox Maker Set bekijken.

Lego Mario Creativity Makers featured

Ik heb deze set gekocht omdat je hiermee je eigen banen kunt maken. Als je al de starter set voor Mario hebt, omdat dat is wat je nodig hebt als je deze set koopt, want de LEGO Mario-personage zit niet in deze set, dan denk ik dat dit de eerste set is die je moet kopen als uitbreidingspakket.

Beste LEGO Mario uitbreiding
LEGO Super Mario Makersset: Creatieve gereedschapskist 71418
Product image
8.8
Toy score
Speel waarde
4.1
Herspeelbaar
4.6
Duurzaamheid
4.5
Beste voor
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het bouwen van banen
  • Inclusie van extra figuren en bonusitems
Minder goed
  • Geen LEGO Mario-personage inbegrepen
  • Repetitief bouwwerk

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

Er is hier veel te doen. Je hebt een paar vijanden, zoals een grote roze schildpad en een extra Goomba. Er zit ook een Goomba in de Mario-startset.

En je hebt ook een paar leuke extra’s die niet in de basisstartbaan zitten, zoals een paddenstoel waar Mario groter van wordt.

Hij groeit natuurlijk niet fysiek, maar hij maakt het geluid dat je hoort wanneer je erop springt. En je hebt ook een klein cadeautje. En dan krijg je een willekeurig item.

Lego Mario Creativity Makers mushroom

Lego Mario Creativity Makers app

Je hebt de kleine Yoshi, die ook mijn favoriete personage is, en ik denk het favoriete personage van de meeste mensen.

En je hebt ook een paar kleine appels en dingen die Mario kan verzamelen. Dus er zijn een paar leuke extra bonussen hier die je kunt gebruiken.

Er zijn ook veel van deze extra stukjes waarmee je de banen kunt verbinden. Dus dit is een set waarmee je echt je banen kunt uitbreiden.

Er staat voor 6+ op de doos maar je kunt hem prima met 4-jarigen bouwen wanneer je het niet erg vindt om af en toe te helpen.

Over de set

De set bevat veel achtergronden zoals gras-, lava- en woestijnbouwsels, evenals drie personages. Het bevat bouwbare LEGO-bomen, bloemen, heuvels, paddenstoelen, piramides, borden en een controlepuntvlag, evenals elementen zoals wolken en struiken.

Zoveel achtergrond items zijn heel erg leuk voor het bouwen van je eigen banen, maar wat minder leuk om te bouwen, omdat het erg repetitief is.

Elke boom, struik, paddenstoel en wolk zit op precies dezelfde manier in elkaar, waardoor mijn zoon bijvoorbeeld het halverwege al zat was om alles te bouwen.

Lego Mario Creativity Makers herhaaldelijk

Sommige reviewers hebben opgemerkt dat het niet duidelijk was dat deze set geen Mario-personage bevat, en dat kan een teleurstelling zijn als je het als cadeau geeft. Er zijn ook opmerkingen gemaakt over het ontbreken van gedrukte instructies en het feit dat je een app nodig hebt om de bouwinstructies te krijgen.

Beste LEGO Mario uitbreiding

LEGOSuper Mario Makersset: Creatieve gereedschapskist 71418

Je hebt een hoop extra’s die niet in de basisstartbaan zitten, zoals een paddenstoel waar Mario groter van wordt en natuurlijk Yoshi.

8.8
Toy score
Product image

Conclusie

Al met al is de LEGO Super Mario Creativity Toolbox Maker Set een goede set om je banen uit te breiden en creatief bezig te zijn met het bouwen van je eigen Mario-wereld.

Dus als je een fan bent van LEGO Super Mario en graag je eigen banen wilt bouwen, is de LEGO Super Mario Creativity Toolbox Maker Set zeker het overwegen waard. Het biedt een scala aan mogelijkheden om je bouwvaardigheden te tonen en je eigen Mario-avonturen te creëren.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.