LEGO Minecraft The Coral Reef 21164 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Vandaag bekijk ik LEGO Minecraft The Coral Reef en dit is een leuk klein setje om toe te voegen aan je Minecraft-collectie.

Lego Minecraft Coral Reef op mijn tafel en ik wijs de drowned aan

Laten we er dieper induiken.

Beste kleine LEGO Minecraft set
LEGO Minecraft The Coral Reef 21164
Product image
8.5
Toy score
Bouwen
3.8
Herspeelbaar
4.1
Duurzaamheid
4.9
Beste voor
  • Met de verschillende figuren en accessoires kunnen ze spannende scenario’s bedenken en spelen
  • Deze set is compatibel met andere LEGO Minecraft-sets
Minder goed
  • Klein formaat
  • Beperkte bouwuitdaging

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

Je hebt hier een paar verschillende figuren, waaronder de held Alex, de kogelvis en een zombiekarakter.

Er zijn dus een paar vijanden aanwezig en het doel is om bij de schat te komen, die zich hier aan de achterkant bevindt.

Ik wijs Alex aan in de Coral Reef Lego speelset

Het leuke aan deze set is dat het een soort mechaniek heeft waarmee je de schat uit het koraalrif kunt laten komen, zodat je personage de schat kan pakken. Er zit ook een leuke kleine schat in, namelijk een coole vis die het Minecraft-personage mee naar huis kan nemen. Er gebeurt dus veel in zo’n kleine set.

Er zijn ook nog een paar andere kleine onderdelen, zoals de kogelvis en een ander klein onderdeel. Het is dus best cool. Natuurlijk moet de zombie verslagen worden in deze kleine set.

Het in elkaar zetten van deze set is eigenlijk vrij eenvoudig. Er zit een klein rubberen bandje bij om de schatkist af te schieten.

Deze gaat hierin en kan dan door het rubberen bandje worden afgeschoten door aan deze knop te draaien. Dat is best gaaf.

Ik schiet de schatkist uit de coral reef

De set is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en ouder, en ik denk dat dit voornamelijk komt door het thema met de zombie. Ik geloof dat alle Minecraft Lego-sets vanaf acht jaar zijn, dus dit setje is vrij gemakkelijk in elkaar te zetten. Als je kind vier jaar oud is, zou hij of zij dit moeten kunnen. Het heeft 92 stukjes om te bouwen, wat best veel is voor zo’n kleine set, maar er zijn ook veel heel kleine onderdelen, zoals de kogelvis en de kleine steentjes.

De afmetingen zijn ongeveer drie inch hoog, vier inch breed en drie en een half inch diep, dus het is een schattig klein setje om aan kinderen te geven.

Antwoorden om de set beter te begrijpen

Is de LEGO Minecraft The Coral Reef-set geschikt voor kinderen van alle leeftijden?

Deze set is specifiek gericht op kinderen vanaf 7 jaar en ouder, vanwege de aanwezigheid van de zombie en de wat complexere bouwtechnieken. Jongere kinderen zouden echter ook van deze set kunnen genieten met wat hulp van een volwassene.

Zijn er speciale vaardigheden of bouwtechnieken vereist om deze set in elkaar te zetten?

Nee, de bouw van deze set vereist geen speciale vaardigheden. De instructies zijn duidelijk en stapsgewijs, waardoor het voor zowel kinderen als volwassenen gemakkelijk is om de set in elkaar te zetten.

Biedt de set voldoende speelmogelijkheden en uitdaging voor kinderen?

Ja, ondanks dat het een kleinere set is met 92 onderdelen, biedt de LEGO Minecraft The Coral Reef-set veel speelmogelijkheden. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten gaan terwijl ze de schatkist ontdekken, tegen de zombie vechten en de onderwaterwereld verkennen.

Zijn de meegeleverde figuren en accessoires trouw aan het Minecraft-thema?

Ja, de set bevat figuren van Alex, de Minecraft-daredevil, en een zombie, evenals pufferfish-figuren en accessoires zoals een duikhelm en een zwaard. Ze zijn allemaal trouw aan het Minecraft-thema en zorgen voor een authentieke speelervaring.Ik laat de pufferfish uit de coral reef set zien

Is de kwaliteit van de LEGO-stenen en andere onderdelen hoogwaardig?

Ja, LEGO staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. De stenen en onderdelen in deze set zijn goed gemaakt en zullen lang meegaan, zelfs bij veelvuldig spelen en bouwen.

Zijn de kleuren en ontwerpen van de set aantrekkelijk en visueel aantrekkelijk?

Ja, de LEGO Minecraft The Coral Reef-set heeft levendige kleuren die overeenkomen met het Minecraft-thema. Het ontwerp van de onderwateromgeving, inclusief de koraalriffen en de schatkist, ziet er visueel aantrekkelijk uit en zal de verbeelding van kinderen zeker prikkelen.

Is de prijs van de set redelijk in verhouding tot het aantal stukken en de speelwaarde?

De prijs van de set kan variëren, afhankelijk van de verkooplocatie en eventuele kortingen. Over het algemeen biedt de set echter een redelijke prijs-kwaliteitverhouding gezien het aantal stukken en de speelmogelijkheden die het biedt.

Zijn er vergelijkbare LEGO Minecraft-sets beschikbaar die gecombineerd kunnen worden met deze set?

Ja, LEGO heeft een breed scala aan LEGO Minecraft-sets beschikbaar die kunnen worden gecombineerd om een uitgebreide Minecraft-wereld te creëren. Door meerdere sets te verzamelen, kunnen kinderen hun eigen unieke Minecraft-avonturen bouwen.

Is de bouwinstructie duidelijk en gemakkelijk te volgen?

Ja, de bouwinstructies zijn duidelijk geïllustreerd en gemakkelijk te volgen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de set in elkaar moet worden gezet, waardoor het bouwproces soepel verloopt.

Biedt de set een goede balans tussen bouwen en spelen?

Ja, de LEGO Minecraft The Coral Reef-set biedt een goede balans tussen bouwen en spelen. Het bouwproces is leuk en leerzaam, en eenmaal voltooid kunnen kinderen genieten van spannend speelplezier met de figuren en accessoires in de onderwateromgeving van het Minecraft-thema.

Beste kleine LEGO Minecraft set

LEGOMinecraft The Coral Reef 21164

Het leuke aan deze set is dat het een soort mechaniek heeft waarmee je de schat uit het koraalrif kunt laten komen, zodat je personage de schat kan pakken.

8.5
Toy score
Product image

Conclusie

De LEGO Minecraft The Coral Reef-set biedt een boeiend en avontuurlijk speelervaring voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Met de kleurrijke onderwateromgeving, de aanwezigheid van populaire Minecraft-personages zoals Alex en de uitdaging van het verslaan van de zombie, is deze set zeker aantrekkelijk voor Minecraft-fans. De kwaliteit van de LEGO-stenen en andere onderdelen is hoog, waardoor ze lang meegaan. Hoewel het een kleinere set is, biedt het toch voldoende speelmogelijkheden en stimuleert het de verbeelding van kinderen. De prijs-kwaliteitverhouding is redelijk, en er zijn mogelijkheden om deze set te combineren met andere LEGO Minecraft-sets om een uitgebreide Minecraft-wereld te creëren. Al met al is de LEGO Minecraft The Coral Reef-set een geslaagd cadeau voor kinderen die van bouwen, verkennen en Minecraft houden.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.