LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal 21172 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal set is echt geweldig. Je hebt hier je kleine mannetje met harnas en een grote bijl, dus hij is al wat verder gevorderd in het spel.

Daarnaast zijn er twee wezens en natuurlijk het verwoeste portaal met het skelet erachter.

Lego Minecraft The Ruined portal beoordeling

In deze beoordeling bekijk ik de set van dichtbij.

Beste Lego Minecraft set
LEGO Minecraft Het Verwoeste Portaal 21172
Product image
9.1
Toy score
Bouwen
4.1
Herspeelbaar
4.6
Duurzaamheid
4.9
Beste voor
  • Interactieve speelervaring biedt handbedieningen om de interdimensionale poort te activeren
Minder goed
  • Beperkte speelmogelijkheden zonder aanvullende sets
  • Hoge prijs

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

Het leuke aan deze set is dat het portaal heel gemakkelijk kan verdwijnen door gewoon aan het hendeltje te trekken, en het valt meteen naar beneden.

Maar je kunt het ook weer opbouwen door een stukje muur te plaatsen en het portaal terug omhoog te brengen.

LEGO Minecraft het verwoeste portaal klik ik naar beneden met de hendel

Dan is het weer een solide portaal waar de Minecraft figuur doorheen kan gaan. Wanneer hij door het portaal gaat, belandt hij in het lavaland dat hier ook is.

Daar moet hij het skelet verslaan en er is een grote lavaboom. Het is vrij eenvoudig in elkaar te zetten omdat er geen moeilijke stukjes zijn.

Het moeilijkste was waarschijnlijk om het portaal perfect uitgelijnd te krijgen, maar mijn zoon kreeg deze set voor zijn vijfde verjaardag en we hebben het samen in elkaar gezet.

Ik denk niet dat hij het alleen had kunnen doen, want bij andere Lego sets hebben alle stukjes een betekenis en bouwen ze naar iets toe, zoals een toren of een politieauto.

Maar bij deze set zijn het veel kleine blokjes die je apart moet bouwen en op precies de juiste plaats moet passen.

Het is best lastig om te zien waar alles moet komen, dus ik denk dat deze set echt bedoeld is voor kinderen vanaf acht jaar om zelf te bouwen.

Mijn zoon kijkt graag naar Minecraft op YouTube, dus hij kent het spel al, ook al heeft hij het zelf nog niet gespeeld.

Maar hij is nog steeds enthousiast om met zijn Minecraft Lego te spelen, omdat het is wat hij ziet en kent.

Hij speelt eigenlijk de verschillende Minecraft-video’s na die hij heeft gezien. Al met al is het een hele gave set en er is goed over nagedacht bij het ontwerpen ervan.

En ik denk dat de figuur geen weg terug heeft als het portaal weg is, dus je kunt maar beter snel zijn en die skelet verslaan.

LEGO Minecraft het verwoeste portaal speel ik met poppetje tegen het skelet

Zoals met de meeste Lego sets, wordt het leuker om ermee te spelen als je meer Minecraft sets hebt, vooral als je het portaal wilt gebruiken. Want nu is het lavaland direct achter het portaal, wat een beetje vreemd is.

Maar als je een paar meer sets hebt, en zelfs als je andere reguliere Legos hebt, kun je het uitbreiden en ervoor zorgen dat het portaal daadwerkelijk naar een andere plek gaat waar het Minecraft-figuurtje wat dingen moet repareren of misschien wat schatten moet verzamelen die je in een andere set hebt.

Maar ik denk dat je veel stukjes krijgt voor de prijs. Het zijn 316 stukjes, wat best veel is.

Dus je krijgt niet alleen een coole set om mee te spelen, maar ook 360 stukjes om te gebruiken in je andere Lego bouwwerken, op welke manier je maar wilt.

Hier in ons huis blijft nieuwe Lego vaak de eerste twee maanden in één stuk, en daarna wordt het meestal in de grote bak gedaan waar ik graag experimenteer en nieuwe dingen mee bouw.

Er zijn veel verschillende soorten blokjes die je hier kunt gebruiken. Er ontbreken een paar dingen om het een volledige set te maken, bijvoorbeeld er zit geen puindeeltje bij in deze set.

Het kleine mannetje is een professional, denk ik, omdat hij een netherite harnas heeft. Dus hij is al behoorlijk cool.

Ik denk dat als je deze portalen tegenkomt en de skeletten verslaat, het logisch is dat het personage verder is gevorderd in zijn queeste. Je hebt geen app of iets dergelijks nodig om het in elkaar te zetten.

Bij de Lego Mario sets moet je de app gebruiken omdat er geen boekje is, maar bij deze set zit een volledig instructieboekje over hoe je het in elkaar kunt zetten. Een complete set met veel plezier!

Antwoorden om de set beter te leren kennen

Wat zijn de handbedieningen die worden gebruikt in de LEGO Minecraft Ruined Portal set?

De handbedieningen worden gebruikt om de interdimensionale poort in de LEGO Minecraft Ruined Portal set te activeren en te deactiveren. Door aan de hendel te trekken, kan de poort worden geopend of gesloten, waardoor een spannend speelelement wordt toegevoegd aan het bouwen en spelen met de set.

Hoe delven kinderen obsidiaanrots in de Minecraft-set?

Kinderen kunnen obsidiaanrots delven in de Minecraft-set door de bijgeleverde accessoires en personages te gebruiken. Ze kunnen met Steve en de andere figuren de benodigde materialen verzamelen en de obsidiaanrotsen mijnen met behulp van hun verbeeldingskracht. Dit voegt een realistisch element toe aan het spel en stimuleert creatief denken.

Wat is het doel van het repareren van de verwoeste poort in de LEGO-set?

Het doel van het repareren van de verwoeste poort in de LEGO-set is om toegang te krijgen tot de Nether, een spannende en gevaarlijke dimensie in Minecraft. Door de obsidiaanrotsen te mijnen en de poort te herstellen, kunnen spelers Steve helpen zijn queeste voort te zetten en nieuwe avonturen te beleven in de fictieve wereld van Minecraft.

Welke Minecraft-figuren worden er naast Steve in de set meegeleverd?

Naast Steve worden in de set ook andere Minecraft-figuren meegeleverd. Dit omvat een baby-schaap, een baby-hoglin en een Wither Skeleton. Deze figuren voegen extra speelmogelijkheden toe en stellen kinderen in staat om verschillende scenario’s en gevechten na te spelen in de wereld van Minecraft.

Beste Lego Minecraft set

LEGOMinecraft Het Verwoeste Portaal 21172

Het leuke aan deze set is dat het portaal heel gemakkelijk kan verdwijnen door gewoon aan het hendeltje te trekken, en het valt meteen naar beneden.

9.1
Toy score
Product image

Conclusie

In conclusie biedt de LEGO Minecraft Ruined Portal set een boeiende en avontuurlijke speelervaring voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Met de handbedieningen kunnen ze de interdimensionale poort activeren en de spannende wereld van de Nether verkennen. Het mijnen van obsidiaanrotsen en het repareren van de verwoeste poort voegen een realistisch element toe aan het spel, terwijl het verzamelen van materialen en het craften van Steve’s nieuwe armor de creativiteit stimuleren. De set bevat ook verschillende Minecraft-figuren, waaronder Steve, een baby-schaap, een baby-hoglin en een Wither Skeleton, die zorgen voor extra speelmogelijkheden en scenario’s. Bovendien kan de set opnieuw worden opgebouwd en herschikt, waardoor kinderen eindeloze speel- en displaymogelijkheden hebben. Al met al is de LEGO Minecraft Ruined Portal set een geweldige keuze voor Minecraft-fans die op zoek zijn naar een meeslepende en uitdagende bouwervaring.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.