LEGO Minecraft De Creeper Hinderlaag 21177 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De LEGO Minecraft De Creeper Hinderlaag is een leuke speelset om te bouwen. Het in elkaar zetten van de set is vrij eenvoudig en geschikt voor kinderen.

Lego Minecraft de creeper hinderlaag met losse stukjes op tafel

In dit artikel geef ik een volledige beoordeling.

Beste kleine Lego Minecraft set
LEGO Minecraft De Creeper Hinderlaag 21177
Product image
8.5
Toy score
Bouwen
3.9
Herspeelbaar
3.9
Duurzaamheid
4.9
Beste voor
  • Met bekende Minecraft-personages zoals Steve, een baby biggetje en een baby kip
  • Hoewel de set slechts 72 stukjes bevat, biedt het toch een bevredigende bouwervaring
Minder goed
  • Beperkt aantal stukjes, waardoor de speelmogelijkheden enigszins beperkt kunnen zijn

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

De set bevat verschillende elementen, zoals een kleine varkensfiguur, een krat, een eend en een creeper. Het creeper-figuur kan worden gelanceerd, wat zorgt voor interactief speelplezier. De set is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar, maar door het speelthema is het bouwen van de set niet al te uitdagend.

Een leuke toevoeging aan de set is de lava-guy, die de liefde van mijn zoon voor lava weerspiegelt. De speelset bevat ook een Minecraft-personage met een zwaard, evenals een eend en een varkensfiguur. Met de ingebouwde val kan het Minecraft-personage de creeper verslaan, wat voor spannend spel zorgt.

Met 72 onderdelen is de set niet al te groot en kan deze binnen ongeveer een half uur worden gebouwd. Mijn vierjarige zoon heeft geprobeerd zoveel mogelijk zelf te doen, dus het duurde misschien iets langer. Over het algemeen zijn de reviews van deze set positief, met bijna allemaal vijf sterren.

Het is echter belangrijk op te merken dat dit een kleine set is, en het kan nog leuker zijn als je wat extra LEGO Minecraft-stukken hebt om mee te combineren. Door verschillende sets te verbinden, kun je een grotere speelwereld creëren en meer personages en vijanden toevoegen. Met de creeper hinderlaag en enkele extra accessoires biedt deze set echter al voldoende speelplezier.

Antwoorden om de set beter te begrijpen

Hoe lang duurde het om de LEGO Minecraft The Creeper Hinderlaag set in elkaar te zetten?

Het duurde ongeveer een uur om de set in elkaar te zetten samen met een vierjarige.

Welke extra personages worden meegeleverd in de set?

De set wordt geleverd met de iconische held Steve, samen met een Minecraft-babypigfiguur, een babychicken en een groene exploderende Creeper.

Wat zijn de verschillende speelopties en activiteiten die deze set biedt?

De set biedt verschillende speelopties, waaronder het creatief bezig zijn met ijzererts aan de knutseltafel, het verzorgen van dieren en het verbouwen van suikerriet. Daarnaast kunnen kinderen de strijd aangaan met de gevreesde Exploding Creeper.

Hoe ziet de explosieve actie met de Exploding Creeper eruit?

Om de Exploding Creeper te verslaan, kunnen kinderen op de speciale ontstekingsblok drukken, waardoor de Creeper de lucht in wordt geblazen. Dit zorgt voor een spannend en explosief speelmoment.LEGO Minecraft de Creeper hinderlaag terwijl ik de creeper val activeer

Zijn er mogelijkheden om deze set te combineren met andere LEGO Minecraft-sets?

Ja, de LEGO Minecraft-sets kunnen met elkaar worden verbonden, waardoor kinderen hun eigen Minecraft-wereld kunnen creëren met verschillende personages, scènes en functies.

Wat is de aanbevolen leeftijdscategorie voor deze set en waarom?

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Dit komt waarschijnlijk door de speelthema’s en de complexiteit van sommige bouwonderdelen.

Beste kleine Lego Minecraft set

LEGOMinecraft De Creeper Hinderlaag 21177

De set bevat verschillende elementen, zoals een kleine varkensfiguur, een krat, een eend en een creeper.

8.5
Toy score
Product image

Conclusie

De LEGO Minecraft The Creeper Hinderlaag is een leuke set om te bouwen en biedt spannende speelmogelijkheden met iconische personages. Het is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO Minecraft-sets voor eindeloos speelplezier.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.