LEGO Marvel Avengers Captain America Mechapantser 76168 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De LEGO Marvel Avengers Captain America Mechapantser set is een echt verzamelobject dat zorgt voor een plezierige bouwervaring.

Lego captain america mech

In deze beoordeling kijk ik uitgebreid naar deze set, en voor wie het geschikt is.

Beste Marvel robot
LEGO Marvel Avengers Captain America Mechapantser 76168
Product image
9.2
Toy score
Bouwen
4.2
Herspeelbaar
4.9
Duurzaamheid
4.7
Beste voor
  • Inclusief Captain America minifiguur
  • Erg stevige robot waar je goed mee kunt spelen
Minder goed
  • Bevestigen van de armen en benen van de mechapantser aan de kogellagers is lastig

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

Met 121 stukjes kun je een Mechapantser bouwen voor het kleine Captain America figuurtje. Deze Mechapantser stelt Captain America in staat om even groot te zijn als sommige van de grote slechteriken die hij moet verslaan.

De set bevat een normaal formaat LEGO personage met een klein helmpje. Het leuke hieraan is dat hij twee gezichten heeft: één met een klein baardje en één zonder baard waar hij lacht. Je kunt de helm opzetten, zodat hij het baardje heeft of het glimlachende, gladgeschoren gezicht. Hij heeft ook een klein schildje aan de achterkant waarin je zijn schild kunt opbergen.

De Mechapantser heeft een groot schild en het LEGO personage heeft ook zijn kenmerkende Captain America-schild. Zowel de Mechapantser als het kleine personage hebben dus hun schilden. Het leuke aan deze set is dat de Mechapantser een hand heeft met vingers en een duim, zodat hij bijna dingen kan vastpakken. Het is geen heel moeilijke bouw, maar ik denk dat de aanbevolen leeftijd van zeven jaar en ouder meer te maken heeft met het thema dan met de moeilijkheidsgraad van het bouwen.

Hoewel het lastig kan zijn om de armen en benen aan de Mechapantser vast te maken, zijn deze kleine kogellagers wel stevig en zorgen ervoor dat ze niet gemakkelijk loskomen. Hier moest ik mijn zoon een beetje bij helpen toen we dit voor hem kochten toen hij vier was. Nu is hij vijf jaar oud en dat is nog steeds een beetje te moeilijk voor hem, maar verder zou hij de rest van de set waarschijnlijk zelf kunnen bouwen met behulp van het instructieboekje.

Als je klaar bent met de kleine Captain America en hem in de Mechapantser wilt zetten, kun je zijn schild aan zijn achterbeen bevestigen, zodat je het niet kwijtraakt. Vervolgens zet je hem in de Mechapantser bovenaan en sluit je het pantser. Nu kan hij zich verplaatsen met de Mechapantser, die ook zeer stevig is om mee te spelen dankzij de kogellagers. Je kunt dus daadwerkelijk gevechten naspelen met deze robot, wat een leuke toevoeging is.

Antwoorden om deze set beter te leren kennen

Wat zit er in de LEGO Captain America Mechapantser set?

De set bevat een Captain America minifiguur en een bouwbare mech met een groot schild dat in zijn grijpende hand past, plus een kleiner schild voor het minifiguur dat ook aan het been van de mech kan worden bevestigd.

Voor welke leeftijdsgroep is deze set geschikt?

Deze set is geschikt voor jonge superhelden vanaf 7 jaar en ouder.

Hoe groot is de Mechapantser?

De robuuste bouwset is meer dan 12 cm (4 inch) hoog.

Wat zijn enkele kenmerken van de Mechapantser?

De Mechapantser heeft beweegbare armen en benen, en het grote schild kan op de rug van de mech worden opgeborgen, zodat beide handen klaar zijn voor gevechten. Het minifiguur heeft ook een schild dat aan het been van de mech kan worden bevestigd.

Kun je de Mechapantser combineren met andere LEGO Marvel mechs?

Ja, kinderen kunnen deze mech combineren met andere mechs uit de LEGO Marvel-collectie om epische superheldenavonturen te beleven. Deze sets worden echter apart verkocht.

Beste Marvel robot

LEGOMarvel Avengers Captain America Mechapantser 76168

Met 121 stukjes kun je een Mechapantser bouwen voor het kleine Captain America figuurtje om even groot te zijn als sommige van de grote slechteriken die hij moet verslaan.

9.2
Toy score
Product image

Conclusie

Al met al vind ik dit een geweldige kleine set om aan je kind te geven. Het biedt een leuke bouwervaring en stimuleert de verbeelding en het spelen.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.