LEGO Classic Creatieve Monsters 11017 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De LEGO Classic Creatieve Monsters set biedt een kleurrijke en levendige bouwervaring. Met 140 stukjes is het relatief klein, maar het stelt je toch in staat om verschillende monsters te creëren.

De set is eenvoudig in elkaar te zetten, waardoor het geschikt is voor jongere bouwers vanaf vier jaar.

Laten we het nader bekijken.

Meest kleurrijke set
LEGO Classic Creatieve Monsters 11017
Product image
9.1
Toy score
Bouwen
4.3
Herspeelbaar
4.6
Duurzaamheid
4.7
Beste voor
  • Met 5 monsterideeën als startpunt kunnen kinderen eindeloos spelen
  • Geschikt voor jonge bouwers vanaf 4 jaar
Minder goed
  • Al snel (boven de 6 jaar) te eenvoudig/ kinderachtig

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

Een van de opvallende kenmerken van deze set is de overvloed aan ogen en andere decoratieve elementen. Dit biedt volop mogelijkheden voor aanpassing en fantasierijk spel. Of het nu gaat om een blauw monster met een grote tand of een groen wezen met extra ogen, de set biedt meerdere combinaties van wezens.

De eenvoud van de bouwwerken maakt het gemakkelijk voor jonge kinderen om hun eigen monsters in elkaar te zetten. Het is echter belangrijk op te merken dat deze set niet geschikt is voor kinderen die nog steeds kleine objecten in hun mond stoppen. Veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen om ongelukken te voorkomen.

De set bevat extra onderdelen, zoals extra hoorns, die flexibiliteit bieden bij het maken van unieke monsters of het combineren met andere LEGO-stukken. Het gebruik van gaten om armen te bevestigen en de creatieve inzet van elementen voor monden draagt bij aan de veelzijdigheid van de set.

Met de voorbeelden in het boekje kunnen bouwers specifieke wezens volgen. De echte pret komt echter van het combineren van de stukjes om originele ontwerpen te creëren.

De set moedigt fantasierijk spel aan en stelt kinderen in staat hun creativiteit te verkennen.

Ik houd het boekje van de Lego Monsters creative set vast

Hoewel deze set perfect is voor jongere bouwers, vinden kinderen van ongeveer zes jaar het mogelijk iets te eenvoudig en kinderachtig. Het is de moeite waard om de leeftijd en vaardigheidsniveau van het kind te overwegen voordat je deze aanschaft.

Antwoorden om de set beter te leren kennen

Voor welke leeftijd is de LEGO Classic Creative Monsters set geschikt?

De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Wat zit er in de doos?

De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om 5 monsterfiguren te maken, evenals een zakje extra LEGO-stenen om meer monstercreaties te bouwen.

Worden er bouwideeën gegeven in de set?

Ja, de set wordt geleverd met 5 modelideeën voor monsterfiguren, inclusief stapsgewijze bouwinstructies.

Wat zijn de voordelen van deze set?

De set bevat een kleurrijke mix van LEGO-stenen die kinderen in staat stellen om hun creativiteit te verkennen en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Het biedt ook bouwideeën en stimuleert fantasierijk spel.Bouwideeën van de Lego Monsters creative set

Meest kleurrijke set

LEGOClassic Creatieve Monsters 11017

De eenvoud van de bouwwerken maakt het gemakkelijk voor jonge kinderen om hun eigen monsters in elkaar te zetten.

9.1
Toy score
Product image

Conclusie

De LEGO Classic Creatieve Monsters set biedt een leuke en kleurrijke bouwervaring voor jonge kinderen. Het biedt volop mogelijkheden voor creativiteit en fantasierijk spel. Met de mogelijkheid om stukjes te combineren en unieke monsters te creëren, kunnen kinderen urenlang plezier hebben en ontdekken.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.