LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen 11006 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De Lego Creative Blauwe Stenen set is een uitstekende keuze als eerste Lego set voor kinderen. Met 52 stukjes is het gemakkelijk te bouwen en bevat het schattige ontwerpen, zoals de robot.

Ik bouw de Lego Blauwe Stenen set op tafel

In dit artikel bekijk ik deze set uitgebreid met een volledige beoordeling.

Beste kleine Lego set
LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen 11006
Product image
8.7
Toy score
Bouwen
4.1
Herspeelbaar
4.5
Duurzaamheid
4.7
Beste voor
  • Veel variatie en stimuleert de creativiteit
  • De robot is echt heel schattig
Minder goed
  • Beperkt aantal stenen
  • Waterspuit is fragiel

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

Je kunt alle drie de voorbeelden tegelijkertijd bouwen, wat uniek is voor deze set in vergelijking met de Lego Creator 3-in-1 sets. De set bevat een walvis, een treintje en een ander model naar keuze.

De instructies zijn duidelijk en eenvoudig te volgen, waardoor het bouwproces probleemloos verloopt. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, maar met toezicht kan een driejarige er ook mee bouwen. Het is belangrijk om op te merken dat de kleine stukjes niet in de mond van jongere kinderen mogen worden gestopt. Het feit dat je alle modellen tegelijk kunt bouwen, maakt deze set zeer aanbevolen. Er is zelfs een extra stukje voor het geval er een oogje kwijtraakt. Naast de blauwe set is er ook een groene starter set beschikbaar met een iets ander thema. Deze set is ideaal voor kinderen die net met Lego beginnen en laat hen kennismaken met de eindeloze mogelijkheden van bouwen en spelen met Lego.

Antwoorden om de set beter te leren kennen

Wat zit er in de Lego Creative Blauwe Stenen set?

De set bevat een mix van blauwe Lego Classic stenen, waarmee je 3 modellen kunt bouwen: een blauwe walvis, een trein en een robot. Het heeft in totaal 52 stukjes.

Voor welke leeftijd is deze set geschikt?

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

Wat zijn enkele voordelen van deze set?

Kinderen kunnen eindeloos plezier beleven aan het bouwen en herbouwen van de 3 modellen. De set stimuleert de vrije bouwvaardigheden en de verbeelding van kinderen wanneer ze hun eigen creaties bedenken. Het ontwikkelt waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan, zoals probleemoplossing en creatief denken.

Kan deze set gecombineerd worden met andere Lego Classic sets?

Ja, deze set kan gecombineerd worden met andere Lego Classic sets, waardoor de creatieve speel- en leerervaring voor kinderen wordt vergroot.

Wat zeggen klanten over de Lego Creative Blauwe Stenen set?

Klanten geven over het algemeen positieve feedback. Ze vinden het een geweldige aanvulling op hun Lego-collectie en een leuk cadeau voor kinderen. De set wordt ook beschouwd als ideaal voor Lego-beginners en wordt gewaardeerd vanwege de eenvoudige instructies en leuke functies van de modellen.

Beste kleine Lego set

LEGOClassic Creatieve Blauwe Stenen 11006

Je kunt alle drie de voorbeelden tegelijkertijd bouwen, wat uniek is voor deze set in vergelijking met de Lego Creator 3-in-1 sets.

8.7
Toy score
Product image

Conclusie

Deze set is een geweldige keuze voor jonge kinderen die kennis willen maken met Lego. Het biedt eindeloze bouw- en speelmogelijkheden, stimuleert de verbeelding en helpt bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Het is ook compatibel met andere Lego Classic sets, waardoor de speelervaring nog verder kan worden uitgebreid.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.