Fisher Price Laugh and Learn Game Controller beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

De Fisher Price Laugh and Learn Controller is een leuk speeltje dat lijkt op een gamecontroller voor kinderen.

Als je zelf een gamer bent, is dit waarschijnlijk iets wat je voor je kind wilt hebben.

Fisher Price Laugh and Learn Game Controller

Vandaag bekijk ik deze Fisher Price gamecontroller.

Beste interactieve speelgoed voor 1-jarige dreumes
Fisher Price Laugh and Learn Game Controller
Product image
8.3
Toy score
Educatief
3.8
Herspeelbaar
4.1
Duurzaamheid
4.5
Beste voor
  • Een educatieve ervaring voor baby’s en peuters
  • Stimuleert fijne motorische vaardigheden, hand-oogcoördinatie en behendigheid
Minder goed
  • Oudere kinderen er snel op uitgekeken raken
  • Gamecontroller thema zal niet iedereen aanspreken

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Algehele beoordeling

Sommigen zullen zeggen dat het geven van een gamecontroller op deze leeftijd misschien wat vroeg is, maar ik ben zelf een gamer en mijn kind heeft mij een van deze controllers zien vasthouden, dus het is natuurlijk dat hij ook wil spelen. De werkelijke gamecontrollers zijn behoorlijk duur, dus het hebben van zoiets voor je kind is eigenlijk een goede investering, omdat ze met je kunnen meespelen en zien wat je doet zonder je eigenlijke apparatuur te beschadigen.

De controller heeft een leuk gezichtje en maakt veel verschillende geluiden. Een van de leuke dingen hieraan is dat het twee instellingen heeft, eigenlijk drie instellingen.

Je kunt het uitzetten, je kunt het op medium geluid zetten of een beetje harder.

Fisher Price Controller achterkant

De meeste speeltjes zullen eigenlijk op dit niveau zijn, en je kunt me zelfs horen praten op dit moment, maar je kunt het geluid ook iets zachter zetten als je geen harde geluiden in huis wilt hebben. Er zijn veel verschillende dingen om hier te ontdekken. De knoppen maken verschillende geluiden en je kunt het instellen op een muzikale modus en een leermodus, waarbij het meer gericht is op kleuren en letters, zodat je kind ook kan leren.

We hebben dit speeltje nu meer dan vier jaar en hoewel hij er al minstens een jaar niet meer mee heeft gespeeld, werd het tot zijn derde verjaardag af en toe uit zijn speelgoedbak gehaald om er nog even mee te spelen. Dus ook al zou je kunnen denken dat dit meer voor baby’s is tot anderhalf jaar oud, zelfs mijn zoon speelde er af en toe nog mee toen hij drie was. Dus een speeltje als dit is een geweldige investering als cadeau voor een baby of wanneer iemand één jaar oud wordt, omdat ze er heel, heel lang van kunnen genieten.

Voor welke leeftijdscategorie is de Fisher Price Laugh and Learn Controller geschikt?

De Fisher Price Laugh and Learn Controller is geschikt voor baby’s en peuters in de leeftijd van 6 tot 36 maanden.

Wat zijn de twee “gaming” modi van de controller?

De controller heeft twee “gaming” modi: een leermodus en een speelmodus. In de leermodus worden kinderen blootgesteld aan liedjes en zinnen die vormen, kleuren, het alfabet, getallen en meer introduceren. In de speelmodus kunnen ze de joystick bewegen en op de ABCD- en cijferknoppen drukken om spannende liedjes, geluiden en zinnen te horen.

Welke vaardigheden worden gestimuleerd door het spelen met deze controller?

Het spelen met de Fisher Price Laugh and Learn Controller helpt bij de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden, zoals het grijpen van de controller en het indrukken van de knoppen. Daarnaast wordt hand-oogcoördinatie en behendigheid gestimuleerd.

Wat zijn enkele van de concepten die kinderen kunnen leren door middel van de songs en zinnen van de controller?

Via de liedjes en zinnen van de controller kunnen kinderen concepten leren zoals vormen, kleuren, letters van het alfabet en getallen.

Wat is er speciaal aan het ontwerp van de Fisher Price Laugh and Learn speelgoedlijn?

De Fisher Price Laugh and Learn speelgoedlijn is ontworpen met baby’s en peuters in gedachten. Ze zijn gebaseerd op alledaagse dingen, zoals een wagen, huis of telefoon, maar aangepast aan de behoeften van jonge kinderen. De speelgoedlijn bevat veel knoppen, lichten en interactieve elementen om het leren en spelen leuk te maken.

Wat vinden ouders leuk aan deze controller volgens de beoordelingen?

Uit de beoordelingen blijkt dat ouders verschillende aspecten leuk vinden aan de Fisher Price Laugh and Learn Controller. Ze waarderen de educatieve waarde van het speelgoed, omdat het hun kinderen helpt bij het leren van basisconcepten. Ook wordt het duurzame ontwerp en de inbegrepen batterijen gewaardeerd. Ouders vinden het ook handig dat de controller een aan/uit-schakelaar heeft, zodat hun kinderen ermee kunnen spelen in verschillende situaties, zoals in de kerk of op andere vergelijkbare plaatsen.

Beste interactieve speelgoed voor 1-jarige dreumes

Fisher PriceLaugh and Learn Game Controller

De controller heeft een leuk gezichtje en maakt veel verschillende geluiden. Een van de leuke dingen hieraan is dat het twee instellingen heeft, eigenlijk drie instellingen.

8.3
Toy score
Product image

Conclusie

Over het algemeen is de Fisher Price Laugh and Learn Controller een leuk en educatief speeltje dat kinderen kan vermaken en hen zelfs iets kan leren. Het biedt interactieve geluiden, kleuren en letters, waardoor het zowel vermakelijk als educatief is. Hoewel de leeftijdsaanbeveling misschien jonger is, kunnen kinderen ouder dan drie jaar er nog steeds plezier aan beleven. Het is een duurzame investering die lang meegaat en een geweldig cadeau-idee voor jonge kinderen.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.