Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

drift trike

door Joost Nusselder | Geupdate op:  juni 20, 2022

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Drift trikes zijn grote, zware driewielers. De pedalen, die zich aan de voorkant bevinden, zijn verbonden met een groter wiel. De achterkant van het voertuig zwenkt achter de bestuurder wanneer erop gereden wordt. Trikes zijn verder te herkennen aan het feit dat ze laag bij de grond zitten. Je kunt een keuze maken tussen een gewone drift trike of eentje die door een motor wordt aangedreven, waardoor deze natuurlijk sneller gaat. Ze zijn erg leuk voor grotere kinderen die het stuur goed onder controle kunnen houden, maar er zijn ook drift trikes voor volwassenen.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.