Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Speelkeuze: de speelgoed review site – speelkeuze.nl

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Speelkeuze, ook wel speelkeuze.nl of Speel Keuze, is een website met speelgoed beoordelingen. Het werd in 2018 opgericht door Joost Nusselder binnen zijn digitale uitgeverij Decision Tree Online Services.

Speelkeuze richt zich op veilig en educatief speelgoed voor kinderen, waarmee ouders met kinderen van alle leeftijden speelgoed kunnen kiezen waar ze dol op zullen zijn en waarvan ze zullen leren.

Aangezien het domein speelkeuze.nl in het Nederlands is en gericht is op de Nederlandse en Belgische markt, wordt het Engelstalige deel van de site gehost op kidstoys.studio.

Je vindt speelkeuze.nl op de volgende platformen:

  • speelkeuze.nl – De Nederlandstalige site voor de Nederlandse en Belgische markt
  • kidstoys.studio – De Engelstalige site voor de Amerikaanse markt
  • Facebook – Het Facebook kanaal van Speelkeuze
  • Youtube – Het Youtube kanaal van Speelkeuze
  • Linkedin – De Linkedin pagina van Speelkeuze

Hieronder zijn het embleem en het logo van Speelkeuze:

Speelkeuze embleem
Speelkeuze logo met tekst

Elke maand een speel thema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Hoe doet Speelkeuze zijn speelgoed beoordelingen?

Joost Nusselder is de beoordelaar bij Speelkeuze en bekijkt het speelgoed grondig voordat het op de site wordt geplaatst. Het beoordelingsproces bestaat uit 4 stappen:

  1. Het maken van een lijst met relevant speelgoed voor de categorie, zoals beste educatieve speelgoed, of het beste speelgoed voor kleuters.
  2. Het inperken van de lijst aan de hand van online reviews van meerdere websites en fora om tot een definitieve lijst van het beste speelgoed te komen voor het artikel.
  3. Het verzamelen van alle relevante informatie over het stuk speelgoed, zoals materialen, leerdoelen, leeftijdsgeschiktheid en meer. Deze informatie wordt opgeslagen in een database en het speelgoed wordt gescoord op deze kwaliteitsaspecten.
  4. Het schrijven van de beoordeling aan de hand van deze informatie, de beoordelingen van anderen en de persoonlijke ervaring met het speelgoed.

Wat kan ik vinden over het speelgoed op Speelkeuze?

Op Speelkeuze vind je een uitgeschreven beoordeling van elk stuk speelgoed op de site. Daarnaast vind je vergelijkingen tussen de verschillende speeltjes op een aantal belangrijke datapunten, zoals de leeftijdsgeschiktheid of de materiaalkeuze en de daarmee samenhangende duurzaamheid van het product.

Naast geschreven tekst kun je deze datapunten terugvinden in tabellen en grafieken die je helpen je keuze voor het juiste speelgoed te maken.

Wat is de missie van Speelkeuze?

Speelkeuze heeft als missie het kiezen van speelgoed te vergemakkelijken voor ouders en grootouders. Dit doet de site door een mening te geven over het speelgoed en deze mening te onderbouwen met verzamelde data over de producten.

Het doel is om meer te bieden dan alleen een website met meningen over de producten, maar te helpen een goed geïnformeerde beslissing te nemen over de aanschaf van speelgoed. Of het nu is om een leeftijdsgeschikt stuk speelgoed te vinden, een merk te zoeken dat duurzaamheid biedt, of om speelgoed te zoeken wat kan ondersteunen bij een belangrijke mijlpaal van het kind.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.