The share link has been copied to clipboard
New Classic Toys houten speelkeuken beoordeeld
309 views · May 13, 2022
Visit Channel:speelkeuze.nl
Deze houten keukenset is een recept voor plezier! Er is ook een gootsteen met onderin ingebouwde opslagruimte om potten, pannen en andere essentiële keukengerei te bewaren.

Het is geweldig voor kleinere ruimtes en aanbevolen voor kinderen vanaf drie jaar, kleine koks zullen het geweldig vinden.

Bekijk deze speelkeuken, de snij-set en meer houten speelgoed in onze blogpost:
https://speelkeuze.nl/beste-houten-speelgoed/

Sowieso heeft New Classic Toys best wel een paar leuke speeltjes, heel veel van hout en dat vind ik ook wel de insteek, nieuwe klassiekers maken. Dus het zijn ook producten van kwaliteit.

Maar qua prijs valt het heel erg mee. We hebben veel onderzoek gedaan naar speelkeukens met wat de mogelijkheden zijn en knopjes zijn natuurlijk hartstikke leuk voor kinderen.

Daarom wilden we in ieder geval een speelkeuken opnemen met knopjes. 

Verder heb je ook verschillen tussen draaiknoppen wat op veel keukens zit. Sommige die draaien los en sommigen die kun je draaien met ook echt met een klik geluid en gevoel,  en deze van New Classic Toys heeft dat dus ook bij het oventje.

Dat geeft meer echt het gevoel dat je iets aan het instellen bent.

Het enige jammere vond ik dat het knopje boven bij de magnetron dan weer niet zo is gemaakt en die wel gewoon rond blijft draaien. 

De kleur setting van deze keuken is heel erg leuk met zachte kleuren en staat goed in je interieur. Ondanks dat hij klein is, is het natuurlijk wel een stuk speelgoed wat best wel in het zicht zal staan.

En ook met wat er bij zit kun je erg leuk spelen:

je krijgt een pannetje om je dingen in te bakken
en een om dingen in te koken
stevige metalen wasbak
pollepel en spatels
vaatdoek
ovenwantje
peper en zout
bordjes

Je kunt op de knopjes drukken en dan gaat het lichtje van het fornuis aan dus dat geeft ook meer echt gevoel van koken, en als je er nog een keer op drukt dan blijft hij aan en geeft hij ook een kook-geluid.
Show More

Comments

loading text loading
loading text loading
loading text
loading text loading
loading text
loading text loading
loading text
loading text loading
loading text