Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Trust: Geschiedenis van dit electronicabedrijf

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Trust is een Nederlands computerhardwarebedrijf dat onder meer webcams, toetsenborden en computermuizen verkoopt. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Dordrecht. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in de rest van Europa en zijn de producten ook in Noord-Amerika en het Verre Oosten te verkrijgen. Naast zijn bedrijfsactiviteiten is Trust actief als sponsor van Trust Team Arden in de autosport. Sinds december 2004 werkt Trust samen met KidsRights om betere toekomstperspectieven te bieden aan de meest kwetsbare kinderen. Deze samenwerking begon met de Trust Kids Academy in Johannesburg, Zuid-Afrika.

In dit artikel vertel ik je alles over de geschiedenis van het bedrijf en de producten.

Trust logo

Elke maand een speel thema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

De Elektronicabedrijf Trust Directeur: Michel Perridon

Michel Perridon is de directeur van Elektronicabedrijf Trust en een pandjesbaas. Hij heeft een hoop geld om te verbrassen, maar als hij het goed doet, zal hij ook een hoop gaan verdienen.

Conclusie

Trust is een elektronicabedrijf met een rijke geschiedenis. Het bedrijf heeft Jos Verstappen, de meest succesvolle Nederlandse Formule 1-coureur ooit, altijd gesteund tijdens zijn autosportcarrière. Met meer dan 100 Grand Prix-starts en twee podiumplaatsen in de koningsklasse heeft Jos veel te danken aan Trust.

Tegenwoordig sponsort Trust ook Max Verstappen, de 15-jarige zoon van Jos. Max heeft al veel indruk gemaakt in de kartwereld door talloze hoofdprijzen te winnen. Dit jaar behaalde hij in zijn debuutseizoen in de twee meest prestigieuze klassen in de karting beide Europese titels.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.