Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Trust Sonin Beoordeeld: Beste Goedkope Kleuter Koptelefoon

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Betaalbaar, ingebouwde volumeregelaar en volumebeperking ín de draad voor directe controle over veilige luisterniveau’s voor je kinderen.

Dat is de Trust Sonin.

Het is de goedkoopste koptelefoon die toch veilige volumeniveau’s biedt, dus perfect voor ouders met beperkt budget, met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met een jaar of 8.

Beste goedkope kleuter koptelefoon met geluidsbegrenzer
Product image
7.9
Toy score
Begrenzing
4.5
Functies
3.6
Duurzaamheid
3.8
Beste voor
 • Ingebouwde volumregelaar
 • Veel waar voor je geld
 • Goed in grootte verstelbaar
Minder goed
 • Geen microfoon
 • Hij is wat minder draagbaar dan bijvoorbeeld de JBL,
 • plus het design meer gericht op met name iets jongere kinderen,
 • plus hij is ook bedraad (ook een reden voor de enorm betaalbare prijs!).

Elke maand een speel thema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Technische specificaties

 • Product gewicht: 185 g
 • Hi-Res Audio: Nee
 • Noise cancelling: Nee
 • Volumebegrenzing: Ja
 • Frequentie bereik: 20 Hz – 20000 Hz
 • Niet draadloos
 • Geen Bluetooth
 • Type input/output: 3.5 mm jack
 • Type koptelefoon: On-ear
 • Type klankkast: Gesloten
 • Waterbestendig: Nee
 • Inklapbaar: Nee
 • Type microfoon: In snoer
 • Kabellengte: 1.20 m
 • Kabel los te koppelen: Nee
 • Introductiejaar: 2013
 • Stickervel: bijgesloten

Dat maakt hem minder geschikt voor schoolkinderen om mee naar school te nemen, maar meer een goede budget optie voor kleuters en voor wat oudere kinderen voor thuisgebruik.

Hier kun je zien hoe ze vallen op de oren van een wat ouder kind (**hé! waarom moet dat zusje in deze stock foto van Trust meekijken zonder koptelefoon?!? WAT ZIELIG!?**):

Trust sonin voor kinderen

Betaalbare kwaliteit

Het lijkt dat veilige producten voor je kinderen op een hoog prijsniveau zitten en het is zeker een uitdaging om een ​​koptelefoon te vinden die veilig en betaalbaar is voor je kinderen.

Trust, met een ongelooflijke geloofwaardigheid als een merk dat al dertig jaar hoofdtelefoons maakt, begrijpt dit en heeft de Sonin Kids Safe Headphones gemaakt.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Trust Sonin Kids Safe Headphones zijn de volgende voordelen ten opzichte van andere merken:

 • Geïntegreerde volumebegrenzer en in-line volumeregeling (in de draad!)
 • Schattig kleurenschema en design (wat vooral kleuters en jongere schoolkinderen zal aanspreken)
 • In grootte verstelbaar voor veilige en geschikte pasvorm tot ook oudere kinderen
 • Lage prijs
 • Hoge veiligheidsnormen en geloofwaardigheid van het bedrijf
 • De BESTE volumebeperking in deze prijscategorie

Uitgebreide volumebegrenzing

De mogelijkheid om het volume die uit de hoofdtelefoon van je kind komt te beperken, is voor veel mensen de meest prominente en belangrijke functie, want plezier is leuk maar het moet wel veilig gebeuren.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom, omdat audio die te hard wordt afgespeeld tot tijdelijke en langdurige gehoorschade kan leiden.

Een uitstekend aspect van de Sonin Kids Safe Headphones is dat deze functionaliteit is ontworpen om automatisch te werken, waardoor de decibeluitgang beperkt wordt tot een niveau dat wordt gegarandeerd door de Europese veiligheidsnorm EN71 om volledig veilig te zijn voor kinderen.

Dit is wat je wilt voor je kind, omdat verschillende audiobronnen, zoals

 • tablets,
 • iPhones,
 • Chromebooks
 • en andere laptops en computers

elk hun eigen volume-instelling hebben, en dan kan switchen ineens veel te hard zijn voor de veiligheid van je kind.

Je hoeft je hier nooit zorgen over te maken, want de Sonin Kids Safe Headphones zijn compatibel met al deze apparaten en de volumebegrenzer is ingebouwd in de hardware en biedt betrouwbare bescherming.

Het lange snoer is handig, en er zitten in-line volumeknoppen in zodat je het volume heel eenvoudig kunt veranderen, gewoon door de draaiknop aan te passen.

Wat nog belangrijker is, is dat Trust een lange weg heeft afgelegd in het ontwerpen van deze hoofdtelefoons om comfortabel te zitten op de hoofdjes van je kinderen.

Om te beginnen zijn de oorschelpen voorzien van grote oorkussens met een zachte buitenzijde en voldoende vulling om ze stevig op het hoofd van je kind te houden, waardoor het risico op vallen wordt verminderd en het ook aangenamer wordt bij langdurig gebruik.

Dit is een waardevol prestatie-element, aangezien de drivers alleen een bepaalde hoeveelheid geluid kunnen produceren en voldoen aan de veiligheidsnormen, maar zonder een goede pasvorm, kan het geluid te gemakkelijk ontsnappen en is het moeilijk te horen.

Je kunt ook de lengte van de hoofdband aanpassen zodat ze goed op hun hoofd passen, wat belangrijk is omdat ze kunnen worden gedeeld tussen broers en zussen en extra waarde bieden door nog steeds bruikbaar te zijn als je kind groeit.

Qua uiterlijk hebben deze hoofdtelefoons veel te bieden om aantrekkelijk en leuk te gebruiken voor kinderen, waaronder een blad met kleurrijke stickers die je kinderen kunnen afpellen en waarmee ze hun hoofdtelefoon creatief kunnen versieren en personaliseren.

Ze zijn niet gebouwd om waterbestendig te zijn, maar hun structurele integriteit is duidelijk, met een sterke verbindingskabel en een flexibele maar veilige hoofdband voor consistente prestaties tijdens een lange levensduur.

De Trust Sonin is verkrijgbaar in meerdere kleuren en zelfs ook in een zacht roze koptelefoon.

Prijs is een belangrijke overweging voor elke ouder, zelfs op een budget wil je zeker weten dat de producten die je aan je kind geeft veilig zijn.

En zelfs als je een groter budget hebt zijn deze Trust-hoofdtelefoons een serieuze concurrent van de andere, duurdere modellen op de lijst, op basis van de waarde die ze bieden.

Zeker als je vanuit gemak wilt kiezen voor een bedrade koptelefoon, wat sommige ouders dat verkiezen boven Bluetooth, is de Trust Sonin kids de koptelefoon voor jouw kind.

Omdat deze hoofdtelefoons zijn ontworpen als een veilige en betaalbare optie voor kinderen, zijn er geen geavanceerde functies zoals een ingebouwde microfoon, maar je hoeft ze alleen maar aan te sluiten, het volume in te stellen en ze zijn klaar voor gebruik.

Omdat het een bedrade koptelefoon is, heb je weer geen last van batterijen die moeten worden opgeladen en omdat het audio-uitgangsniveau beperkt is, kunnen ze urenlang worden gebruikt tijdens lange autoritten of thuis, zonder onnodig ongemak.

Een van de weinige bedrade koptelefoons met toch de juiste ingebouwde volumebegrenzing!

Trust Sonin Alternatieven

Beste peuter koptelefoon voor videos en iPad

OnanoffBuddyphones

Betaalbaar, geen ingebouwde volumeregeling (wel begrenzing!). Het afneembare draad zorgt wel weer voor extra veiligheid en maakt ze uitermate geschikt ook voor de aller jongste muziekliefhebbers.

Product image

De Onanoff Buddyphones zijn een stuk duurder dan deze van Trust, maar hebben ook een aantal handige functies die je wellicht anders gaat missen zoals:

 1. draad die los kan
 2. Beweegbare oorschelpen
 3. Opvouwbaar design

De Trust Sonin is een no-nonsense goede hoofdtelefoon zonder verder handige functies, maar beide zijn ze geschikt voor peuters en kleuters.

Beste draadloze bluetooth koptelefoon voor school kinderen

JBLJR310BT

Opvouwbaar, Bluetooth en de veiligste wat betreft volumebeperking met een enorm goede kwaliteit geluid. Zal het meeste kinderen vanaf een jaar of 6 aanspreken.

Product image

De JBL JR310BT is een stuk duurder dan deze van Trust, maar als je eigenlijk op zoek bent naar een bluetooth hoofdtelefoon met een stuk betere geluidskwaliteit, dan kan het wel eens een goede investering zijn van de extra uitgave.

Conclusie

De Trust Sonin is een betaalbare optie voor wanneer je niet in wilt leveren op veiligheid voor je kind.

Andere features zoals geluidskwaliteit blijven wellicht een beetje achter, maar je peuter of kleuter kan er prima van genieten.

Lees meer: veilige volumebegrenzing in deze 4 beste koptelefoons voor kinderen

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.