Op zoek naar stoere jongenskleding? Probeer eens deze voorbeelden

door Joost Nusselder | Geupdate op:  januari 21, 2020

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "zo leren je kinderen met educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Vind jij het stiekem ook altijd schattig, je zoon in van die stoere jongenskleding? Daarom hebben we deze post voor je gemaakt, vol voorbeelden van stoere jongensoutfits.

Laten we meteen beginnen met de combinatie in de hoofdimage bij deze post, de helm hebben we niet voor je gevonden, maar de rest van de items zou je perfect kunnen combineren voor een simpele en toch stoere look:

En lekker voor de kleinste, een stoere voetbal-look:

Stoere voetballook

 

Of deze stoere jonge fotograaf dan:

Stoere jonge fotograaf

 

Skaters zijn ook altijd stoer:

Stoere skater jongen

Speelgoed wat ze leuk vinden én wat van leren

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief vol speeltips en ontvang onze gratis gids "educatief speelgoed voor elke leeftijd" als eerste email.

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

 
Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.
Handboek veilig speelgoed BEKIJK