Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Speelkeuze Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Speelkeuze van peuter naar kleuter doeboek

(bekijk hem hier)

Dit e-book is gemaakt door Joost Nusselder. Samen met de bijbehorende printables zal je peuter of kleuter het heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

In deze set zitten 42 pagina’s met zoek en vind spellen, puzzels, rijmen en tellen en allemaal in zowel Ebook als PDF en losse afbeeldingen die je zelf kunt afdrukken, zo vaak je maar wilt.

Je kunt het als Ebook laten zien op je tablet of e-reader (in kleur is beter), maar het leukste is toch wel om ze uit te printen.

Gaat er wat drinken overheen? Geen probleem, druk gewoon een nieuwe pagina af en je kunt weer aan de slag met zoeken en vinden.

Kinderen vinden zoek en vind spelletjes hartstikke leuk, mijn zoon in ieder geval wel, aanwijzen en telkens vragen hoe iets heet, plus leuke opdrachtjes maken.

In het 2e levensjaar, met name bij anderhalf, zullen ze het leuk vinden om voorwerpen aan te wijzen zodat jij kan zeggen wat het is. Naarmate ze ouder worden kunnen ze de vragen beantwoorden en voorwerpen vinden.

Allemaal alledaagse objecten die ze in de kinderkamer, woonkamer, tuin of garage tegen komen, dus het helpt heel goed bij hun ontwikkeling en woordenschat.

Daarnaast kunnen ze vormen leren, lijnen leren trekken en de eerste beginnetjes maken met rijmen, letters en lezen.

Een complete set spelletjes met alles om je kleine peuter naar kleuter te begeleiden, plus een hoop leuke kleurplaten voor verschillende leeftijden.

Download het gratis met Kobo Plus

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.