Speelkeuze's ultieme doeboek collectie Download doeboek

Onanoff: Innovatieve Koptelefoons Voor Kinderen

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Onanoff werd opgericht in 2014 en is gevestigd in New York in de Verenigde Staten.

De naam staat voor de aan- en uit knoppen en verwijst naar de simpele designs van hun koptelefoons voor kinderen.

Onanoff vertegenwoordigt wat basis en noodzakelijk is voor alle gebruikers – door het creëren van essentiële, gebruiksvriendelijke elektronische accessoires.

Onanoff logo

Strategisch gevestigd met hoofdkantoor in Hong Kong, dicht bij de productiebasis in China, en ontwerpbureaus in Hong Kong en IJsland – onanoff is een smeltkroes van culturen, ervaring en creativiteit.

Met een passie voor technologie, probleemoplossing en design, voegt onanoff waarde toe aan elektronica door een meedogenloos streven naar innovatie.

Elektronica is een integraal onderdeel van ons huishouden en leven, de dagen dat je ze als een visuele verstoring in je leven accepteerde, zijn voorbij.

Onanoff design richt zich op de kernwaarde van elk product zonder complexiteit toe te voegen, het functioneel en eenvoudig te houden.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.