LEGO Super Mario Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set 71414 beoordeling

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Conkdor ’s Noggin Bopper is een leuke uitbreiding op LEGO Mario, het spel waarbij je Mario figuurtje langs verschillende obstakels moet zien te komen.

Een van die obstakels is de Conkdor.

Lego Mario Conkdor Noggin beoordeling

In dit artikel bekijk ik deze expansie set en beoordeel ik alle functies.

Meest kleurrijke Lego Mario uitbreiding
LEGO Super Mario Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set 71414
Product image
8.6
Toy score
Spel
4.1
Uitdaging
3.9
Duurzaamheid
4.9
Beste voor
  • Interactieve speelervaring
  • Kan worden gecombineerd met andere LEGO Super Mario sets
Minder goed
  • Vereist een LEGO Super Mario Starter Course
  • Beperkte speelmogelijkheden zonder andere figuren

De Conkdor van LEGO Mario is een erg leuk setje om toe te voegen aan je LEGO Mario verzameling. Het is leuk en kleurrijk, en het biedt een leuke extra uitdaging voor Mario.

Mario kan dit spel verslaan door op dit platform te springen, waardoor de Condor begint te pikken. Laten we dat eens proberen.

Daarna moet je heel snel weg springen, want hij komt behoorlijk hard naar beneden. Maar je kunt hem weer omhoog zetten door op het platform te springen. Natuurlijk kun je Mario ook aanzetten.

Lego Mario Conkdor pikt naar beneden

Lego Mario springt bovenop Conkdor

Wanneer hij op de Condor springt, krijgt hij een munt. Hier kun je zien hoe de streepjescode achterop de kop van de Conkdor werkt.

Daarna kun je weer op het platform springen en de Condor terug in positie brengen.

Je kunt dit overal op je LEGO Mario parcours aansluiten met de standaard platforms hier.

Het is een vrij eenvoudige set om te bouwen. Er staat dat het voor zes jaar en ouder is, maar ik denk dat zelfs vierjarigen hiermee kunnen beginnen, omdat er niet zoveel moeilijke stukken zijn om in elkaar te zetten.

Achterkant van Conkdor waar je andere sets kunt aansluiten

Mijn zoon kreeg dit toen hij vijf werd en hij kon het helemaal zelf in elkaar zetten met behulp van de LEGO Mario-app. Dus ik denk dat zelfs vierjarigen dit met een beetje hulp kunnen doen. Het is ook een schattig ontwerp voor kleinere kinderen.

Mijn zoon vond het ook geweldig om hamsterlabyrinten op YouTube te kijken. Ik weet niet of je die ooit gezien hebt, maar sindsdien is hij gek op het bouwen van verschillende vallen met LEGO Mario. Dus elke LEGO Mario-set is goed in zijn boek. Je moet natuurlijk wel de LEGO Mario-personage apart kopen, dus dat is nog een investering. Maar als je die al hebt, dan is dit een erg leuke set. Het bestaat uit 130 stukjes, dus er zitten wel wat kleinere onderdelen bij. Het is ook niet zo groot, het is 14 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 15 centimeter diep. Dus het is niet zo groot en het is een leuke en betaalbare toevoeging aan je LEGO Mario-collectie.

Bijna alle beoordelingen van dit setje zijn zeer positief. En je kunt het gebruiken met elk type Mario-personage, uiteraard met hun startset. Dus dat kan Mario zijn, maar ook Mario Luigi, Peach, en natuurlijk is het veel leuker als je meer sets hebt om dit mee te combineren.

Van peuter naar kleuter doeboek collectie

Educatieve spelletjes en kleurplaten voor 3 t/m 6 jaar

Dit e-book, samen met de bijbehorende printables, zal je peuter en kleuter heel erg leuk vinden. In elke fase van de ontwikkeling kan hij of zij er lekker mee spelen, samen met mama en papa.

Koop bij Bol.com

Antwoorden om de set beter te leren kennen

Welke LEGO Super Mario figuren zijn compatibel met de Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set?

De Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set is compatibel met de LEGO Mario, LEGO Luigi en LEGO Princess Peach figuren. Deze figuren worden echter apart verkocht en zijn niet inbegrepen bij deze set.

Hoe werkt de interactieve functie van de Conkdor’s Noggin Bopper? Kun je wat meer details geven?

De interactieve functie van de Conkdor’s Noggin Bopper werkt door een interactieve Super Mario figuur op de trigger voor de Conkdor te plaatsen. Zodra de Super Mario figuur op de trigger landt, zal de Conkdor proberen te “boppen” (aantikken). Om de gigantische Super Mario figuur te verslaan, moet je op de actietag op zijn hoofd stampen en vervolgens op de springplank springen om hem weer omhoog te laten komen. Dit creëert een interactieve speelervaring waarbij kinderen de Conkdor kunnen verslaan met behulp van hun LEGO Super Mario figuren.

Is de LEGO Super Mario Starter Course vereist om met de Conkdor’s Noggin Bopper te spelen? Waarom?

Ja, de LEGO Super Mario Starter Course is vereist om met de Conkdor’s Noggin Bopper te kunnen spelen. Dit komt doordat de Conkdor’s Noggin Bopper een uitbreidingsset is en specifieke interactieve functies vereist die alleen mogelijk zijn met de basis van de Starter Course. Het spelconcept en de interactieve elementen zijn ontworpen om samen te werken met de Starter Course en de bijbehorende LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Princess Peach figuren.

Wat biedt de LEGO Super Mario app aan bouwinstructies en inspirerende ideeën?

De LEGO Super Mario app biedt digitale bouwinstructies voor de verschillende LEGO Super Mario sets, waaronder de Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set. Hiermee kunnen kinderen stap voor stap de modellen bouwen. Daarnaast biedt de app ook inspirerende ideeën om de LEGO Super Mario ervaring verder te verbeteren. Dit kan variëren van alternatieve bouwconstructies tot suggesties voor interactieve speelscenario’s en uitdagingen.

Kun je de Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set combineren met andere LEGO Super Mario sets?

Ja, je kunt de Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set combineren met andere LEGO Super Mario sets. De LEGO Super Mario bouwsets zijn ontworpen om met elkaar te worden gecombineerd, waardoor kinderen hun eigen unieke levels en speelervaringen kunnen creëren. Door verschillende sets samen te voegen, kunnen ze een grotere, complexere en meer uitdagende LEGO Super Mario wereld bouwen.

Hoe snel kon je zoon deze set in elkaar zetten? Is het bouwproces eenvoudig voor kinderen?

Mijn zoon kon deze set vrij snel in elkaar zetten. Het bouwproces is over het algemeen eenvoudig, zelfs voor kinderen vanaf zes jaar. De set bevat niet veel complexe stukken en de bouwinstructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen. Met de hulp van de LEGO Super Mario app kon mijn zoon de set zelfstandig in elkaar zetten. Het is een geweldige activiteit voor kinderen om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en te genieten van de creatieve ervaring.

Zou je deze set aanbevelen als cadeau voor LEGO- en Mario-fans?

Ja, ik zou deze set zeker aanbevelen als cadeau voor LEGO– en Mario-fans. De Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set voegt een leuke en interactieve uitdaging toe aan de LEGO Super Mario wereld. Het bouwproces is eenvoudig en kinderen kunnen genieten van het spelen met de interactieve functies van de set. Bovendien is het compatibel met andere LEGO Super Mario sets, waardoor kinderen hun speelervaring kunnen uitbreiden en aanpassen. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die al enthousiast zijn over LEGO en Mario, en het zal zeker voor veel plezier zorgen.

Meest kleurrijke Lego Mario uitbreiding

LEGOSuper Mario Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set 71414

Wanneer hij op de Condor springt, krijgt hij een munt. Daarna kun je weer op het platform springen en de Condor terug in positie brengen.

8.6
Toy score
Product image

Conclusie

In conclusie is de Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set een leuke toevoeging aan de LEGO Super Mario wereld. Met zijn interactieve functies en uitdagende speelervaring biedt de set kinderen de mogelijkheid om hun LEGO Super Mario avonturen uit te breiden. Het bouwproces is eenvoudig, waardoor kinderen al vanaf jonge leeftijd zelfstandig met de set aan de slag kunnen. Bovendien is de set compatibel met andere LEGO Super Mario sets, waardoor kinderen hun creativiteit kunnen uiten en unieke levels kunnen creëren. Als cadeau voor LEGO– en Mario-fans is de Conkdor’s Noggin Bopper Expansion Set zeker een aanrader, die garant staat voor urenlang speelplezier.

Altijd wat te doen voor de vakantie of regenachtige dag?

Speelkeuze heeft nu de ultieme doeboek collectie, met meer dan 60 pagina's aan leuke kleurplaten en educatieve puzzels.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.