IPhone

door Joost Nusselder | Geupdate op:  mei 6, 2020

Wat is er voor MIJN kind?

De iPhone is een smartphone van Apple. Met de iPhone is het onder meer mogelijk te bellen, sms’en, mailen, internetten, muziek te beluisteren, foto’s en video’s te maken en te bekijken, en games te downloaden en te spelen. Dit apparaat was met de HTC Touch een van de eerste smartphones met een on-screen-toetsenbord. Het heeft geen mechanische toetsen om telefoonnummers of sms-berichten in te tikken.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.