Android (besturingssysteem)

door Joost Nusselder | Geupdate op:  mei 6, 2020

Wat is er voor MIJN kind?

Android is een opensourceplatform voor mobiele telefoons en tablet-pcs gebaseerd op de Linuxkernel en het Java-programmeerplatform. In september 2012 werden er meer dan 1,3 miljoen Android-telefoons per dag geactiveerd en Android is daarmee het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. In totaal zijn er tot 12 september 2012 meer dan 500 miljoen Android-apparaten geactiveerd.

Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.