Infantino speelgoed | Waarom dit zo’n leuk merk is

                door Joost Nusselder | Geupdate op:  september 25, 2020

Elke 2 weken een handige speeltip in je mailbox?

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

We weten allemaal dat kinderen leren door te spelen.

Infantino speelgoed helpt kinderen daar een handje bij.

Een mobile boven de babywieg, een interessante puzzel, of buitenspeelgoed: dankzij infantino zal jouw kleintje zich geen moment hoeven vervelen.

Infantino groeit met je kind mee en produceert speelgoed voor iedere fase van de ontwikkeling.

Het speelgoed van Infantino

De uitgebreide collectie van dit merk is niet alleen 100% veilig, ook maakt het kinderen nieuwsgierig en heeft het vrolijke kleurtjes die bij ieder kind in de smaak zullen vallen.

Het team van Infantino

Het brein en de ontwerpers achter het merk Infantino zijn mensen met families, die erop gericht zijn om speelgoed te ontwikkelen voor andere families.

Bij dit bedrijf werken moeders en vaders, ooms en tantes, en zelfs grootouders, allemaal met verschillende opvoedingsinzichten.

De groep deelt de overtuiging dat ze fantastische producten (en momenten!) kunnen creëren voor jou en je kleine.

Je kind groeit door de wereld om zich heen te ontdekken. Door middel van leuk en nuttig speelgoed laat je je kleintje kennismaken met verschillende kleuren, texturen, geluidjes, vormpjes en met muziek.

Infantino zorgt ervoor dat jouw kind de wereld op de leukste manier kan ontdekken, en dat op een uiterst veilige manier.

Wat wil je als ouder nog meer?

Mama’s zijn het beste!

Bij Infantino houden ze van baby’s en kinderen, en hebben ze daarnaast een grote bewondering voor de mama’s.

Moeders zijn zo ongeveer de hardst werkende personen op aarde, maar ze kunnen gelukkig ook volop genieten van de grootste beloningen.

Want alle gekte en late nachten zijn mama’s zo weer vergeten bij elke glimlach van hun kind!

Bij Infantino werken ze hard om kids en de lieve mensen om hen heen gelukkig te maken, en om ze samen te laten groeien. Alle het speelgoed is met ontzettend veel liefde ontworpen.

Voor ieder wat wils bij Infantino

Infantino ontwikkelt speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters. In de collectie vind je onder andere knuffels, speelkleedjes, uitdagende puzzels, mobiles, voertuigen en ga zo maar door.

Het speelgoed van Infantino stimuleert de fantasie van je kind en helpt de ontwikkeling van de motoriek.

Er is speelgoed voor binnen, maar ook voor buiten als het zonnetje schijnt. Een speeltentje van Infantino in de tuin komt altijd van pas!

Een voorbeeld van een prachtig speelkleed is het Twist en Fold Speelkleed van Infantino:

Infantino twist & fold speelkleed

(bekijk meer afbeeldingen)

Deze grote, comfortabele speelmat is eenvoudig op te stellen en kan gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Je kleine zal niet uitgespeeld raken op deze speelmat!

Lees ook over nog meer speelkleden

De Infantino speeltafel met stoeltje is een ander fantastisch product van het merk:

Infantino speeltafel met stoeltje

(bekijk meer afbeeldingen)

Dankzij deze speeltafel zullen alle zintuigen van je kind geprikkeld worden. Van rammelgeluidjes tot het aanraken en rond laten rijden van voertuigjes in de vorm van dieren.

Deze speeltafel is helemaal compleet en een perfect product om een kind al spelend een hele hoop te leren.

Zoals we al eerder hebben genoemd, hebben ze bij Infantino enorme respect voor de mama’s. Daarom hebben ze ook producten die het leven van deze sterke vrouwen wat makkelijker maakt.

Zo is er deze Infantino Flip 4-in-1 convertible Babydraagzak; een fantastische, comfortabele draagzak die wel op vier verschillende manieren gebruikt kan worden:

Infantino baby draagzak

(bekijk meer afbeeldingen)

Ook voor papa’s geschikt trouwens!

Vrolijk en kleurrijk

Het speelgoed van Infantino is onwijs aantrekkelijk.

Je vind er vrolijk gekleurde producten met felle kleurtjes en leuke prints. Je kind zal keer op keer met het speelgoed willen spelen!

Als je kindje eindelijk is uitgespeeld en het tijd is om naar bed te gaan, nemen de mooie lampen van Infantino het donker uit de babykamer weg, en valt je kleine spruit zonder zorgen in slaap.

Vrij van zorgen

Bij Infantino steken ze veel tijd in het produceren van speelgoed dat niet alleen heel leuk is, maar ook vooral boeiend, aantrekkelijk en totaal niet saai.

Ze vinden het belangrijk dat kinderen nieuwsgierig blijven, en vooral ook heel vrolijk!

Daarnaast staat veiligheid te allen tijde voorop. Daarom gebruiken ze enkel en alleen onschadelijke materialen in al de producten die ze ontwerpen.

Altijd op zoek naar iets leuks om te doen?

Onze collectie kleur- puzzel- & doeboeken zal je kind zeker leuk vinden. 38 pagina's met leuke en educatieve printables die je kunt downloaden en printen zo vaak je wilt!

 

Al decennia lang zijn ze bij Infantino aan het innoveren, waarbij de gezondheid en het geluk van de kleintjes boven alles komt.

Everybody plays en Changing the Face of Beauty

Infantino heeft de Everybody Plays campagne opgericht om de acceptatie en inclusie van kinderen met een handicap aan te sporen.

Het ouderschapstraject is voor iedereen anders, maar wat de verschillen ook mogen zijn, één ding is zeker: het leven is zo veel beter als we allemaal samen spelen!

Daarnaast is Infantino een trotse sponsor van Changing the Face of Beauty, wiens missie is het aanmoedigen van inclusieve beelden in media en advertenties, om ervoor te zorgen dat mensen met een handicap worden gezien en vertegenwoordigd in de multimedia wereld om hen heen.

Infantino is het helemaal!

Infantino ontwerpen slimme producten, hebben veel plezier in wat ze doen en zijn dolgelukkig wanneer een idee resulteert in een product waar ouders en kinderen van houden, overal ter wereld!

Altijd op zoek naar iets leuks om te doen?

Onze collectie kleur- puzzel- & doeboeken zal je kind zeker leuk vinden. 38 pagina's met leuke en educatieve printables die je kunt downloaden en printen zo vaak je wilt!

 
Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.