humix
Beste laptop voor studie | 11 laptops voor studenten
24 views · May 13, 2022
In deze video wil ik met je kijken naar de beste laptop voor je studie. Lees meer beoordelingen op https://beste-kindertablet.nl/beste-laptop-voor-school/


Elke student heeft een laptop nodig, maar met zoveel keuzes voor zoveel verschillende prijzen, kan het op zich al huiswerk zijn om erachter te komen welke je zou moeten kopen. Ik neem de top keuzes met je door.


Allereerst, word jij of je kind binnenkort student en heb je daarvoor een laptop nodig? Laat het weten in de comments met eerste laptop, heb je een vervangende nodig of een betere dan je had? Laat het weten in de comments met vervangende. Ik ben heel benieuwd.


Voor je studie heb je meestal iets meer nodig dan voor school en ik heb daarom een aparte lijst opgenomen voor iets oudere kinderen en jong-volwassenen die gaan studeren.
De beste algehele laptop wanneer je geen specifieke behoeften hebt waar je voor je studie aan moet voldoen en gewoon een beetje wilt werken aan scripties en notities is deze Acer Aspire 3die nog geen €400,- kost, afhankelijk van het model.
Alles wat je nodig hebt zonder de te grote investering, je moet waarschijnlijk al genoeg dingen aankopen.
 
Voor studenten Milieu of Techniek: Dell XPS 13
Hij biedt wat we van een Dell gewend zijn, inclusief een compact en lichtgewicht chassis, supersnelle prestaties dankzij U-serie CPU’s en een prachtig 4K-paneel geflankeerd door bijna onzichtbare randen.
Krachtig genoeg om zware berekeningen te doen mocht dit nodig zijn voor je studiekeuze.


Beste voor Campus Gamers: Lenovo Legion Y530
Wanneer het tijd is om te ontspannen na een lange dag in de klas, is de Legion Y530 de juiste keuze. Deze betaalbare gaming-laptop is dun genoeg om in je rugzak te glijden en is licht genoeg om rond de campus te dragen.Voor onder de 1300,- euro krijg je een Nvidia GeForce GTX 1050 Ti GPU die in staat is om de meeste spellen op lage instellingen te spelen. 


Voor studenten bouwkunde en architectuur: HP ZBook Studio x360 G5Als collegegeld niet al een gat in hun zak brandt, moeten technische studenten overwegen om te sparen voor de HP ZBook Studio x360 G5. Deze beestachtige laptop is verrassend dun en lichtgewicht voor een werkstation en zelfs draagbaar genoeg om mee te nemen op de campus.Beter nog, de 2-in-1 heeft een verrassend lange levensduur van de batterij, ondanks dat hij pronkt met een schitterend 4K-scherm. Als een werkstation biedt de Studio x360 G5 uitzonderlijke algemene prestaties.


Voor studenten Kunst en Design: Asus ZenBook Pro 15Kunststudenten die een groot canvas nodig hebben om op te tekenen, moeten de Asus ZenBook Pro 15 checken, een premium ultrabook met dubbele schermen.De highlight van deze machine is een uniek touchpad dat ook dienst doet als een 1080p-scherm. Dubbed de ScreenPad, het LCD-touchpad kan transformeren in een tweede scherm met productiviteit snelkoppelingen, waar je jouw foto-editing tools kunt beheren.


Voor Economie studenten: Lenovo ThinkPad X1 CarbonDe 14-inch ThinkPad X1 Carbon is klaar voor de bestuurskamer met een levendig 1080p- of 2K-scherm (met een optionele HDR-optie), een ongelooflijk slanke behuizing en een van de beste toetsenborden die je op elke laptop kunt krijgen. De 8e Gen Intel Core CPU is krachtig en duurt langer dan 11 uur.


Voor studenten computerwetenschappen: Lenovo ThinkPad T480Een 8e Gen Core Intel CPU en 8GB RAM bieden voldoende prestaties en de laptop heeft de nieuwste Thunderbolt 3-poorten voor opladen en snelle gegevensoverdracht. Het 1080p-scherm is echter aan de saaie kant, en het is een beetje zwaarder in een rugzak dan zijn concurrenten.Voor studenten film en animatie: Apple MacBook Pro 15-inch
Maak optimaal gebruik van je creatieve energie met de bijgewerkte 15-inch MacBook Pro. Apple heeft de mogelijkheden verhoogd met een snellere 6e Gen Intel CPU, AMD Radeon Pro 455 graphics en zijn nieuwe Touch Bar.
 
Video-editors en -animators zullen dol zijn op de Touch Bar, die de functietoetsen vervangt door een aangepaste toolset die in Photoshop anders kan zijn dan in Final Cut.Voor medische studenten: Dell XPS 15
De ideale laptop voor een medische student is er een met een groot scherm en een krachtige processor voor het maken van aantekeningen en het uitvoeren van complexe programma’s in het laboratorium.
see more

Comments

Recommended Videos
place
4:07
play
Beste laptop voor school | 5 keuzes beoordeeld voor jouw kin...
Beste laptop voor school | 5 k...
Beste laptop voor school | 5 keuzes beoordeeld voor jouw kind
846 views · May 13, 2022
place
2:06
play
De Beste kindertablet voor 2019 - 2 tips!
De Beste kindertablet voor 201...
De Beste kindertablet voor 2019 - 2 tips!
31 views · May 13, 2022
place
3:55
play
Leukste platte speelgoed voor op vakantie: Fat Brain Toys Di...
Leukste platte speelgoed voor ...
Leukste platte speelgoed voor op vakantie: Fat Brain Toys Dimpl
43 views · May 13, 2022
place
3:15
play
Kindertablet met Youtube | Kurio, Denver, Waiky
Kindertablet met Youtube | Kur...
Kindertablet met Youtube | Kurio, Denver, Waiky
670 views · May 13, 2022
place
4:07
play
Dit zijn het soort teksten wat je voor je webshop wilt maken
Dit zijn het soort teksten wat...
Dit zijn het soort teksten wat je voor je webshop wilt maken
5 views · May 18, 2022
place
2:14
play
Uitleg Schildertechnieken in je huis.
Uitleg Schildertechnieken in j...
Uitleg Schildertechnieken in je huis.
340 views · May 22, 2022
place
9:32
play
Bestaande content verbeteren voor betere vindbaarheid in Goo...
Bestaande content verbeteren v...
Bestaande content verbeteren voor betere vindbaarheid in Google
129 views · May 18, 2022
place
3:44
play
Educatief speelgoed is goed voor de ontwikkeling van je kind
Educatief speelgoed is goed vo...
Educatief speelgoed is goed voor de ontwikkeling van je kind
934 views · May 13, 2022
place
7:21
play
Educatief speelgoed voor 6, 7 en 8 jaar
Educatief speelgoed voor 6, 7 ...
Educatief speelgoed voor 6, 7 en 8 jaar
121 views · May 13, 2022