Kinderkleding voor in de herfst – doe inspiratie op met deze leuke outfits

door Joost Nusselder | Geupdate op:  januari 21, 2020

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "zo leren je kinderen met educatief speelgoed"

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Een nieuw seizoen komt er al weer aan en dat betekent een nieuwe set kleding voor je kinderen. Maar wat moet je komend seizoen nou voor ze kopen?

In deze blogpost een aantal super leuke outfit ideeën voor de herfst, en waar je soortgelijke kleding zou kunnen vinden.

Laten we beginnen met de main image van deze post:

Of deze leuke outfit:

Jongetjes outfit voor in de herfst

 

Of een andere stoere outfit om lekker met de herfstbladeren te gaan spelen:

Outfit voor spelen met herfstbladeren

 

En deze schattige jongenstrui:

Herfst jongenstrui

Speelgoed wat ze leuk vinden én wat van leren

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief vol speeltips en ontvang onze gratis gids "educatief speelgoed voor elke leeftijd" als eerste email.

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

 
Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.
Handboek veilig speelgoed BEKIJK