Gratis LEGO Life Magazine | Leuk voor kinderen van 5 tot 10 jaar

door Joost Nusselder | Geupdate op:  april 16, 2020

Elke maand een speelthema in je mailbox?

Leuke speeltips, doeboekjes en meer met als eerste mail onze gratis mini-gids "zo leren je kinderen met educatief speelgoed"

JA, DAT WIL IK!
Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

(foto van lego.com)

Jarenlang was het LEGO Club Magazine een favoriet van jonge LEGO-fans. Kinderen van alle leeftijden wachtten gretig op nieuwe nummers in de post.

Het was dus heel triest nieuws toen het tijdschrift werd stopgezet en werd vervangen door de LEGO Life-app.

Hoewel de app best ok is, is het niet dezelfde ervaring als het bladeren door de pagina’s van een echt tijdschrift.

Ook proberen veel ouders het gebruik van apparaten met schermen door hun kinderen te beperken.

Het lijkt erop dat LEGO genoeg klachten van zowel kinderen als ouders heeft gekregen dat ze besloten het tijdschrift terug te brengen!

Hoe weet ik dit? Nou, een tijdje geleden kreeg ik de attentie dat het blad weer in omloop was en of ik het op mijn site weer eens wilde benoemen.

Het gaat over het nieuwe LEGO Life Magazine, met:

Dus ja, dit is eigenlijk precies hetzelfde als het LEGO Club Magazine vroeger was, maar nu onder de naam LEGO Life Magazine.

Ik ging snel naar de LEGO site om meer details over het nieuwe tijdschrift te bekijken.

Net als bij het LEGO Club Magazine is het LEGO Life Magazine voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud.

Kinderen kunnen hun eigen LEGO ID gebruiken om zich aan te melden voor het tijdschrift.

Als je kind al een LEGO ID heeft, ga dan gewoon naar de LEGO site hier om ze op het tijdschrift te abonneren.

Als je kind nog geen LEGO-ID heeft, kun jij het als ouder op dezelfde pagina’s aanmaken.

Registratie vraagt ​​eigenlijk alleen om de naam, leeftijd en postadres van het kind.

Het LEGO Life Magazine wordt 4 keer per jaar uitgegeven.

Kinderen die niet tussen de 5 en 10 jaar oud zijn, ontvangen geen gedrukt exemplaar van het tijdschrift, maar je kunt ze nog steeds inschrijven zodat ze de PDF-versie kunnen lezen.

De bladen staan boordevol leuke LEGO Star Wars stripverhalen, leuke weetjes over LEGO Ninjago en LEGO Marvel Super Heroes fans, en codering oefeningen met LEGO BOOST.

Er zijn ook doolhofspellen, woordcombinaties, zoek naar verborgen voorwerpen en meer voor LEGO Star Wars, LEGO Minecraft, LEGO Creator, LEGO City, LEGO Speed ​​Champions, LEGO Friends, LEGO Elves en LEGO Unikitty fans.

En, net als in het LEGO Club Magazine, zijn er coole creaties getoond door kinderen van over de hele wereld, en ook een poster van twee pagina’s.

Ik ben echt enthousiast dat het magazine terug is! Kinderen en ouders hebben me regelmatig gevraagd wat er met het tijdschrift is gebeurd nadat ik er vroeger eens over had geschreven, en of het ooit terug zou komen.

Het leek erop dat LEGO het magazine wilde vervangen door de LEGO Life-app, dus ik kon ze geen goed nieuws geven.

Het lijkt er echter op dat LEGO naar hun fans heeft geluisterd en nu is ons favoriete magazine terug!

Wat denk je? Ben je ook enthousiast geworden over het LEGO Life Magazine? Heb je je al geregistreerd om het te ontvangen?

Meld je hier gratis aan

Wie kan het gratis LEGO Magazine krijgen?

Alle kinderen van 5 tot 9 jaar kunnen zich aanmelden voor het gratis LEGO Life-magazine.

Je kind ontvangt 2 jaar lang 4 gratis nummers per jaar. Daarna kunnen ze gewoon vernieuwen om nieuwe nummers te blijven ontvangen.

Dat betekent dat je kinderen kunnen uitkijken naar maximaal 20 gratis nummers van het LEGO magazine.

Hoe meld je je aan voor het gratis LEGO Magazine?

Bezoek de LEGO Life Magazine-aanmelding pagina en log in op een bestaand LEGO-account of registreer voor een nieuw account:

Aanmelden bij lego life magazine

(bekijk de inlogpagina)

Je moet de naam, het geslacht, de geboortedatum en het e-mailadres van je kind (of jouw emailadres) invullen.

Je ontvangt dan een e-mail op het opgegeven adres, zodat je kunt bevestigen dat je kind lid mag worden van de LEGO Club.

Nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt, kun je hun e-mailadres en jouw telefoonnummer opgeven om het aanmeldingsproces te voltooien.

Misschien wil je ook het LEGO-toestemmingsformulier invullen, zodat je kind zijn LEGO-creatie in het volgende tijdschrift kan indienen, een brief aan het tijdschrift kan schrijven of aan wedstrijden kan deelnemen.

Dit formulier kan worden verzonden met hun foto of brief.

Als je je adres op elk gewenst moment wilt wijzigen, kun je dit gewoon bijwerken in hun LEGO-account. Je kunt je abonnement ook op deze manier annuleren.

Wanneer moet je je eerste LEGO Magazine krijgen?

Het eerste nummer van je gratis LEGO Life-magazine wordt binnen 6-16 weken per post verstuurd, afhankelijk van wanneer het volgende nummer wordt uitgegeven en wanneer je een abonnement hebt aangevraagd.

Terwijl je wacht tot het arriveert, kun je het nieuwste LEGO-magazine downloaden als PDF. Het is een exacte scan van het gedrukte tijdschrift, zodat je niets mist.

Meer LEGO-plezier voor jonge en oudere kinderen

Als je een kind jonger dan 5 jaar hebt, zullen ze dol zijn op deze gratis LEGO Duplo-apps die zijn ontwikkeld voor kleuters. Er zijn ook bouwuitdagingen en LEGO-activiteiten.

Kinderen ouder dan 9 worden aangemoedigd om de LEGO Life-app te downloaden die uitdagingen, minifigurenmakers, karakterupdates, ideeën voor het bouwen, peilingen en het laatste LEGO-nieuws bevat.

Jongen met het lego magazine

(foto van lego.com)

Ze kunnen zelfs hun eigen minifiguur maken om hun online avatar te zijn en contact te maken met echte vrienden.

Meer plezier van de LEGO Club

Naast het gratis LEGO Life-magazine zijn er nog andere voordelen van het lidmaatschap van de LEGO Life Club.

Er is een interactief LEGO Life-magazine, online verhalen, evenementen, video’s en bouwstappen.

Er zijn ook gratis activiteiten, stripverhalen, kleurplaten, wallpapers en posters alleen voor LEGO City en LEGO Ninjago.

Kinderen kunnen basiscomputercodering leren met Bits & Bricks.

Meer Gratis LEGO spullen

LEGO organiseert ook elke maand gratis LEGO-builds voor kinderen, waar ze hun lokale LEGO-winkel kunnen bezoeken en een gratis model kunnen bouwen dat ze gratis mee naar huis kunnen nemen.

Als je zin hebt in een eenvoudig doe-het-zelf-project, zijn er een aantal gratis LEGO-tafelplannen zodat je een speciale plek kunt bouwen, alleen voor je kind om met zijn LEGO’s te spelen.

Als je je nog niet hebt ingeschreven voor het gratis magazine, kun je dat hier doen.

Aanmelden bij lego life magazine

(bekijk de login pagina)

Speelgoed wat ze leuk vinden én wat van leren

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief vol speeltips en ontvang onze gratis gids "educatief speelgoed voor elke leeftijd" als eerste email.

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

 
Joost Nusselder, de oprichter van speelkeuze.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuw speelgoed. Hij kwam als kind al in aanraking met alles rondom spellen toen zijn moeder de Tinnen Soldaat begon in Ede. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij leuke speel ideetjes.