5 beste goedkope tablets voor kinderen

De 5 beste goedkope tablets voor rond de 60 euro

Als je op zoek bent naar een tablet die je wilt kopen voor jezelf of voor het gezin en je kinderen is een ding dat je al snel zult merken het aantal keuzemogelijkheden voor een tablet tussen de 50 en 70 euro. 

Hoewel dit geen high-end tablets zullen zijn is het misschien nog wel extra belangrijk om er eentje te kiezen die aan je eisen voldoet. Of je er nu een goedkope tablet voor jezelf wilt of dat hij voornamelijk zal worden gebruikt door je kinderen.

Lekker ‘s avonds op de bank nog wat surfen, of omdat een tablet in deze tijd is uitgegroeid tot een soort verplichting voor ouders om hun kinderen te laten kennismaken met een tablet.

Welke reden je ook hebt om een goedkope aan te schaffen, hier heb ik een lijst van 5 tablets die de prijs meer dan waard zijn, en eigenlijk vrij goed zijn voor een klein budget. 

Voor ongeveer 60 euro kan je geen betere dan deze treffen. Dus waar wacht je op? Laten we ze eens bekijken.

Update: Ik had voor mijn zoon al de wat duurdere Denver TAQ gekocht omdat hij eerst steeds op de mijne zat. Dat is wel een volwaardige tablet waar hij nu alles op kan.

Mijn dochter is nog iets jonger en heeft al die features nog niet echt nodig. Ik heb nu de Waiky Power Tab voor 69,- gekocht. Superleuk dingetje, hoes zit er al bij dus hoef je niet ook nog eens los te kopen en hij doet het perfect, genoeg apps te installeren en kindveilige modus houdt alles goed onder controle.

Beste goedkope tablets rond de 60,- euro beoordeeld

Eerst een kort overzicht van de keuzes:

Welke goedkope tablets hebben de lijst net niet gehaald?

Nabi Jr. Tablet

Nabi identificeert hun tablet als een van de tabletten die gemaakt zijn, echt alleen voor kinderen. Het is wel ontworpen als een tablet, geen speelgoed. Geprijsd op $ 48,99 op Amazon maakt het voor deze prijs een geweldig hulpmiddel voor het leren, ontdekken en groeien van je kind. Het komt exclusief met Wings First Step Plus welke letters, tellen en na tekenen leert.

Wings leersysteem is één van de beste tablet gebaseerde adaptieve leer-systemen voor het ontwikkelen van vaardigheden en het opbouwen van vertrouwen van je kinderen. Nabi Jr. wordt geleverd met ongeveer 30 pre-loaded apps en games gewijd aan het lezen, tellen, puzzels etc.

Niet alleen dit, deze tablet wordt geleverd met een 180 ° draaiende camera en een parental control interface waar alleen jij kunt bepalen tot welke inhoud kinderen de toegang krijgen zoals foto’s, films, tv-programma’s, en apps.

Net als de meeste in deze prijscategorie heeft ook Nabi Jr. een rubberen behuizing die overweg kan met af en toe vallen en stoten, terwijl tegelijkertijd het toestel beschermd wordt tegen schade.

Wings First Steps & Wings N-Site

Wings First Steps is een ideaal pakket voor het leren op jonge leeftijd van de kinderen. Het komt met een volledig Pre-kleuterschool curriculum in wiskunde, lezen en schrijven voor een eerste kennismaking met deze vakken. Het heeft rond de 1400 lessen en daarmee is er een volledig jaar ingericht die het de moeite waard maakt om deze basis vaardigheden te ontwikkelen.

Wings N-site is een real-time rapportage tool die u een cijfer geeft op basis van evaluaties van de vaardigheidsniveaus van uw kind en ook gebruiks rapporten geeft. Het geeft ook aanbevelingen aan de ouders om de zwakkere gebieden van hun kinderen te verbeteren.

Modes: Nabi en Parental

In Nabi Jr. tablet zijn er twee modi, namelijk Nabi-modus en de ouder-modus. In Nabi-modus kan een kind veilig verkennen en leren terwijl ze genieten van volledige toegang tot ouder-goedgekeurde apps, games en andere content. Elk type van de inhoud is door een ouder goedgekeurd voordat het toegankelijk is voor een kind. In de ouder-modus, beveiligd met een wachtwoord, krijg je volledige toegang tot de management suite van Nabi en tegelijk ook een volledige Android-ervaring.

Time Control and Character Animation

Time Control-interface in Nabi Jr. tablet geeft u gedetailleerde informatie over het gebruik van de tablet, samen met inzichten. Deze inzichten bevatten ook informatie over een individuele activiteiten of app gebruik.Dan de karakter animatie, elke keer dat u de tablet uit wilt schakelen kunt u in plaats van het scherm gewoon uit te schakelen, Nabi Jr. tablet je kind laten vertellen hoe laat het is en dat het tijd is voor bepaalde activiteiten zoals een oefening, studie, spelen, slapen enz.

Volgens de ontwikkelaars van nabi maakt deze functie het makkelijker voor de ouders om driftbuien van hun kinderen wanneer het tijd is om de tablet neer te zetten te vermijden en helpt het om structuur te bouwen in het schema van je kind.

De features

Met 1 GB RAM-geheugen en 8 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is tot 32 GB via de SD-kaartsleuf, deze tablet heeft een Cortex A7 1,2 GHz quad-core processor. En met Bluetooth en Wi-Fi heeft hij de fundamentele eisen van een tablet in zich. De 3 uur lange levensduur van de batterij is wat matig.Samen met een 2 MP draaiende camera en 600 × 480 pixels scherm is hij met deze features voor zijn prijs heel goed.

Alldaymall’s tablet voor kinderen

De Alldaymall 7″ tablet is tweede op onze lijst van goedkope tablets voor kinderen geprijsd rond de 50 euro. In feite is het zoeken naar een goedkope tablet vaak een gok, de meest voorkomende probleem zijn dat tabletten bevriezen vanwege de matige specificaties. Maar dat is niet het geval met de Alldaymall.

Deze tablet loopt soepel en snel als ware het een PC computer. Volgens diepgaande recensies van andere klanten is het niet bevriezen bij het spelen van data-intensieve games een groot pluspunt. Dit tezamen met een helder scherm maken het met een prijs van op $ 49,99 op Amazon een van de beste tabletten in deze reeks.

Features

De Alldaymall tablet draait op een Allwinner A33 quad-core processor met 1,2 GHz kloksnelheid. De Allwinner processors worden nu steeds zo populair voor lager geprijsde tabletten vanwege hun snelheid en efficiëntie.Veel goedkopere tablets worden geleverd met kloksnelheden van 1,2 GHz, maar deze is aanzienlijk sneller. Volgens uitvoerige recensies van klanten laadt hij apps en games snel en heeft geen problemen met traagheid.

Het scherm

De Alldaymall tablet wordt geleverd met een resolutie van 1024 x 600, die wordt beschouwd als vrij goed voor een 7 ” tablet. Hoewel we nog uitkijken naar een perfecte resolutie voor kindertablets in deze reeks is het een behoorlijke prestatie. En gezien het feit dat deze tablet zal worden gebruikt door kinderen, zal dit zeker voldoen.

Een factor die heeft meegespeeld in zijn tweede positie in onze lijst met goedkope kindertablets is zijn heldere scherm. Ook kan het nodig zijn om het te dimmen wat het apparaat mogelijk maakt en als je het op die manier binnen gebruikt zal ook de levensduur van de batterij aanzienlijk verhoogd worden.

Opslag, Camera, Batterij & Gewicht

De Alldaymall wordt geleverd met een intern geheugen van 8 GB. 8 GB is voldoende geheugen voor het gebruik van een kind, maar het kan worden uitgebreid tot 32 GB met behulp van micro SD-kaartsleuf. Het wordt geleverd met 2 camera’s, een 0.3 MP camera aan de voorzijde en een 2 MP camera aan de achterkant.

Dan de batterij, het gaat 3 uur mee bij continu gebruik, maar u kunt levensduur van de batterij verhogen door het dimmen van het scherm. De tablet weegt 0,6 pond, de lichtste die u in een 7″ tablet zult vinden.

Software

De Alldaymall De tablet draait op Android 4.4, dat is een van de latere versies van Android op het moment van schrijven van dit artikel. Hij wordt geleverd met de Google Play Store, zodat u kunt kiezen uit duizenden handige apps en populaire games. En als extra bonus, zul je Fruit Ninja, Angry Birds, Netflix en vele andere handige apps als voorgeladen treffen in het geheugen!

iWAwa Apps for Kids

iWawa interface voor kinderen is een enorme digitale speeltuin, met miljoenen kinderen die hier spelen en leren in een veilige omgeving. Veel materiaal van educatieve experts is hier te vinden in de grootste collectie van educatieve apps, video’s en boeken. Wanneer Kids Mode actief is kan uw kind de veilige digitale speeltuin niet verlaten zonder uw goedkeuren.

goedkope kindertablets

Zeepad’s TABZ7

Tabletten voor kinderen zijn enorm veranderd in de laatste paar jaar. Van een simpel stuk speelgoed tot een volwaardige tablet, wat het ook wel weer heel lastig maakt als je een nieuwe tablet wilt kopen. Er zijn immers ook zo veel opties beschikbaar in de markt. In onze lijst van 5 beste tabletten voor rond de 50 euro is de Zeepad TABZ7 de nummer 3.

Een prijskaartje van $ 53,15 op Amazon toen we hem hebben beoordeeld, dat maakt deze tablet een betaalbaar alternatief met zijn 7” zcherm en Android 4.4 en maakt hem zeker een om naar uit te kijken.

De Specs

Met 512 MB RAM-geheugen en 4 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is tot 32 GB via SD-kaartsleuf, deze tablet maakt daarnaast gebruik van een 1,5 GHz quad-core processor. Daarnaast is er zowel Bluetooth als Wi-Fi aanwezig in de tablet en zal hij geschikt zijn voor de meeste toepassingen die een kind zou willen doen.

Ook deze heeft een 3 uur lange levensduur van de batterij en Gorilla glas in combinatie met een 0.3 MP camera aan de voorkant en een 2 MP camera achter, 1024 × 600 pixels scherm maakt het betaalbare plaatje compleet.

Hardware

Zeepad’s TABZ7 is een goed uitziende tablet die wordt geleverd met een rubberen bumper. De tablet is verkrijgbaar in 3 kleuren: geel, rood en roze.De kleur van de bumper is hier in principe de tab kleur die je kiest. De rubberen omhulsels zorgen voor een goede bescherming tegen vallen en stoten.

Camera’s, Geheugen, en poorten

Zeepad TABZ7 heeft 2 camera’s, een 0,3 MP camera aan de voorzijde en een 2 MP camera aan de achterzijde. Het heeft ook Wi-Fi, Bluetooth, en een micro-HDMI-uitgang.

Het beschikt ook over een hoofdtelefoonaansluiting, mono luidspreker en een microSD-kaartslot voor het toevoegen van maximaal 32 GB externe opslag, samen met de interne 4 GB. De micro-USB-poort beschikbaar wordt gebruikt voor het opladen en synchroniseren, maar het biedt geen ondersteuning voor OTG.

Resolutie en Processor

De hardware van de tablet is goed gebouwd, maar het ontbreekt aan het hebben van goede schermresolutie. 1024 × 600 resolutie van deze tablet is hetzelfde als de nieuwe Amazon Fire. Omdat deze tablet is voorzien van een LCD-scherm komen de kleuren echter niet altijd goed uit.

De tablet moet recht van voren worden gehouden om de juiste kleuren te bekijken. Dan de prestaties, Zeepad’s tablet is voorzien van een 1,5 GHz quad-core Cortex A7 processor en die is snel genoeg gezien het feit dat deze tablet zal worden gebruikt door een kind. Deze tablet wordt geleverd met een 512 MB RAM-geheugen wat voldoende is voor een kids zijn (of haar, maar ik heb zelf nou eenmaal zoons) gebruik.

Software

De software is net zo belangrijk als de hardware op een kidstablet. Ik zou zeggen dat het nog belangrijker is dan hardware want hier gaat het over veiligheid en leer mogelijkheden van je kleine. Het wordt geleverd met enkele pre-loaded educatieve apps, zodat als je eenmaal een account hebt ingesteld je hem gelijk voor uren plezier kunt gebruiken, voordat het nodig is om nieuwe apps te installeren.

Verder geeft de Zeepad ouders volledige toegang tot het Android Kitkat-besturingssysteem, in tegenstelling tot veel van dergelijke tabletten beschikbaar voor kinderen. Ook Google Apps zijn beschikbaar in de tablet en omvatten Play Store, Gmail, YouTube, Google Maps, en foto’s.

Gezien de snelheid van de processor, die opmerkelijk meer is dan de andere tabletten in deze reeks, is Zeepad’s tablet eigenlijk een goede koop in deze reeks met dergelijke functies. En omdat het een must geworden voor elk kind om een ​​tablet te hebben, moet je gaan voor eentje met mogelijkheden.

Deze heeft wat minder kindvriendelijke apps en mogelijkheden maar kan daarentegen door de specs wel beter meegroeien met iets oudere kinderen.Zeker als je niet je eigen apparaat aan uw kind wilt geven omdat hij (of zij) iets ongewenst op uw telefoon of tablet zou kunnen doen, is dit een juiste keuze. Met Play Store ingebouwd zodat u een app van uw keuze gewoon kunt installeren is het zijn geld waard.

FunnPab Tablet

Als je een kind hebt, dan is zijn of haar geluk en ontwikkeling natuurlijk heel belangrijk voor je. Dus wanneer u uw kind gelukkig kunt zien en tegelijkertijd kan stimuleren in hun leervermogen en ontwikkeling grijp je natuurlijk die kans. Dit terwijl het ook tegelijkertijd kan helpen om een kind wegwijs te maken in het gebruiken en begrijpen van technologie, dan wordt het nog waardevoller en bijna onbetaalbaar.

Plus, met een dedicated kidstablet zal het aantal ongevallen die met je eigen spullen gebeuren wanneer kinderen ze lenen aanzienlijk verminderen als ze druk op hun eigen tablet zijn. Dus als u op zoek bent naar een kids tablet die niet teveel mag kosten en wordt geleverd met volledige ondersteuning voor de ouders, dan is de FunnPab tablet een juiste keuze voor jou.

Geprijsd op $ 41,95 op Amazon maakt hem de goedkoopste van het stel. De Funnpab tablet wordt ook geleverd met een gratis siliconen case. Met 8 GB intern geheugen, camera’s en 512 MB RAM, Funnpab tablet is een goede koop voor deze prijs en komt daarmee bij ons op nummer 4.

De Siliconen Case & kleur

de-funnpad-is-een-of-the-goedkoop-tabletten-for-kids

De Funnpab tablet is niet zomaar een gewone tablet die in een siliconen case is gestopt om hem kindvriendelijk te maken. Zo heeft de tablet randen met ingebouwde rubber bescherming en stevige kunststof behuizing en verkrijgbaar in 5 kleuren (rood, zwart, roze, blauw en groen) om het zo kindvriendelijk als mogelijk te maken.

Camera’s, Geheugen, en poorten

De Funntab wordt geleverd met 2 camera’s, een voor [0.3 MP] en ​​één achteraan [2 MP]. Het heeft ook Bluetooth, Wi-Fi, een microUSB-poort, een microSD-kaartslot, samen met een 3,5 mm koptelefoon aansluiting. U kunt tot 32 GB externe opslag via microSD-kaartslot.

De micro-USB-poort die beschikbaar is wordt gebruikt voor het opladen en synchroniseren, het ondersteunt ook USB-on-the-go (OTG), zodat u toegang heeft tot bestanden die zijn opgeslagen op een usb-stick via deze tablet of zelfs een muis kunt aansluiten op uw tablet.

Resolutie en Processor

De hardware van de tablet is goed gebouwd, maar ook hier ontbreekt het weer aan een goede schermresolutie. De FunnPab’s tablet heeft een schermresolutie van 1024 × 600 (171 ppi), die dezelfde is als die van Amazon Fire.

Omdat deze tablet is voorzien van een HD-scherm zijn de kleuren goed en hoeft bij deze het apparaat dan ook niet altijd recht te worden gehouden om de kleuren correct weer te geven. De prestaties van de FunnPab tablet is voorzien van een 1,3 GHz Cortex A7 quad-core processor, die is snel genoeg gezien het feit dat deze tablet zal worden gebruikt door een kind.

De Funnpab tablet wordt geleverd met een 512 MB RAM-geheugen wat voldoende is voor een kids tablet maar de tablet kan wel blijven hangen tijdens het uitvoeren van meerdere zwaardere apps tegelijk.

Software

Draait op Android 4.4.2 met Google Play-interface wat een aantal van de kindertabletten niet beschikbaar hebben gesteld. Met Google Store heeft hij toegang tot miljoenen apps beschikbaar om te downloaden via Play Store dus je kunt eindeloos nieuwe apps en games installeren.

AOSON Tablet

De AOSON tablet is als 5de gerangschikt rond de 50 euro in onze lijst met goedkope kindertablets. Wanneer u bij het kopen van een nieuwe tablet zou kunnen denken, is het misschien zo dat een tablet met een lagere prijs te snel warm wordt en te snel blijft hangen, dat is waar de AOSON tablet opvalt. Voor algemene doeleinden,zal hij niet bevriezen en soepel blijven draaien.

Processor

De AOSON tablet draait op een Allwinner A33 quad-core processor en 1,2 GHz kloksnelheid. De Allwinner processors worden nu steeds populairder voor lager geprijsde tabletten voor zijn snelheid en efficiëntie en we hebben deze al eerder gezien bij een van de vorige in onze beoordeling.

Veel lager geprijsde tabletten worden geleverd met kloksnelheden van circa 1 GHz, maar deze is aanzienlijk sneller met een 512 MB RAM.

Screen

De AOSON tablet wordt geleverd met een resolutie van 1024 x 600, die wordt beschouwd als vrij goed voor een 7” tablet. Niet perfect, maar voor kinderen zal het ruim voldoende zijn.

Geheugen en gewicht

De AOSON tablet wordt geleverd met een intern geheugen van 8 GB. 8 GB is meer dan genoeg voor kids en hij wordt geleverd met 2 camera’s, 0.3 MP camera aan de voorzijde en een 2 MP camera aan de achterkant. De batterij gaat ongeveer 3 uur mee bij continu gebruik.

Software

De AOSON tablet draait op Android 4,4, dat is een van de latere versies van Android op het moment van schrijven. Hij wordt geleverd met de Google Play Store, zodat u kunt kiezen uit duizenden handige apps en populaire games.

Conclusie: wat is de beste van de goedkope tabletten voor kinderen?

Zo, dit was onze lijst van de 5 beste goedkope tablets voor kinderen voor rond de 60 euro. Hoop dat je nu een goede keuze kunt maken.